|אימו|
שאלון ארוווווך O:

Stav Love

New member
|אימו|../images/Emo112.gif שאלון ארוווווך O:

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי האמנים האהובים עליך? האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? במה אתה מקשיב למזויקה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? לכמה הייתם שמנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? יש לך כשרונות? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? 1. מהי המילה האהובה עליכם? 2. מהי המילה השנואה עליכם? 3. מה מדליק אתכם? 4. מה דוחה אתכם? 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? 7. מהי הקללה האהובה עליכם? 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה? איך היית מגדירה את עצמך? את לסבית? את הומאית? מי את? תגידי מה השעה? את אוהבת ללמוד? נכון יש לי שאלות דפוקות? נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"? מה את אוהבת לעשות? את ג'נטלמנית או עלמתיתXD? את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך? וברגליים? את שמה לק? את שמה איפור? את שמה שחור בעניים? איזה סוג של מוזיקה את שומעת? את גבוהה\נמוכה\בינונית? מה הגובה שלך? את רזה\שמנה\בינונית? בת כמה את? איפה את גרה? נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך? נראה לך שאני כזו משועממת? תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: באיזה כיתה את? מה מזג האוויר עכשיו? מה מצב רוחך? את גולשת הרבה בתפוז? את בת, נכון XD? מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר? יש לך אימייל? מה המקצועות השנואים עלייך? אהובים? מורים אהובים? שנואים? את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר? את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר? איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין? מה הצבעים האהובים עלייך? שנואים? כמה זמן את נמצאת על המחשב? מה התחביבים שלך? מי האמנים האהובים עליך? שנואים? יש לך פלאפון? איזה? מסתפקת? היית מחליפה? אם כן, אז למה? את זורקת אשפה לפח? חח את מכירה את המשחק גו? את אוהבת משחקי חשיבה? אם כן, איזה? את אוהבת לקרוא? אם כן, אז מה בדיוק? את שמחה שאת הקורבן? נמאס לך לענות? מה השעה? מה המשקה האהוב עליך? היית רוצה שהשאלון יגמר? מה המאכל האהוב עלייך? אין לך דברים חשובים יותר לעעשות? יש לך מבחנים בקרוב? מתי טיול שנתי? יש לך אמפי? אייפוד? את מתלבשת חברות? אם כן אז של איזה חברות? מה בנוגע לנעליים? אם כן אז לאיזה? נמאס לך מהשאלון? מה דעתך על השאלון? האם הוא מעיק ומעייף? האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך? יש לך עבודות להגשה? יש לך "חברה הכי טובה"? יש לך חבר? היה לך? אם כן אז כמה אם אפשר לדעת? את חברמנית? שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים? רמקולים או אוזניות? אייפוד או אמפי? טלווזיה או ווידיאו? טלווזיה או מחשב? ציור או תמונה? דיסקט או דיסק? מחשב ישן או מחשב חדשXD? כלב או חתול? בובה רכה או קשיחה? ורוד או אדום? כחול או ירוק? שחור או סגול? מבחן או עבודה ענקית להגשה? אמא או אבא? ריבה או דבש? תפוח או תפוז? אימיול או הדבר השני, קאזה? כוס שקופה או עם צבע? גלידת מנגו או לימון? גלידת שוקולד או וניל? גלידת פירות או ירקות בעעע?? גלידת פירות או שוקלוד? קפה או תה? שולחן או כסא D: ? מיטה או רצפה XDDDD? שאלון או סקר? תגובה או הודעה? ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב? חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין? ג'וק או חפושית? משה או הפרה? פרה בשרתית או השוקולד? שוקולד מריר או שוקולד חלב? תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד? נעליים עם חרדל או חלון עם חרא? מחשב או מסך או מקלדת? עכבר או רמקול? עכבר אמיתי א עכבר למחשב? אוגר או ארנב? מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ? תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים? תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה? האמת שזה המוןהמון ביחד, אבל תקפצוצו לי D: יאללה בוא נבזבז שעה מהחים שלי לענות על זה.

Stav Love

New member
|אימו|../images/Emo112.gif חח אני

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? אממ מטאל, אימו, אימו קור. מי האמנים האהובים עליך? AFI.
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? הסולן והגיטריסט של AFI, הגיטריסט של פאניק, הבסיסט של פוב, הסולן של MCR .. וכו'. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? אומגגגגגגגגג הכלללללללל הכלללללללל הכללללללל הכללללללל הכללללללללללללללללללללללללל OOOOOOOO: כמה היית מוכן לשלם? לא מעניין אותי O: זנות מצידי O: יש לך פוסטרים? ברור O: במה אתה מקשיב למזויקה? מזתומרת ? בעיקר לגיטרה חחח יש לך אמפי? ברור איזה? אממ מכוער כזה ואפור יש לך אייפוד? לא. היה ונגנב כשפרצו לי הביתה -.- יש לך תקיות מוזיקה במחשב? לא .. אממ האין קאמינג של האימיול חחח אם זה נחשב כמה? אחת ? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? נשאר עוד הרבה כי אינלי זמן להוריד עוד לאמפי כמה תפוס? אממ ישלי כולה 30 שירים בינתיים >< 25 ככה של AFI האם מספיק לכם? לא. לכמה הייתם שמנים? מה ? >< האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן. איזה? גיטרה. יש לך להקה? לא. איך קוראים לה? -- מצליחים? -- האם אתה עוקב אחר האמנים? כן. :) איך? מגלה כל פרט חדש וקטן עליהם O: איפה? באינטרנט ? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש לך כשרונות? כן. :) איזה? להציק. אתה אוהב לשיר? לא. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא. :) אתה שר מול קהל? לפעמים ? אתה מזייף? כן. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא ולא. איזה קול יש לך? של בת ? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? אם אני אתחיל לשיר אני כנראה אצרח. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. מה? הכל. חוץ מהשפתיים. ^^ והשיער. למה? ככה. מה התכונות הרעות אצלך? כמעט כולן. מה התכונות הטובות אצלך? אממ מצחיקה ? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מנגנת, במחשב, טלוויזיה. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? כלום. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגנה על עצמי. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן. 1. מהי המילה האהובה עליכם? וואטאבר. 2. מהי המילה השנואה עליכם? "פחחחחחחחח" 3. מה מדליק אתכם? בבנים ? שפתיים, בטן, שיער. 4. מה דוחה אתכם? אממ קקי של פרות. O: 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? חחחחחחח את המוזיקה שלי. אמא שלי כל הזמן "תפסיקי את הרעש הזההההה" 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? "סתיו, קומי, רבע לשמונה" 7. מהי הקללה האהובה עליכם? פאקינג שיט. 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? פירסרית ((:) 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? חהחהחהחחהחהחהחה אסטרונאוטית. 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? ברוכה הבאה, שמרתי לך את האימוס בצד במיוחד בשבילך. חדר 35 משמאל, תהני. איזה מזל אתם? קשת. קוראים הורוסקופים? לא. מאמינים באסטרולוגיה? לא. שיר אהוב: Total Immortal- AFI. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: AFI. לומדים? כן. בבי"ס? כן. איזה כתה? ט'. באוניברסיטה? לא. איזה מקצוע? -- במה עובדים? בייביסיטר ? כמה אחים יש לכם? אחת. בני כמה? 7. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: פתחתי בלוג. :] דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאמשנה. ספורט מועדף: בדמינטון. :) נוו הכדור נוצה הזה. משקה מועדף: נסטי. טעם גלידה מועדף: ריבת חלב. :) מה את/ה עושה כשמשעם לך? משחקת סימס. >< באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 ומשהו. היית מעורב פעם בתאונה? כן. צבע אהוב: שחור. היום המועדף בשבוע: שישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? בשנייה שעליתי לגג במפגש ישרא הראשון שלי. הוא פשוט נצבע בשחור. מה משמח אותך? חברים. ומוזיקה. מה מעציב אותך? המון דברים. כמעט הכל. מה מכעיס אותך? אמאבא. מה מרגיע אותך? מוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא. מעשן/ת? כן. שותה משקאות חריפים? כן. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? לא יכולה לרשום פה. אוהב/ת את מדינת ישראל? לא. כמה פעמים היית בכותל? שתיים נראלי. ממסגרת בצפר. ובירושלים? הרבה. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לאדעת. עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? -- יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? -- אוהבים לשחק? תלוי מה. איזה סוג משחקים? לאדעת. מחשב. שש בש או שחמט? ששבש. דמקה או שחמט? דמקה. עיר אהובה בעולם: לונדון. עיר אהובה בארץ: אילת. ארץ שנואה בעולם: גרמניה. פיכ מגעיל שם. אוהבים את החורף? מאוד. מפחדים מרעמים וברקים? לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם. מה הכי כיף לעשות בגשם? לצאת החוצה עם האמפי ולבכות. קופצים לתוך שלוליות? כן. אוהבים קרמבו? כן. אוהבים את הסימפסונים? כן. בילית פעם בכלא? לא. פשעת? לא. רצחת? לא. גנבת? לא. הרמת יד על מישהו/י? חחחחח הרבצתי יענו ? כן. אנסת? כן. נו מה נראלכם ? חנית במקום שאסור? לא. השתנת במקום ציבורי? לא. השחטת? שולחנות בבצפר ? לא שילמת דו"ח? בסימס ? נסעת מהר מידי? לא. צבעת פעם את השיער? כן. לאיזה צבע? חימצון בכיתה ד', ג'ינג'י בז' ופעמיים כחול בח'. יש פירסינג? הרחבות. [*עושהבגבהעושהבגבהעושהבגבה*]. איפה? באוזניים -.- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? כן. משעמם בחיים? כן. איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובה :) וסוג קולה? דיאט לימון. ותה? צמחים. מתגעגע/ת לקיץ? לא. מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני צריכה אותו פה. אוהבים להתחכם? כן. המורים אוהבים אתכם? לא חחחחחחחחחחחחח מאמין/ה בה'? כן. למה? באלי. צמחוני/ת? לא. אוהבים מוסיקה? ככככןןןן. אוהבים סרטים? כן. אוהבים טלויזיה? כן. מסנג'ר או איסיקיו? מסן. טלפון או פלאפון? פלאפון. מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן? לבן. כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה אגילרה. 50 סנט או אמינם? אפחד. לינקין פארק או סימפל פלאן? אוי למה לשאול שאלות מכשילות .. לינקין פארק. 0 או 1? 0. אבודים או נמלטים? אפחד. זוג או פרט? זוג. בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? בלי סיבה. שונאים כרגע מישהו? כן. למה? ככה.

