אימוץ פקינז או פינצ'ר

עוז69

New member
אימוץ פקינז או פינצ'ר

שלום אני מעוניין לאמץ גור עדיפות לזכר של פקינז או פינצ'ר תודה

האם אתה באמת מוכן לגור?

האחריות גדולה מאוד. אולי זה נשמע כאילו אני מדברת אליך כאל ילד קטן, אבל אני נוהגת לומר זאת לכל מי שאני שומעת שמעוניין לאמץ גור. גור זו אחריות גדולה משנדמה לך. תעשה חושבין, האם אתה באמת מוכן לגור? זה פי שתיים יותר השקעת זמן מאמץ וכסף מאשר על כלב בוגר, ולבסוף יש אנשים שמתייאשים וזורקים/מוסרים את הכלב, כי לא מסוגלים לשאת את האחריות. מצטערת אם זה נשמע קצת פוגע, אבל כוונתי היא רק לעזור

עוז69

New member
במחשבה שנייה..

יכול להיות שאת צודקת אולי בכל זאת עדיף כלב בוגר ומחונך לצרכים אולם לא גדול מידי האם ניתן להשיג פיקנז או פינצ'ר? תודה

../images/Emo13.gif כמובן שניתן...

אבל אם אתה מעוניין בכלב גזעי לחלוטין, תצטרך לשלם עליו לא מעט כסף. אני יכולה להציע לך המוני פינצ'רים מעורבים (אך נראים גזעיים) מכל מני עמותות. בתמונה - פשושי, פינצ'ר מעורב מהכלבייה של מיכל באיזור לטרון.

עוז69

New member
פשושי

פשושי נראה מצויין אשמח לקבל ממך פרטים איך ניתן לאמץ אותו תודה

פשושי...

בן 5, כלב חברותי, מאד ידידותי, אוהב לשחק, צעיר מאד ברוחו. הוא מסורס ומחוסן, ונמצא בכלבייה של מיכל באיזור לטרון. כמו כן אני יכולה גם להציע לך את פזית. כלבה מקסימה מאין כמוהה, באמת באמת. בת שנה, מעוקרת ומחוסנת, וגודל קטן. ידידותית להפליא ומחפשת המון קירבה, מתקשרת בצורה נהדרת, מסתכלת בעיניים אנושיות מצפה להרבה ליטופים ויחס אוהב אי אפשר לעמוד בפניה, מקסימה!

בנוסף...

יש עוד המון גזעים של כלבים בגודל קטן. יש לך למשל את הטריירים למניהם.

עוז69

New member
הייתי רוצה....

כלב קטן יותר מקסימום בן שנה שנה וחצי תודה

ועוד שאלה...

האם אתה מעוניין בטריירים למניהם? למרות שיש להם לרוב פרווה ארוכה, ולמרות שנדמה כי הם משירים יותר שיער, הם משירים פחות שיער מאשר כלבים קצוצי פרווה, אם זה מה שמפריע לך.

עוז69

New member
אני מעוניין רק בזכרים

אני מעוניין רק בזכרים אם עדיפות לפינצ'ר בגוונים כמו של דוברמן

אוקיי אממ...

אני לא מכירה כאלה כרגע, אם אראה אשלח לך מסר. אבל רק תדע שזה בעייתי למצוא פינצ'ר מעורב בגוונים של דוברמן, הרבה יותר נפוץ למצוא בגוונים של דבש. תמשיך לפרסם פה, בטח למישהו פה יהיה מתישהו כלב כזה למסירה.

למעלה