אימוץ כלב קטן

שני עמר4

New member
אימוץ כלב קטן

שלום לכולם ,
זו הפעם הראשונה שאני מתוודעת לפורום הזה אז נעים מאוד. אנחנו משפחה מאשדוד עם ילדים קטנים בית עם גינה מעוניינים לאמץ כלב קטן עד גיל שנה שישאר קטן בגודלו. נשמח מאוד אם זה יהיה מסוג ציוואווה שיצו פקינז או כל סוג אחר אבל קטן. היה לנו קודם לברדורית מדהימה שכבר לא יכולנו לטפל בה ולכן מסרנו אותה לבית חם ואוהב.

אשמח לשמוע הצעות

תודה

שני עמר4

New member
מסירת הלברדןר

קיבלנו את שלג גורה בת 4 שבועות לבנה כמו מהפרסומת לנייר טואלט של לילי . אהבנו אותה מאוד טיפלנו כל החיסונים ואפילו עיקרנו אותה וכשבועיים לאחר העיקור אני ילדתי והיה לנו קשה לטפל בה כי לא היה מי שיצא איתה לעשות צרכים ולשחק איתה ובעלי מגיע בשעו ת מאוחרות וזה הפך לסבל בשבילה ובשבילנו.

לפני שלוקחים כלב יש לחשוב היטב

מאוד נחמד לקחת גורה קטנה, לשחק איתה, להנות ממנה, לשמח את הילדים. אני חושבת שלא הפעלתם מספיק שיקול דעת בפעם הראשונה, לקחת כלב בזמן הריון זה הרבה פעמים מתכון לכישלון, ואני תוהה מדוע לא חשבתם על כך בזמן.
כלב זה בן משפחה, עוד ילד בבית, לא משהו שמשחקים איתו ומעבירים הלאה, גם לא לבית חם. עבור הכלב זוהי נטישה. כמובן שעדיף לבית ולא לרחוב או חמור מכך, אך זו עדיין נטישה.
אני חייבת להודות לי יהיה קשה מאוד לתת אמון בכם ולמסור לכם כלב לאימוץ.
אני מציעה בחום, לחשוב היטב ולעומק לפני שלוקחים כלב נוסף. זה לא צעצוע לילדים בחופש הגדול.

שני עמר4

New member
זה מאוד קל לכם לשפוט

לכל הביקורתיים למיניהם קל לכם מאוד לשפוט כי אתם כנראה לא עמדתם באותו מצב ולא במקרה אמרו חכמים אל תדון אדם לפני שתגיע למקומו. למי שלא ירצה לתת בנו אמון לאימוץ כלב זו זכותו אבל אני חושבת שמשפחה שלקחה גור וחיסנה ועיקרה וטיפלה כנראה שזה אומר על אותה משפחה משהו ואם בכל זאת החלטנו למסור את הגורה כנראה שהיו שיקולים שלא ניתן לפרט אותם כאן שקשורים גם בלידה וגם בעניינים נוספים. ואני בכלל לא מתכוונת להתנצל על הצעד שעשינו זה היה הצעד הנבון ביותר!

למעלה