Stav Love

New member
|אימו|../images/Emo112.gif חח המשך

איך היית מגדירה את עצמך? בחמש מילים ? "סתם ילדה שלא מבינה מהחיים שלה". כן אני יודעת שזה 6. את לסבית? לא. את הומאית? כן. :) נו מה אני אוהבת בנים. מי את? סתיו, נעים להכיר. תגידי מה השעה? עשרים וחמישה לעשר. את אוהבת ללמוד? לא. נכון יש לי שאלות דפוקות? כן. נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"? חחחחחחחח שאלה לא קשורה. מה את אוהבת לעשות? לנגן. את ג'נטלמנית או עלמתיתXD? חח אוי ואבוי. את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך? כן. וברגליים? לא. את שמה לק? כן. את שמה איפור? כן. את שמה שחור בעניים? כן. איזה סוג של מוזיקה את שומעת? כמו למעלה, מטאל, אימו, אימו קור. את גבוהה\נמוכה\בינונית? גבוהה. מה הגובה שלך? מטר ומשו. חחחחחחח את רזה\שמנה\בינונית? שמנההההההההההה בת כמה את? 14. איפה את גרה? הוד השרון. נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך? לא. נראה לך שאני כזו משועממת? כן. תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: באיזה כיתה את? ט'. מה מזג האוויר עכשיו? קר. מה מצב רוחך? כמו תמיד. את גולשת הרבה בתפוז? לא. את בת, נכון XD? כן. מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר? מסן. יש לך אימייל? כן. מה המקצועות השנואים עלייך? ג''ג, ספורט, פיסיקה. אהובים? אנגלית, מתמטיקה. מורים אהובים? אפחד. שנואים? כולם. את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר? בין לבין. את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר? כן. איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין? פריקית. למה אין פה אימו למה. מה הצבעים האהובים עלייך? שחור, כחול, ורוד כהה כהה. שנואים? בז'. גאד זה ככ מגעיל. כמה זמן את נמצאת על המחשב? המון. כל היום. מה התחביבים שלך? לנגן, מחשב, מוזיקה, טלוויזיה. מי האמנים האהובים עליך? AFI. כל מי שאני שומעת. שנואים? אין כזה דבר. יש לך פלאפון? כן. איזה? סמסונג. מסתפקת? כן. היית מחליפה? לא. אם כן, אז למה? -- את זורקת אשפה לפח? כן. חח את מכירה את המשחק גו? לא. את אוהבת משחקי חשיבה? לא. אם כן, איזה? -- את אוהבת לקרוא? כן. אם כן, אז מה בדיוק? ספרים ? את שמחה שאת הקורבן? -- נמאס לך לענות? כן. מה השעה? עשרים לעשר. מה המשקה האהוב עליך? נסטי. היית רוצה שהשאלון יגמר? כן. מה המאכל האהוב עלייך? אוכל סיני. אין לך דברים חשובים יותר לעעשות? ישלי. יש לך מבחנים בקרוב? כן. מתי טיול שנתי? היה כבר. יש לך אמפי? כן. אייפוד? לא. את מתלבשת חברות? קצת. אם כן אז של איזה חברות? נמנמ KENVELO, פומה, כל מיני. מה בנוגע לנעליים? אולסטאר, וואנס. אם כן אז לאיזה? נו עניתי למעלה. נמאס לך מהשאלון? כן. מה דעתך על השאלון? מעצבן. האם הוא מעיק ומעייף? כן. האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך? לא. יש לך עבודות להגשה? לא. יש לך "חברה הכי טובה"? כן. יש לך חבר? כן. היה לך? כן. אם כן אז כמה אם אפשר לדעת? המון. חח בעיקר 16+ [גילאים, לא חברים חחח] את חברמנית? כן. שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים? 100 קומות, לפחות להנות מהנפילה. רמקולים או אוזניות? אוזניות. אייפוד או אמפי? אמפי. טלווזיה או ווידיאו? טלוויזיה. טלווזיה או מחשב? מחשב. ציור או תמונה? תמונה. דיסקט או דיסק? דיסק. מחשב ישן או מחשב חדשXD? חדש. כלב או חתול? חתול. בובה רכה או קשיחה? רכה. ורוד או אדום? ורוד. כחול או ירוק? כחול. שחור או סגול? שחור. מבחן או עבודה ענקית להגשה? עבודה ענקית להגשה. אמא או אבא? --- ריבה או דבש? ריבה. תפוח או תפוז? תפוח. אימיול או הדבר השני, קאזה? אימיול. כוס שקופה או עם צבע? שקופה. גלידת מנגו או לימון? מנגו. גלידת שוקולד או וניל? וניל. גלידת פירות או ירקות בעעע?? איכסה. גלידת פירות או שוקלוד? שוקולד. קפה או תה? תה. שולחן או כסא D: ? שולחן. מיטה או רצפה XDDDD? מיטה. שאלון או סקר? שאלון. תגובה או הודעה? תגובה. ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב? ציון טוב בהקבצה ב'. חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין? חתיך הורס אבל מפגר חחחח. ג'וק או חפושית? חיפושית. משה או הפרה? פרה. פרה בשרתית או השוקולד? שוקולד. שוקולד מריר או שוקולד חלב? חלב. תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד? איכסה מה אני בהריון ? נעליים עם חרדל או חלון עם חרא? איכסה די. מחשב או מסך או מקלדת? מקלדת. עכבר או רמקול? עכבר. עכבר אמיתי א עכבר למחשב? למחשב. אוגר או ארנב? ארנב. מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ? חמוץ. תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים? אכל. תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה? קמתי מאוחר. פווווווווי נגמר.

