אימו - חוקי?

phrizer

New member
אימו - חוקי?

http://e.walla.co.il/?w=//1318604 תראו מה קרה כשמג'ים ג'ונס התעלמו, אם לא יוציאו לפועל את החוק הזה יהיו צחוקים
(ועכשיו ברצינות - די סטיגמות
)

netahaa

New member
פחחחחח

"לובשי שחורים, עונדי פירסינג, שיערם שחור ויש להם "שוונצים" בשיער שמכסים חצי פרצוף, " לפי זה אני על סף התאבדות
ואממ מה עם ניטים? וקעקועים? ולשמוע צרחותת במקום מילים? וסדידסטיות? ואפעם לא ראיתי אימו בוכה בכלל..:\

Billy Shirs

New member
שאלה

אם הוא לובש שחורים, שיערו שחור ויש לו שוונץ אך אין לו פירסינג, האם הוא אימו?

MispIaced

New member
מזוכיסטיות*, דבר ראשון, סאדו זה לאחרים.

דבר שני, איך בדיוק תוציאי קעקוע ממשהו? תקלפי לו תעור? Oס

netahaa

New member
אאוץ' פאק דימיינתי את זה

זה מה שהתכוונתי, שמה לעזעזל הם יכולים לעשות עם זה >< חוצמזה אין ניתוח שמוציא קעקועים? ונמ סאדו זה לכולם XD

MispIaced

New member
מאזו זה לעצמך, סאדו זה לאחרים.

אל תווכחי איתי על דברים כאלה, באמת שלא כדאי לך. <: ולא, אין ניתוח. (וול, יש, אבל כמה אלפי דולרים וברוב המקרים לא פועל, אני בספק אם רוסיה תממן את זה)

netahaa

New member
בטח שלא

במיוחד שבעיקרון כולם יכולים לעשות קעקוע ולא רק אימואים (
)

אם אדם סובל מהבעת יתר של אמוציות, ומכאן

מתחיל לסבול ממקרה חמור של שסעת, וממשיך בפעילויות של פציעה והתעללות עצמית, הוא מקבל מעמד של סאדו-מאזוכיסט? או שלשם כך צריך אדם לטפטף את השוועה הרותחת באופן שווה על עצמו ועל בן/בת זוגו? והאם זה לא הופך אותו, במקרה כזה, לסוציאליסט התומך בשוויון מוחלט בכל תחומי החיים, ולפיכך לקומוניסט בפוטנציה? והקומוניזם, האם לא הוכיח את עצמו כשיטת ממשל אשר מסכנת באופן משמעותי את עתידה של החברה הסובייטית כולה? אללי. איסרו את האימואים!!!!!

שיט. לעזאזל. התאוריה שלי לא מחזיקה.

למה לעזאזל שהבעת יתר של אמוציות תביא לשסעת, אה? ואני כבר שלחתי עותקים לראשי המחלקה... הו, הבושה!

פלאפאל

New member
שסעת היא מחלה פיזיולוגית?

או שמא מדובר בשסעת נפשו של הסכיזופרן המצוי? (בחיים לא שמעתי את המילה הזאת קודם
)

פלאפאל

New member
איזה מוזר זה.

מעניין למה כולם טוענים שאימואים הם ביותר סיכון להתאבדות. למה, נניח, פקאצה לא תתאבד כשחבר שלה זורק אותה או כשניתוח האף שלה לא הצליח, אבל אימו כן יתאבד. וגם פריקים וגותים לא נחשבים בסיכון להתאבדות, או שאני טועה? פשוט אף פעם לא שמעתי מישהו אומר שהם כן התאבדותיים, למרות שגם הם לובשים שחור פירסינגים להלהלה. אין מצב שסתם נטפלים למישהו, ואם הפריקים לא סובלים מזה אז זה גם לא כי אימואים נחשבים שונים. הממ.

netahaa

New member
השאלה היא מה מבדיל אימו מפריק

את יודעת? כי אני ממש לא
כנראה בגלל שטכנית אימו חותך ורידים .. ממ :\ וזהו..

MispIaced

New member
חלאס סטיגמות?

אגב, רק אני לא הבנתי מה ה"טכנית" קשור לשם?

פלאפאל

New member
חלאס סטיגמות ואתה בפורום אימו?

סטיגמה זה להגיד הן פקאצות אז הן טיפשות. לא להגיד הן פקאצות. פקאצה זה פוזה, בדיוק כמו אימו ופריק וגותי, ופוזה זה לא סטיגמה. זה משהו שהבנאדם עושה לעצמו לבד. הפקאצות לא חייבות לדבר ככה והגותים לא חייבים להתלבש ככה והאימואים לא חייבים להקשיב למוזיקה גרועה.

MispIaced

New member
הפורום נפתח למוזיקה.

ולא דיברתי על החלק של מה הבנאדם, דיברתי על הקטע של להדביק לאנשים דברים שהם עושים\לא עושים. נטעהאהאעאה, ברגע שאת אומרת על מישהו שהוא חותך וורידים, את מתייחסת אליו, לא לסגנון.

למעלה