אימות מסמכים מחו״ל

Vanounou9

New member
אימות מסמכים מחו״ל

שלום, אנחנו תושבים חוזרים מטורונטו שבקנדה , אנחנו נשואים בקנדה ויש לנו 3 ילדים יש לציין ששנינו ישראלים, בידנו מסמכים קנדים, אם זה תעודת הנישואין ותעודות הלידה של הילדים, הייתי רוצה לדעת אם יש דרך אחרת לאמת את המסמכים חוץ מלגשת לשגרירות הקנדית בישראל, בלי האימות איני יכולה לקבל ביטוח רפואי לילדים ואני יכולה לרשום אותם במוסדות חינוכיים וכמובן גם לקבל את כל ההטבות שמגיעות לנו, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

mumfor4

New member
אני עשיתי את הדרך הפוך מישראל לגרמניה

הלכתי לעורך דין נוטריון והוא תירגם לי את המסמכים , הם מבקשים אופוסטיל
תתענייני עם עורכי דין בישראל , ותשאלי את ביטוח לאומי אם זה מה שהם צריכים

Vanounou9

New member
תגובה

כן אבל קנדה לא נכנסת לאמנה ולכן אפוס טיל גם לא עוזר... תודה

אולי תמצאי מענה באתר שצרפתי - בהצלחה

http://www.alscanada.ca/en/getting-started/faqs.aspx

פגי1

New member
אימות מסמכים

אם בידיכם גם דרכון ישראלי?או תעודת זהות או אפילו מספר זהות ניתן לגשת לשגרירות ישראל בקנדה ולהוסיף את הילדים,ולא צריך לאמת את תעודת הלידה
לרשום למוסדות חינוך,אין בעיה אפילו טלפונית,בתנאי שאתם מציינים שאתם תושבים חוזרים,בטוח והטבות דרך משרד הקליטה

פגי1

New member
אמות מסמכים

חבל שקנדה אינה מדינת אמנה,אזי התהליך היה מתקצר,אבל לא להתבאס יותר מדי אם אפשרי?משהו בקנדה עי יפוי כח,יכול לבצע עבורכם
את ההליך?או לחלופין עורך דין שעובד מול קנדה ויש רבים כאלה בישראל,זכויות תושב חוזר,לא משהו שאפשר להצטער עליו כרגע,בטוח בריאות
אפשר לעשות באופן פרטי,חברות הבטוח ערוכות לכך,מוסדות חינוך,דורש ברור נוסף,מה קורה עם ילדי עובדים זרים?מה עם תיירים לתקופה ממושכת?
ועוד,ראיתי אותם בביס בארץ,כתלמידים

למעלה