HaDaRoSh

New member
זה הראשון ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני עכשיו ממשיכה את השאר שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? היפ הופ/פופ ולפעמים דאנס מי האמנים האהובים עליך? בלאק אייד פיז, פרגי, ג'סטין טימברלייק, נלי פורטדו, גוון סטפני, דאנקן ג'יימס
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? דאנקןןןןןןןןןןן יפיוף שלי
פרגיייי כוסית שלי
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? מממ לא יודעת, מה שתגידו
כמה היית מוכן לשלם? הרבהההההה יש לך פוסטרים? לא XD איפה אני אשים את הפוסטרים? על הראש שלי ???
אין לי חדר
במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב/MP יש לך אמפי? יאפ איזה? חרא כזה, MP4, לא סובלת אותו
יאללה שהיומולדת שלי כבר תגיעעע, אני אקנה אמפי חדש יש לך אייפוד? אמן יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן
כמה?אחת שאני סתם זורקת בה שירים ועוד 4 תיקיות של דיסקים
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 1 GB כמה תפוס? לא יודעת האם מספיק לכם? כן לכמה הייתם שמנים? חחחחחחחחחחח מה?
האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? לא יש לך להקה? לא איך קוראים לה? לא מצליחים? לא האם אתה עוקב אחר האמנים? כן, בעיקר על הבלאק ופרג איך? באינטרנט איפה? באתר blackeyedpeas.com V האממ פרסומת סמוייה האממ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? לא
איזה?אמרתי לו :D אתה אוהב לשיר? לא בציבור
לזייף בבית
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?קצת אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף?כן
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? כן
איזה קול יש לך? של צרצר, מה זה איזה קול ? קול מכוער
באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? צורחת
שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? ככה האם היית רוצה לשנות בך משהו? כע מה? את הכול חוץ מהפה
למה? כי אני פיכס
מה התכונות הרעות אצלך? אין לי ביטחון עצמי
מה התכונות הטובות אצלך? לא יודעת מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?מוזיקה
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לפעמים 1. מהי המילה האהובה עליכם?
2. מהי המילה השנואה עליכם? ... 3. מה מדליק אתכם? בנים עם ורידים בידיים
כאילו ורידים כאלה יוצאים
נוו זה שקסי
4. מה דוחה אתכם? ג'ינג'ים
[סליחה] 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? מוזיקה
6. איזה קול/רעש אתה שונאים? שיש חריקה כזאת של טוש , אווץ' 7. מהי הקללה האהובה עליכם? ראה ערך במסנג'ר
8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? משהו עם מכות
9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? ניקיון
10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? WELCOME TO HELL

HaDaRoSh

New member
המשך ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

איזה מזל אתם? דגים שליטע
קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? בערך שיר אהוב: big girls don't cry זמר/ זמרת/ להקה אהובה: בלאק אייד פיז/ פרגי לומדים? כע בבי"ס?כע איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? לע איזה מקצוע? נראלי אני אבחר קרימינולוגיה במה עובדים? לא עובדת כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 23/24 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: שעווה בידיים? :S
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא יודעת :S ספורט מועדף: כדורעףףףףףף משקה מועדף: נס קפה
טעם גלידה מועדף: מקופלת
מה את/ה עושה כשמשעם לך? מוזיקה/מחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 וחצי היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: כחול/אדום/אפור/שחור היום המועדף בשבוע: שני/שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ... מה משמח אותך? הכול מה מעציב אותך? שקורה משהו מעצבן
מה מכעיס אותך? ... מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אכפתי אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? פעמיים אני חושבת ובירושלים?כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כמעט ולא עישנת פעם סמים? חחחחחחחחחחחחחח לא
איזה סוג? מריחואנה יש רשיון? בקרוב על איזה טסט עברת? נכשלת בראשון
אוהבים לשחק? כןXD איזה סוג משחקים? מחשב - הרפתקאות שש בש או שחמט? ששבש דמקה או שחמט? דמקה [נו אני לא יודעת לשחק שחמט] עיר אהובה בעולם: לא טיילתי מספיק בעולם כדי לדעת
נניח שלונדון
עיר אהובה בארץ: ת"א
ארץ שנואה בעולם: לא יודעת :p אוהבים את החורף? לפעמים מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם?להתכרבל עם הפוך קופצים לתוך שלוליות? לא
אוהבים קרמבו? כןןןןןןןןן אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? חחחחח פשעת? כן רצחת?בינתיים לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כמעט כול יום
אנסת? חחחחחחחח בקרוב חנית במקום שאסור? בקרוב השתנת במקום ציבורי? כן
השחטת? נראה לי לא שילמת דו"ח? בקרוב נסעת מהר מידי?בקרוב צבעת פעם את השיער?כע לאיזה צבע? כאילו עשיתי פסים
אדומים יש פירסינג? לא
איפה? בעזרת השם בגבה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא
משעמם בחיים? כן איזה סוג מים הכי טעים? סאן בנבטו [איך קוראים לזה? :S אני לא מתמצאת בשמות
] וסוג קולה? קוקה קולה
אבל דיאט ותה? טוב דיי
מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני שונאת את סתיו אוהבים להתחכם? *מרימה גבה* המורים אוהבים אתכם? חלק מאמין/ה בה'?כן למה?כי ככה, נולדתי למשפחה מסורתית שמאמינה בה', שומרת מצוות שומרת כשרות מאמינה בו צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? ברור אוהבים סרטים? לא ממש אוהבים טלויזיה?לא ממש מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר שליטע טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבןןןןןןן
כריסטינה אגילרה או בריטני? כרסטינה 50 סנט או אמינם? אמינם, אני כול כך שונאת את 50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן? שניהם 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? לא רואה זוג או פרט? פרד בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל
לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לא בוכה שונאים כרגע מישהו? לא
למה?ככה

