אימוצים ואבודים

Flames

New member
אין כמונו למסירה! ../images/Emo26.gif

* אני פריצי, גור, כלבון חמוד, חתיך עם נוכחות, אופי נוח מאוד (רגיש ושקט, אך אוהב, מפנק ומתפנק), מסתדר מצויין עם ילדים, וידידותי לכולם- אידיאלי גם לרווקים ולמשפחות עם ילדים. חוץ מזה- אני מחונך: לא משאיר "מתנות" בבית! אני יודע גם לתת תשומת לב ולהכיר תודה, ולהסתכל בעיני עגל על אנשים אוכלים (אני לא מבין- אוכלים ולא נותנים לי גם? מה, אני כלב?) * אני שמיצי, גורה, חתולונת יפהפיה ואצילית, מחונכת, אוהבת לשחק אך שקטה (אני לא משמיעה אפילו "מיאו" אחד קטן בלילה). תחביבים: להתכרבל על ברכיים של בני אדם, ולקבל ליטופים תוך כדי עצימת עינים וגירגורים, לרדוף אחרי עכברי-צעצוע ולהתסכל בפליאה על רגליים של אנשים הולכים. לפרטים פנו לקרן: 053-583374

גורה מקסימה למסירה../images/Emo107.gif

פיבי היא רוטווילרית מעורבת כבת חודש ( היא לא תהיה מאוד גדולה). פיבי נזרקה לרחוב ע"י אנשים חסרי לב וכעת היא מחפשת משפחה חמה שתאהב אותה ללא גבולות. פיבי היא כלבה יפייפיה וחברותית. היא מתאימה גם לדירה וגם לבית עם חצר. פיבי תימסר לבית חם בלבד!! לפרטים: 03-9329458 ( דורית/הדס ) או: 055-480067 ( הדס )

../images/Emo41.gif ../images/Emo108.gif למסירה דחוף../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

הייתי עכשיו אצל הווטרינר, לעקר את אחת הגורות שאנחנו מחפשים להן בית. הווטרינר הזה, איש מקסים
, מטפל על חשבונו ובזמנו הפנוי בחתולי רחוב שהוא אוסף, או שאנשים מביאים אליו. יש אצלו עכשיו גור שחור עם קצת אפור, שהוא מצא עם פנים נפוחות בגלל דלקת בעין. הגור עבר ניתוח לעקירת העין, וכרגע נמצא בהתאוששות. הווטרינר מתכוון להחזיר אותו לרחוב כשיתאושש, כי אין לו מה לעשות איתו
אנחנו כבר עמוסים, אז אם מישהו רוצה גור מתוק ושתום עין (בירושלים), נא ליצור איתי קשר במסרים...
____________________________________________________ ושנטי, מצטערת על חוסר השרשור, אבל זה דחוף... את מוזמנת לשרשר אותי

kizzi

New member
מחפשת בית../images/Emo82.gif

בבקשה להפיץ ברבים: החתולה קיצי מחפשת בית. קיצי היא בת שנה, שקטה וביישנית, אך חברתית ובעלת חוש הומור. תחביבים: לישון, לאכול ולטייל בגינה ולקרוא. קיצי: "אני מחפשת מישהו שיתן לי לגור איתו וידאג שיהיה לי תמיד אוכל ומים בצלחת, ואולי ילטף אותי קצת לפני השינה אבל זה לא חובה כי אני נרדמת בקלות. אני לא צריכה הרבה תשומת לב. עדיף בית פרטי כי אני אוהבת להכנס ולצאת מתי שבא לי. אני מזהה את שמי ובאה כשקוראים לי אבל לא אוהבת שקוראים לי סתם בלי סיבה. אני מחונכת ואסתטית. אני אוהבת כנות ויושר ולא אוהבת שמשקרים לי. בתמורה אני מוכנה לדאוג שלא יהיו ג´וקים ועכברים בבית. מי שרוצה לתת לי לגור איתו שיתקשר לעמי לטלפון 583443 - 054"

lilithmm

New member
קריאה לעזרה - כלבים בסכנת חיים

בהסגרים חדרה ונתניה כלבים יפהפיים בסכנת חיים אם לא ימצאו להם בתים מאמצים בהקדם! ביניהם כלבים יפהפיים כגון זאב לבן, כנעני, פינצ´רים קייסהאונד, רוטויילר, אמסטף ועוד רבים אחרים! אפשר גם להוציא אותם מסכנת חיים לבית באופן זמני עד שימצא בית מאמץ! לפרטים אנא צרו קשר: 067672579

למעלה