אימוצים ואבודים

mmottes

New member
מחפש בתים לשני חתולים (כבר יותר מדי

שני חתולים חמודים, אחד לבן-ג´ינג´י בן ארבעה וחצי חודשים (מחוסן) ואחת אפורה לבנה בת חודשיים וחצי מחפשים בית חם ואוהב. שניהם חברותיים, מגרגרים כל הזמן ורק רוצים יחס וליטופים. את שניהם אימצתי באופן זמני (כי כבר יש לי שלושה חתולים שלי ועוד 20 חתולים בחצר שאני מאכיל) ולצערי אני מחזיק אותם בחדר קטן כי אין לי ברירה. למעוניינים לאמץ או מי שמכיר מישהו שמעוניין נא ליצור קשר בכל יום ובכל שעה: מיקי 03-6852257, 052-308633 [email protected]

Flames

New member
אימוצים ואבודים ../images/Emo127.gif

זיו, אני מקווה שזה בסדר שפתחתי שירשור. בזמנו ההסכם שלי עם לילך היה שאם היא לא פתחה שירשור, אז שאני אעשה זאת. אם אתה מעדיף אחרת, אני מתנצלת מראש.

Flames

New member
למסירה גור אמסטף ../images/Emo26.gif

למסירה גור אמסטף מעורב יפהפה, ידידותי, מטופח ומטופל היטב. לפרטים פנו לקרן -053-583374

Flames

New member
גורי חתולים למסירה דחופה ../images/Emo42.gif ../images/Emo41.gif

אנחנו מושון וסימה, גור וגורת חתולים, שמחפשים בית בדחיפות! אנחנו יפים וחמודים מאוד, אוהבים לשחק, שקטים, מחונכים ומחוסנים. לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו מינימום נמרים ואז אנחנו רודפים אחרי זבוב בכל הבית, או אחרי כדורים (אם זה זז כשנוגעים בו, זה מספיק טוב בשבילנו). אנחנו ידידותיים מאוד, אוהבים פינוק ולגרגר בקול. אנחנו מחפשים בית בדחיפות רבה מאוד, ואנחנו מבטיחים להיות חברים טובים לכל מי שייתן לנו מחסה ופינה חמה בלב ולתת לו המון המון בחזרה. צרו איתנו קשר ולא תתאכזבו באמצעות הפלאפון שהישאלנו לקרן: 053-583374

Flames

New member
כלבונת מיוחדת מאוד למסירה ../images/Emo39.gif ../images/Emo41.gif

כלבונת חמודה, בעלת לב טוב ורחב כמו כל העולם, עשתה סטאז´ בבית הספר לסבלנות כלפי ילדים ומבוגרים, מסתדרת מצויין עם כולם, מחוסנת ומחונכת, בונבון אמיתית, שבעליה לא נותנים לה את היחס החם שמגיע לה, ועכשיו מחפשים לה בית שיידע להעריך את האוצר היקר הזה- קרן 053-583374

yaelyael

New member
גורי חתולים מבקשים משפחה מאמצת חמה

שני גורים, אח ואחות מנומרים אפורים, בני כשלושה וחצי חודשים מבקשים לעצמם משפחה מאמצת אוהבת חתולים. הגורים מקסימים, תמימים ואוהבי אדם. שניהם משתוללים ומתרפקים ומגרגרים . הזכר יותר ספורטאי הנקבה יותר מתרפקת (מה לעשות - הסטריאוטיפ עובד). קיימת עדיפות ברורה לאימוץ של שניהם ביחד. זה גם מקל על בני הבית לדעתי. החתולים דואגים אחד לשני. משחקים זה עם זה (ופחות עם הרהיטים). יותר קל להם כשהם לבד בבית. ואם אתם מעוניינים, תתקשרו אלי, ואסביר עוד יתרונות. מצורפת תמונה שלהם. מספר הטלפון שלי - 6314365-03 תודה, יעל

yaelyael

New member
מקפיצה את ההודעה ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

למעלה