HaDaRoSh

New member
אחרון ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

איך היית מגדירה את עצמך? בעע את לסבית? לא את הומאית? נראלי
מי את? אם אני היא איננה אני אז מי היא אי בכלל?
תגידי מה השעה? 22:14 את אוהבת ללמוד? לא נכון יש לי שאלות דפוקות? כע נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"? מי?
מה את אוהבת לעשות?לשמוע מוזיקה את ג'נטלמנית או עלמתיתXD?ג'נטלמנית את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך? יאפ וברגליים? איכ XD את שמה לק? לפעמים את שמה איפור? לא את שמה שחור בעניים? לפעמים איזה סוג של מוזיקה את שומעת? היפ הופ/פופ ודאנס לפעמים את גבוהה\נמוכה\בינונית? בינונית
מה הגובה שלך? 1.65 אני חושבת
את רזה\שמנה\בינונית? שמנה בת כמה את? עוד 21 יום 18 !!!!! :D איפה את גרה? ת"א נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך? לא נראה לך שאני כזו משועממת? כן תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: מי ?
באיזה כיתה את?י"ב, כמה פעמים אפשר לשאול את אותה שאלה?
מה מזג האוויר עכשיו?נעים נוטה לקר מה מצב רוחך? נחמד+ את גולשת הרבה בתפוז? כע את בת, נכון XD? כן מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר? שוב ????????? מסנג'ר יש לך אימייל? כן מה המקצועות השנואים עלייך? ספרות אהובים? מתמטיקה מורים אהובים? מתמטיקה ואנגלית XD שנואים? ספרות את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר? אין את זה בבית ספר
את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר? כע איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין? רגילה מה הצבעים האהובים עלייך? דיי נוו שוב?
שנואים?ורוד כמה זמן את נמצאת על המחשב? כול היום מה התחביבים שלך? מחשב ומוזיקה מי האמנים האהובים עליך? דייייייי
שנואים? קאסי חחחחחחחחחחחחחחחח טוב אני לא שונאת אותה
היא פשוט מצחיקה
חחחחחחחחחחחח בעקר שונאת את פריס הילטון ופיפטי סנט יש לך פלאפון? כן איזה? סליידר 6280 אורנג' מסתפקת? מאוד
היית מחליפה? לא אם כן, אז למה? את זורקת אשפה לפח? לא חח את מכירה את המשחק גו? לא את אוהבת משחקי חשיבה?לא אם כן, איזה? את אוהבת לקרוא?לא אם כן, אז מה בדיוק? את שמחה שאת הקורבן?מי? נמאס לך לענות?כן מה השעה?22:19 מה המשקה האהוב עליך?נס קפה, נוו די לחזור על שאלות היית רוצה שהשאלון יגמר?כן מה המאכל האהוב עלייך?מקרונים/בורגר/לאפפההה
אין לך דברים חשובים יותר לעעשות? תאמת שיש, למה נכנסת לזה? :/ יש לך מבחנים בקרוב? לא יודעת מתי טיול שנתי? היה
איזה כייף היההההההההההה ! אילתתתתתת
יש לך אמפי? כן אייפוד?לא את מתלבשת חברות? כע אם כן אז של איזה חברות? FOX מה בנוגע לנעליים? NIKE אם כן אז לאיזה? נמאס לך מהשאלון? כן מה דעתך על השאלון?בעע האם הוא מעיק ומעייף?כן האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך?כן יש לך עבודות להגשה?לא יש לך "חברה הכי טובה"? כע יש לך חבר?לא היה לך?לא אם כן אז כמה אם אפשר לדעת? 8 את חברמנית?לא, אני ביישנית שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים? לקפוץ, לפחות יהיה רגע מענג לפני המוות
רמקולים או אוזניות? בדרך כלל רמקולים, אבל שזה מפריע להורים אתה מוצא את עצמך הרבה שעות סגור עם אוזניות ולא שומע אפחד אייפוד או אמפי? הלוואי עלי אייפוד
טלווזיה או ווידיאו? ... טלווזיה או מחשב?מחשב ציור או תמונה? ציור דיסקט או דיסק? דיסק מחשב ישן או מחשב חדשXD? חדש ? :S כלב או חתול? כלב בובה רכה או קשיחה?רכה ורוד או אדום? אדום כחול או ירוק? כחול שחור או סגול? שניהם מבחן או עבודה ענקית להגשה? מבחן אמא או אבא?
ריבה או דבש? איכ תפוח או תפוז? תפוז אימיול או הדבר השני, קאזה? שניהם פיכס כוס שקופה או עם צבע? שקוף
גלידת מנגו או לימון? איכ גלידת שוקולד או וניל? וניל גלידת פירות או ירקות בעעע?? יאכ גלידת פירות או שוקלוד? שוקולד קפה או תה? קפה שולחן או כסא D: ? כסא מיטה או רצפה XDDDD? מיטה שאלון או סקר? סקר תגובה או הודעה?הודעה ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב? ציון טוב בהקבצה ב חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין? מה אני צריכה גאון ?
ג'וק או חפושית? חפושית משה או הפרה? הפרההה פרה בשרתית או השוקולד? שוקולד שוקולד מריר או שוקולד חלב? מריר תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד? מלפפון עם שוקולד, אני שונאאאאאאאת קטשופ נעליים עם חרדל או חלון עם חרא? חחחח איכ מחשב או מסך או מקלדת? מחשב עכבר או רמקול? עכבר
עכבר אמיתי א עכבר למחשב? מחשב אוגר או ארנב? אוגר מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ? חמוץ תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים? חרבן
תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה?קמתי מאוחר

עונה XD

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכול חוץ מדיכאון מי האמנים האהובים עליך? בלק אייד פיס ,אריק ברמן ,סליף קאיטה ,גימי הנדרקיס , סטיב וי וכדומה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? ריקוד מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא יודעת כמה היית מוכן לשלם? גג 400 יש לך פוסטרים? כן במה אתה מקשיב למזויקה? אע? יש לך אמפי? לא יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? ברור כמה? 20 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? יש לי דיסקמן הולך? חחחחחחח האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? גיטרה -חובבני - בצחוק סתם ככה האם אתה עוקב אחר האמנים? כן איך? אינטרנט וכדומה האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא כול אחד אדם בפני עצמו יש לך כשרונות? כן איזה? ריקוד משחק אתה אוהב לשיר? כן אבל מזייפת בכמה טונים חחחחחחחחחחחחחחחח אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה מזייף? כן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא לומדת אבל אם יציעו בכיף מה אכפת באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? אף למה? לא אוהבת אותו מה התכונות הרעות אצלך? מתעצבנת מהר , ביישנית............ מה התכונות הטובות אצלך? מקשיבה כנה ........... מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב חברים טלויזיה משפחה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לאא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? רוקדת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כןXD 1. מהי המילה האהובה עליכם? וואי קשה 2. מהי המילה השנואה עליכם? מותק 3. מה מדליק אתכם? סטלנים 4. מה דוחה אתכם? ערסים 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? טבע 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? משאיות 7. מהי הקללה האהובה עליכם? כוס אמק חחחח 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? לא יודעת 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? זנות 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? תהני איזה מזל אתם? מאזנים קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: כול מה שקשור ללהקות,זמר שרשמתי זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אמרתי כבר: אריק ברמן בלק אייד פיס סאליף קאיטה גימי הנדריס סטיב וי לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה ? יא כמה אחים יש לכם? איתי 3 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: כול מיני דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא יודעת ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: בננה מסטיק ווניל פיצפוצים מה את/ה עושה כשמשעם לך? רוקדת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 היית מעורב פעם בתאונה? לא חס וחסה צבע אהוב: אדום היום המועדף בש בוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? המון מה משמח אותך? משפחה מה מעציב אותך? אנשים רעים מה מכעיס אותך? אנשים רעים שקרנים וצבועים מה מרגיע אותך? ריקוד חברים משפחה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא באופן קבוע {רק במסיבות וגם זה פעם בשנה } איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? משפחה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? 3 נראה לי ובירושלים? כמה פעמים שהייתי בכותל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שאני חולה!? עישנת פעם סמים? לא יש רשיון? לא לומדת תאוריה עיר אהובה בעולם: דרום אמריקה עיר אהובה בארץ: לכול עיר יש אהבה אחרת אוהבים את החורף? לא מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? לצאת ולהתרטב קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? לא ממש בילית פעם בכלא? לא פשעת?לא רצחת? לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י? לא אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע? יש פירסינג? כן חחחחחחחח איפה? אוזן נחשב? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? כן משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? לא משנה העיקר לא ברז וסוג קולה? לא שותה קולה ותה? ויסצוקי מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? השאלון הזה אוהבים להתחכם? לפעמים המורים אוהבים אתכם? נראה שכן מאמין/ה בה'? כן למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כאילו דה הלו שיו XDDDDDDDD אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסן טלפון או פלאפון? פון מחשב או טלויזיה? טלויזיה שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? כלום כריסטינה אגילרה או בריטני ? כריס 50 סנט או אמינם? כלום לינקין פארק או סימפל פלאן? כלום 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים בליינד דייט או דאבל דייט? משעמם לך? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות למה לבכות בלי סיבה.? שונאים כרגע מישהו? לא איך היית מגדירה את עצמך? בין נורמלית לבין משוגעת ברמות לבין פריקית לבין סטלנית את לסבית? לא את אוהבת ללמוד? לא מה את אוהבת לעשות? לרקוד את גבוהה\נמוכה\בינונית? גבוהה מה הגובה שלך? 1.70 את רזה\שמנה\בינונית? בינונית בת כמה את? 16 וחצי איפה את גרה? דימונה =/ באיזה כיתה את? יא מה מזג האוויר עכשיו? קריר מה מצב רוחך? מצוין את גולשת הרבה בתפוז? כן את בת, נכון XD? כן יש לך אימייל? כן מה המקצועות השנואים עלייך? מתמטיקה אהובים? תאטרון את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר? כן מה הצבעים האהובים עלייך? אדום מה התחביבים שלך? ריקוד משחק יש לך פלאפון? כן איזה? מוטורולה E 770 מסתפקת? כן היית מחליפה? לא נמאס לך לענות? כן מה השעה? 22.41 יש לך מבחנים בקרוב ? יותר בכייוון של בגרויות מתי טיול שנתי? היה יש לך חבר? לא היה לך? כן רמקולים או אוזניות? רמקולים אייפוד או אמפי? אמפי טלווזיה או ווידיאו? טיוי טלווזיה או מחשב? טיוי ציור או תמונה? תמונה דיסקט או דיסק? דיסק כלב או חתול? כלב ורוד או אדום? אדום כחול או ירוק? כחול שחור או סגול? שחור מבחן או עבודה ענקית להגשה? עבודה תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה? מחלה של שינה מחקתי חצי אין לי כוח XD

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחח XD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

את באמת אוהבת קול של נוף ? זה לא מטריד אותך?

system רולז

New member
אני../images/Emo9.gif

-ואיי ממש ארוך אבל נשרוד שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק והיפ הופ מי האמנים האהובים עליך? פרג. בי אי פי. רד הוט. פינק. וונסה. אוונסס. גוון סטפני. איקון. נלי. ועוד מלאה אבל אין לי כוח לרשום
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? ברור שהכי פרג ובי אי פי אבל כולם אני אני אוהבת לשמוע. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?הייתי כבר בהופעה של הבי אי פי אבל זה עדיין לא מספיק אבל הייתי עושה הכל להופעה שנייה [כמעט.]
כמה היית מוכן לשלם?כמעט כל הכסף שיש לי רק שיבואו גררר...
יש לך פוסטרים? בטח מלאהה במה אתה מקשיב למזויקה?באיפוד שלי. אמפי שלי. במחשב הapple שזה כמו איפוד חח.] דיסקים. הכל רק שיהיה מוזיקה.
יש לך אמפי? כן . איזה? של קרייטיב בצבע כחול יש לך אייפוד? כן ננו. יש לך תקיות מוזיקה במחשב?אהא. כמה?מי זוכר.? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?לאיודעת הרבה. כמה תפוס?הרבה. האם מספיק לכם? כן ברור שמספיק. לכמה הייתם שמנים?....... לאהבנתי
האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? ממש לא אין לי כישרון לזה ואני לא מה שנקראה "כשרון מבוזבז" XD איזה?......
יש לך להקה?....... חח הלוואי פעם אני וכמה חברים שלי תכננו בחופש, שאחרי החופש כולם על כלי נגינה ושנהיה להקת רוק
ואני אמרתי שאני ינגן על תופים חחח ממש.XD בסוף כמעט כולם נגנו על גיטרה חשמלית וגטרה בס. (ולא הייתה להקה).
איך קוראים לה?......... מצליחים?.......... האם אתה עוקב אחר האמנים?כן. איך?הכל טלווזיה. מחשב. עיתונים. מגזינים מה שאפשר.
איפה? נראה לי לא הבנתי את השאלה לאמשנה.
האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?ברור בטח זה כיף.
יש לך כשרונות?ממש לא.
איזה?....... אתה אוהב לשיר? כן אבל לא הכי יפה ממש.
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן. אתה שר מול קהל?לאאאאאא! אתה מזייף?כככככן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?רוצה. איזה קול יש לך?מה זה איך הקול שלי? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל.XD שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן. האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן. הרבה XD מה?עזבו הרשימה ארוכה. למה?..... מה התכונות הרעות אצלך?חח הרבה. מה התכונות הטובות אצלך? לאיודעת. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?במחשב. MTV. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא דיכאון לפעמים אני עצובה או משו. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?הולכת לקניון XD האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן המון. או שיש את מי להאשים חח.
האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא אלימות כאילו רק בצחוק כזה. ובטח שאני מגנה על עצמי. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?לפעמים. 1. מהי המילה האהובה עליכם? נראה לי XD זה חמוד. 2. מהי המילה השנואה עליכם?כל המילים האינטלקטואלי והאינטרבנציה וגם אינטרנציונל. ארוך מידי בשבילי XD 3. מה מדליק אתכם? אש אני פירומנית XDDD 4. מה דוחה אתכם?ילדים חנג'ים שמחטטים באף. בע אני אוכלת
5. איזה קול/רעש אתם אוהבים?את הכל של פרג ברור
6. איזה קול/רעש אתה שונאים?נינט. XD כמה אפשר לשמוע ברדיו אותה. נימאס.
7. מהי הקללה האהובה עליכם?הרבה: מטומטמת (להדגיש את ה-ט) וכלבה . כוסעמק. ראבק. אוויל. מתבולל. וכל מה שקשור. 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק?הייטיק. מעצבת גראפית. 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? לאסוף זבל. לרוקן בפחים. צבעית. מנקה. משרתת ובטח יש עוד.
10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? רוצה להחליף אותי? XD לעוף בשמיים ולעשות מה שבא לי. איזה מזל אתם?אריה שולט. קוראים הורוסקופים? לפעמים. מאמינים באסטרולוגיה?בארך. שיר אהוב:יש מלאה נגיד כמה של פרג- GLAMOROUS, FERGALICIOUS זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אמרתי "פרג. בי אי פי. רד הוט. פינק. וונסה. אוונסס. גוון סטפני. איקון. נלי. ועוד מלאה אבל אין לי כוח לרשום
" לומדים? כן לא אז לא .. בבי"ס? גן רווה איזה כתה?ז' באוניברסיטה?לא. איזה מקצוע?לא. במה עובדים?לא עובדת. כמה אחים יש לכם? אני ועוד שתיים. בני כמה? 15,8 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לאזכורלי
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:גם לאזכור לי. ספורט מועדף:איגרוף XD משקה מועדף: קולה קולה קולה... (שאני לא יטעה אותכם קוקה קולה לא ערסי XD) טעם גלידה מועדף: בן אנד ג'רי הכל וממש ממש טעים בצק עוגיות. מה את/ה עושה כשמשעמם לך? הכל. אני יכולה לעשות סתם דברים מטומטמים. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12:00 בחופשים יותר. היית מעורב פעם בתאונה?כן פעם אחת
לא קרה כלום. צבע אהוב: כתום,ירוק,חום,צהוב. היום המועדף בשבוע:שישי יום קצר. שבת. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שהלכתי להופעה של הבאי אי פי. והשגתי כרטיסים. מה משמח אותך?שמצחיקים אותי. מה מעציב אותך? כמעט הכל. מה מכעיס אותך?הרבה. מה מרגיע אותך? בי אי פי.XD וקניון. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא יצא לי. מעשן/ת?לא. שותה משקאות חריפים?לא. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אבאמא. אוהב/ת את מדינת ישראל?לא. כמה פעמים היית בכותל?שלוש פעמיים. ובירושלים?עשרה פעמים ספור. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כל חודש. עישנת פעם סמים?ממש לא. איזה סוג?לא. יש רשיון?לא הלוואי. על איזה טסט עברת?לא. אוהבים לשחק?כן תלוי. איזה סוג משחקים?מ לא יודעת מה שכיף למרות שאין לי זמן לזה. שש בש או שחמט?שש בש אני אלופה. קורעת את כולם XD היה לי פעם במחשב כזה שמהמרים על כסף. דמקה או שחמט? משעמם. עיר אהובה בעולם:ניו יורק. עיר אהובה בארץ:תל אביב. ארץ שנואה בעולם: מדינות ערביות. אוהבים את החורף?בארך. מפחדים מרעמים וברקים?לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?אף אחד. מה הכי כיף לעשות בגשם?לישון. קופצים לתוך שלוליות?לא. אוהבים קרמבו?את העוגייה. אוהבים את הסימפסונים?ברור מתה על זה. זה מצחיק אותי בטירוף. בילית פעם בכלא?לא. פשעת?לא. רצחת?לא גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אני ממשיכה עוד מעט.... אני חיבת ללכת אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה? איך היית מגדירה את עצמך? את לסבית? את הומאית? מי את? תגידי מה השעה? את אוהבת ללמוד? נכון יש לי שאלות דפוקות? נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"? מה את אוהבת לעשות? את ג'נטלמנית או עלמתיתXD? את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך? וברגליים? את שמה לק? את שמה איפור? את שמה שחור בעניים? איזה סוג של מוזיקה את שומעת? את גבוהה\נמוכה\בינונית? מה הגובה שלך? את רזה\שמנה\בינונית? בת כמה את? א

system רולז

New member
המשך../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif

בסוף לא הולכת. גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?בצחוק אנסת?לא לא לא חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?לא השחטת?לא לא שילמת דו"ח?אין לי מכונית. נסעת מהר מידי?......... צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע?......... יש פירסינג?לא איפה?......... מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא חח משעמם בחיים? מאוד. איזה סוג מים הכי טעים?חח הכל אותו דבר פעם ילד אמר לי אני שותה רק "אקוונוה". מפגר. וסוג קולה?ברור שקוקה קולה ולא ערסי. ותה?תה תפוחים. מממ.. מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש?שהשאלון ארוך. אוהבים להתחכם?לפעמים. המורים אוהבים אתכם?לא. מאמין/ה בה'? בארך. למה? לאיודעת צמחוני/ת?לא. אוהבים מוסיקה?כןןן. אוהבים סרטים?מאוד. אוהבים טלויזיה?כן כן כן מסנג'ר או איסיקיו? שתיהים. טלפון או פלאפון?פל'א. מחשב או טלויזיה?מחשב. שירים או סרטים?שתיהם. שוקולד מריר או לבן?לבן. כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה. 50 סנט או אמינם?אמינם. לינקין פארק או סימפל פלאן?ברור שסימפל פלאן. 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? לאיודעת לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שניהם. שונאים כרגע מישהו? מורים הם כל כך מפגרים. למה?מפגרים איך היית מגדירה את עצמך?מוזרה, משועממת. את לסבית?לאאאאא.. את הומאית?חחח לאאאא. מי את?מה מי אני? תגידי מה השעה?לאיודעת. אין פה שעון בע. את אוהבת ללמוד?לא? נכון יש לי שאלות דפוקות?כן . נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"?כן. מה את אוהבת לעשות?מחשב וטלווזיה. את ג'נטלמנית או עלמתיתXD? עלמתית XD את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך?לאא איכס. וברגליים?לא לא לא את שמה לק? כן יש לי מלאה לקים. את שמה איפור?רק בעניים. את שמה שחור בעניים?כן. (זה לא אומר שאני פריקית.) איזה סוג של מוזיקה את שומעת?פופ ורוק. את גבוהה\נמוכה\בינונית?בינונית מה הגובה שלך?לא מדדתי מזמן את רזה\שמנה\בינונית?בינונית. בת כמה את?13 איפה את גרה?מושב. נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך?לא. נראה לך שאני כזו משועממת?כן לכתוב את כל השאלון הזה. תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: באיזה כיתה את?ז מה מזג האוויר עכשיו?פסדר. מה מצב רוחך?גם פסדר. את גולשת הרבה בתפוז?כן. את בת, נכון XD?נכון מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר?שניהם יש לך אימייל?כן מה המקצועות השנואים עלייך?כולם אהובים?אף אחד מורים אהובים?של אנגלית . שנואים?כולם את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר?אין אצלנו בשכבה. את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר?לא איכפת לי מיזה ממש. איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין?רגילה בין לבין. מה הצבעים האהובים עלייך?כתום ירוק חום וצהוב. שנואים?אין. כמה זמן את נמצאת על המחשב?שעה.בארך. מה התחביבים שלך?אין מי האמנים האהובים עליך?יואוו אמרתי כבר. שנואים?...... מלאה. כמו נינט להלהלהלה. יש לך פלאפון?כן איזה?אורנג' מסתפקת?לא היית מחליפה?כן אם כן, אז למה?באלי סוני אריקסון. את זורקת אשפה לפח?לא את מכירה את המשחק גו?לא.. את אוהבת משחקי חשיבה?לא אם כן, איזה?..... את אוהבת לקרוא?לא אם כן, אז מה בדיוק? לא את שמחה שאת הקורבן?לא נמאס לך לענות?כן מה השעה?לא יודעת מה המשקה האהוב עליך?קולה. היית רוצה שהשאלון יגמר?כן מה המאכל האהוב עלייך?צ'יפס,פסטה,סלט אין לך דברים חשובים יותר לעעשות?כן כמו ללכת לטיול בצפר שהוא עכשיו אבל אני לא הולכת כי אז יש את הדבר הזה של הדתיים שישנים שם. יש לך מבחנים בקרוב?כן מתי טיול שנתי?לא היה חוצפניקים. יש לך אמפי?כן אייפוד?כן את מתלבשת חברות?כן אם כן אז של איזה חברות?זארה,האינס,,הוניגמן מה בנוגע לנעליים?גם אם כן אז לאיזה?וואנס. נמאס לך מהשאלוןכן מה דעתך על השאלון?ארוך אבל פסדר. האם הוא מעיק ומעייף?כן האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך?אולי יש לך עבודות להגשה?כן יש לך "חברה הכי טובה"?כן יש לך חבר?לא אוף. היה לך?כן אם כן אז כמה אם אפשר לדעת?שוםדבר. את חברמנית? כן חח שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים?לקפוץ מהחלון. רמקולים או אוזניות?רמקולים. אייפוד או אמפי?אייפוד טלווזיה או ווידיאו?טלווזיה וגם בימינו יש די וי די. טלווזיה או מחשב?שניהם. ציור או תמונה?תמונה דיסקט או דיסק?דיסק מחשב ישן או מחשב חדשXD?חדש. כלב או חתול?כלב. בובה רכה או קשיחה?קשיחה ורוד או אדום?אדום כחול או ירוק?ירוק שחור או סגול?שחור מבחן או עבודה ענקית להגשה?עבודה להגשה ענקית יש ויקפדיה חחח אמא או אבא?שניהם. ריבה או דבש?דבש תפוח או תפוז?תפוח אימיול או הדבר השני, קאזה? קאזה. כוס שקופה או עם צבע?שקופה גלידת מנגו או לימון?לימון גלידת שוקולד או וניל?וניל גלידת פירות או ירקות בעעע??פירות גלידת פירות או שוקלוד?פירות. קפה או תה?שניהם אבל נס קפה. שולחן או כסא D: ?כסא. מיטה או רצפה XDDDD?מיטה. שאלון או סקר?שאלון תגובה או הודעה?תגובה. ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב?אין לנו הקבצה. חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין?חח קשה. ג'וק או חפושית?חיפושית משה או הפרה?הפרה. פרה בשרתית או השוקולד?השוקולד. שוקולד מריר או שוקולד חלב?שוקולד חלב תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד?שוםדבר. אבל אם חייבים מלפפון עם שוקולד. נעליים עם חרדל או חלון עם חרא?חלון עם חרא. מחשב או מסך או מקלדת?מקלדת עכבר או רמקול?רמקול עכבר אמיתי א עכבר למחשב?עכבר למחשב. אוגר או ארנב?אוגר כי היה לי פעם ארנב שנפל לו האף XDDDDDיש לי תראומה קשה. (זה רציני) מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ?לא חמוץ תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים?חרבן. תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה?קמתי מאוחר. זהוווווווווווו

x N O A M x

New member
אאאאאאאאא

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?פופ/היפ הופ.. מי האמנים האהובים עליך?הוווו יש הרבההה
בעיקר הבלאק ופרג שלי האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?פרגגג
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?חח האמת שכשהייתי בניו יורק הבלאק הופיעו בקנדה שזה בצד השני..כמעעט הלכתי..אבל סעמקקקקק כמה היית מוכן לשלם?הרבהD: יש לך פוסטרים?כע במה אתה מקשיב למזויקה?לקצב
גם למילים והכל יש לך אמפי?כע איזה?MP3 יש לך אייפוד?כע יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כע כמה?8/9 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?באמפי ניגמר
באייפוד יש עוד מלא כמה תפוס?לא יודעת האם מספיק לכם?חח באמפי אני צריכה למחוק שירים לכמה הייתם שמנים?הא? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?נממ..לאS: חחח קניתי בחופש הגדול גיטרה..מורה פרטי עלאק איזה? יש לך להקה?לא איך קוראים לה?-- מצליחים?-- האם אתה עוקב אחר האמנים?כן איך?באתרים/בטלוויזיה.. איפה?אממ...--^ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?כן יש לך כשרונות?חח לא איזה? אתה אוהב לשיר?במקלחת אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שם?! אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?כן
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?הייתי רוצה האמת..אבל הכי הייתי רוצה משחק איזה קול יש לך?מכוער[?] באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל בשילוב של לצרוח שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?-_- למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?עולים לי הפיוזים בקלות מה התכונות הטובות אצלך?אני נאמנה מאוד מאוד לזולת ולחברייD= סתם סתם..בעע לא'דעת מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מחשב, חברות, טלוויזיה..יש הרבה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?חח או ששומעת מוזיקה או שנפגשת עם חברות האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מתנפלל הוו הוו
האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן 1. מהי המילה האהובה עליכם?שיט, סעמק, כאילו, פאק, ראבק, עינאל, עובדיה 2. מהי המילה השנואה עליכם?סוניה 3. מה מדליק אתכם?הפירסינג של פרג
4. מה דוחה אתכם?פריס הילטון וקאסי 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים?של תופים וגיטרה חשמלית 6. איזה קול/רעש אתה שונאים?פסנתרר=S 7. מהי הקללה האהובה עליכם?עלה 6 למעלה..יופי..=] 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק?פירסום ואם לא יצליח לי המזל אז וטרינרית או גרפיקאית או משו כזה 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?מנקת רחובות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו?"יש פיצות בשפע" 1-( איזה מזל אתם?דגים קוראים הורוסקופים?לא מאמינים באסטרולוגיה?לפעמים שיר אהוב:הרבה זמר/ זמרת/ להקה אהובה:BEP, פרג ועוד מלאמלא לומדים?יאפ בבי"ס?ריאלייייייייייייייייייי איזה כתה?ח' באוניברסיטה?לע איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?1 בני כמה?15 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לא זוכרת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:כנ"ל ספורט מועדף:שחיה, כדורסל משקה מועדף:דיאטט קולהההההההה רר
טעם גלידה מועדף:וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך?משחקת במחשב, רואה טלוויזיה, נפגשת עם חברות (...) באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ?10 וחצי היית מעורב פעם בתאונה?כןXD צבע אהוב:סגול היום המועדף בשבוע:שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?לאזוכרת מה משמח אותך?עובדיה ושירים של הבלאק מה מעציב אותך?שירים של פריס הילטון מה מכעיס אותך?המורה לג"ג שלי..היא כ"כ כאפות מה מרגיע אותך?lol..לא'דעת מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לאXD מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?אממ...יצא לי האמת איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?פרגי אוהב/ת את מדינת ישראל?כןD: כמה פעמים היית בכותל?חח פעמיים ניראליXDD פעם שהייתי בת 5 בערך ופעם בטיול שנתי ובירושלים?3.. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?חח אם אני חולה[??} עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?-- יש רשיון?לא על איזה טסט עברת?-- אוהבים לשחק?כע איזה סוג משחקים?ממ קלפים בעיקר חח שש בש או שחמט?שונאת דמקה או שחמט?שונאת עיר אהובה בעולם:ניו יורק ולוס אנג'לס
עיר אהובה בארץ:חיפהה ותלאביבב ארץ שנואה בעולם:ממ..איראן ועיראק וכל אלהS: אוהבים את החורף?לא מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם?להתרטב חחח קופצים לתוך שלוליות?לא..מה אני ילדה קטנה?!
אוהבים קרמבו?אייייייייייכ אוהבים את הסימפסונים?חח כע בילית פעם בכלא?נממ..חחחחחחחחחחח כלא עכו נחשב? [XDD] פשעת?לא רצחת?לא גנבת?כן
הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לאS: חנית במקום שאסור?נממ אינלי רישיון השתנת במקום ציבורי?חחחח כן מה זה ההורים שלי חינכו אותי להשתין במקומות ציבוריים איזו שאלה.
השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?סתם עשיתי גוונים יש פירסינג?חח רק באוזניים:( אני רוצהה אףףףף ראבקק:(:( איפה?--^ מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?כן איזה סוג מים הכי טעים?שונאת מים וסוג קולה?דיאט קולהה
ותה?בעע מתגעגע/ת לקיץ?כן;( מה עובר לכם עכשיו בראש?כלום אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם?חח לא'דעתS: עובדי כןן
מאמין/ה בה'?כן למה?היו כל מיני מקרים שיצאנו במזל בהם.. צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?מאוד אוהבים סרטים?מאוד אוהבים טלויזיה?מאוד מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?נממ..שניהםD: שירים או סרטים?שניהם שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט?:S בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל[?] לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?לבכות מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?כן..תמורה שלי לג"ג למה?כי-היא-כאפות-

x N O A M x

New member
המשך

איך היית מגדירה את עצמך?נממ..אופטימית אולי את לסבית?לא את הומאית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי את?נעם, נעים להכיר:) תגידי מה השעה?חחח אני עושה כל הזמן את השאלון הזה בחלקים..עוצרת שומרת וממשיכה..כרגע 7:28 את אוהבת ללמוד?לאא נכון יש לי שאלות דפוקות?כן נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"?כן מה את אוהבת לעשות?לשמוע מוזיקה את ג'נטלמנית או עלמתיתXD?עלמתיתS: את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך?חחחחח כן וברגליים?לא את שמה לק?לפעמים את שמה איפור?לפעמים את שמה שחור בעניים?כן איזה סוג של מוזיקה את שומעת?היפ הופ/פופ..לא שאלתם כבר? את גבוהה\נמוכה\בינונית?נמוכה:(( מה הגובה שלך?מטר חמישים ומשו את רזה\שמנה\בינונית?בינונית.. בת כמה את?14 איפה את גרה?חיפה נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך?משו כזה נראה לך שאני כזו משועממת?כן תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D:: אווווווקי... באיזה כיתה את?ח' מה מזג האוויר עכשיו?חם ומגניב
מה מצב רוחך?מצויין..55 במתמטיקהD: את גולשת הרבה בתפוז?כן את בת, נכון XD?יאפ מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר?מסנג'ר.. יש לך אימייל?כן מה המקצועות השנואים עלייך?היסטוריה, כימיה, אנגלית.. אהובים?ערבית ולשון מורים אהובים?עובדי שנואים?סוניה את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר?אינלי את זה בכיתה..כולם מדברים עם כולם והכל..אנחנו כיתה מגובשת..אבל ישלי מלא חברות חח את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר?כן איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין?רגילה מה הצבעים האהובים עלייך?סגול וכחול שנואים?אפור, שחור.. כמה זמן את נמצאת על המחשב?חח הרבה מה התחביבים שלך?דיי כברר לשאולל את זהה אני מתחרפנתת@!$@#%#$
מי האמנים האהובים עליך?הבלאק, פרג, ג'סטין טימברלייק, ג'סי מקרטני, ניק לאשיי, רוני.. שנואים?פריס הילטון, קאסי יש לך פלאפון?יאפ איזה?נוקיה מסתפקת?יאפ היית מחליפה?לא אם כן, אז למה?חח למשו יותר חדיש..אבל אני אוהבת את הפלא שלי חח את זורקת אשפה לפח?חח לא..אבא זורק את מכירה את המשחק גו?לא את אוהבת משחקי חשיבה?לא אם כן, איזה?-- את אוהבת לקרוא?לא אם כן, אז מה בדיוק? -- את שמחה שאת הקורבן?#$%#$% נמאס לך לענות?כן מה השעה?14:25 מה המשקה האהוב עליך?דיאט קולה היית רוצה שהשאלון יגמר?כן מה המאכל האהוב עלייך?פיצה אין לך דברים חשובים יותר לעעשות?לא יש לך מבחנים בקרוב?כן מתי טיול שנתי?סופשנה:( יש לך אמפי?כן אייפוד?כן את מתלבשת חברות?כן אם כן אז של איזה חברות?בילבונג, פומה, אוניל, קוויק סילבר, קרוקר, לי קופר.. מה בנוגע לנעליים?ישלי זוג אחד של ואנס, והרבה פומה ואולסטאר, ועכשיו אני בטרנד של הנעלי בובהXD אם כן אז לאיזה?--^ נמאס לך מהשאלון? מה דעתך על השאלון?מעאפן האם הוא מעיק ומעייף?מעיק האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך?כן יש לך עבודות להגשה?לא יש לך "חברה הכי טובה"?כן יש לך חבר?לא היה לך?כן אם כן אז כמה אם אפשר לדעת?שנה את חברמנית?חח כע שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים?לא משנה לי כי בשניהם אני אמותXD אבל אם כבר נילך על המשאית רמקולים או אוזניות?רמקולים אייפוד או אמפי?אייפוד טלווזיה או ווידיאו?טלוויזיה טלווזיה או מחשב?שניהם ציור או תמונה?תמונה דיסקט או דיסק?דיסק מחשב ישן או מחשב חדשXD?מחשב ישןS: חחח סתם..מחשב חדש כלב או חתול?כלב בובה רכה או קשיחה?רכה ורוד או אדום?ורוד כחול או ירוק?כחול שחור או סגול?סגול מבחן או עבודה ענקית להגשה?מבחן האמת אמא או אבא?שניהם.. ריבה או דבש?ריבה תפוח או תפוז?תפוח אימיול או הדבר השני, קאזה?אימיול כוס שקופה או עם צבע?עם צבע גלידת מנגו או לימון?לימון גלידת שוקולד או וניל?וניל גלידת פירות או ירקות בעעע??חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פירות גלידת פירות או שוקלוד?שוקולד קפה או תה?קפה שולחן או כסא D: ?כסא מיטה או רצפה XDDDD?מיטה.. שאלון או סקר?סקר תגובה או הודעה?תגובה ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב?חח ציון טוב בהקבצה ב' חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין?חתיך הורס ומפגרD: ג'וק או חפושית?חפושית משה או הפרה?חחחחחחחחחחחחחח משהה
פרה בשרתית או השוקולד?שוקולד שוקולד מריר או שוקולד חלב?חלב תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד?אנלא בהריוןS: אם כבר..נילך על מלפפון חמוץ עם שוקולד נעליים עם חרדל או חלון עם חרא?נעליים עם חרדל חחחחחחחחח מחשב או מסך או מקלדת?מסך עכבר או רמקול?עכבר עכבר אמיתי או עכבר למחשב?למחשב אוגר או ארנב?ארנב מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ?חמוץ תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים?חחחחחחחחחחחחחחחחחח חירבן!!! תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה?קמתי מאוחר
תודה אלוהים

avivoOsh2

New member
אימאלה $: אני

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? ראפ, רוק לפעמים , היפ הופ , פופ , R&B וכל השטויות האלה. P: מי האמנים האהובים עליך? הבלאק כמובן, הפוסיקט, ג'סטין, גוון סטפני, נלי פורטאדו, וונסה הדג'נס, אוונסנס ועוד כלמיני. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כן. ^^ מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? הרבה דברים.
כמה היית מוכן לשלם? נמ הרבה >< יש לך פוסטרים? כןןן. במה אתה מקשיב למזויקה? אמפי. יש לך אמפי? האא. איזה? אדום לבן כזה שקסייי. אבל באלי אייפוד. ;[ יש לך אייפוד? לא ;[[ יש לך תקיות מוזיקה במחשב? הרבה. כמה? בעיקרון 8 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? אין מקוום
כל האמפי מלא. אני צריכה למחוק שירים כדי לשים חדשים. ;[ כמה תפוס? הכל. >.<" האם מספיק לכם? לא. O: לכמה הייתם שמנים?
?! האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? לא יודעת לנגן יש לך להקה? לאא פפח. איך קוראים לה? אין מצליחים? אייןן האם אתה עוקב אחר האמנים? יאפ. איך? מתעדכנת באינטרנט ובטי וי.^^ איפה? פה למשל. האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? אממ בכיף. יש לך כשרונות? ניראלי. איזה? אתה אוהב לשיר? בעיקרון כן, במקלחת. אבל לייד אנשים זה טיפה לא נעים >< אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אממ לא. אבל עדיף שלא לשיר בכלל ליד אנשים. אתה שר מול קהל? לללא. אתה מזייף? כן הרבה. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא למה אני צריכה ללמוד ?! איזה קול יש לך? מכוער [?!] באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? צורחחת :] שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? ניראלי. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. מה? אני מעצבנת. למה? כי ככה באלי ^^ מה התכונות הרעות אצלך? אני קצת קנאית, מעצבנת וטיפשע. D: מה התכונות הטובות אצלך? אממ לא יודעת. |: מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? רוקדת. רואה טי וי. הולכת עם חברים. משחקת במחשב. מה לא ? D: האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? עכשיו למשל. P: מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? כלום. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן הרבה פעמים. XD 1. מהי המילה האהובה עליכם? שתוק.
2. מהי המילה השנואה עליכם? יופי טופי. 3. מה מדליק אתכם? הרבה דברים. ^^ 4. מה דוחה אתכם? מנטה 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? של התרנגולות במושב בבוקר הבני זונות האלה ;[ האמפפ. ;[ 7. מהי הקללה האהובה עליכם? סעמק, בן וזונה ולך תזדיין. יפה, נכון ?! ?XD 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? לא יודעת, נחכה ונראה. 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? מנקת שרותים בבצפר. S: 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים שיר אהוב: יש מלאאא. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אמרתי כבר למעלה. bep ג'סטין גוון וונסה נו סתכלו למעלה ^^ לומדים? כן. בבי"ס? האא ;[ איזה כתה? ז באוניברסיטה? ;[ איזה מקצוע? ;[[ במה עובדים? נווו כמה אחים יש לכם? 6 כולל אני . ;[ *לאדתיים* ;[ בני כמה? 11, 9 , 6 , 3 ו10 חודשים. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: ?! דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הרבה. ספורט מועדף: ריקודדדדד. משקה מועדף: מיים, עם אפשר ^^ טעם גלידה מועדף: הכככלכלכלכלכלכלכלכל זה החיים שלי D: מה את/ה עושה כשמשעם לך? כלמיני. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? 11 היית מעורב פעם בתאונה? לא חלילה וחסה. צבע אהוב: תכלת כתום וכלמיני. היום המועדף בשבוע: רביעי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שאמרו לי שסבתא שלי נפתרה. מה משמח אותך? הרבה. מה מעציב אותך? הרבה. מה מכעיס אותך? שלא מקשיבים לי. שכועסים עליי. מה מרגיע אותך? מוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אמ לא [?!] ניראלי. מעשן/ת? פיכסי שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש ככ הרבה כאלה >< מאיפה להתחיל ?! אוהב/ת את מדינת ישראל? כן. כמה פעמים היית בכותל? הרבה. ובירושלים? גם הרבה. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? הרבה.
עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? לא. יש רשיון? הללואי ;[ על איזה טסט עברת? לא עברתי. אוהבים לשחק? כע. איזה סוג משחקים? כלמיני. שש בש או שחמט? מה זה משנה ? דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: פריזזזזזזזזז עיר אהובה בארץ: ת"א. ארץ שנואה בעולם: מאיפה לי. אוהבים את החורף? כע. מפחדים מרעמים וברקים? לפעמים. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שניהם. מה הכי כיף לעשות בגשם? לדחוף ילדים לשלוליות. כיף אטומי. D: קופצים לתוך שלוליות? לפעמים. אוהבים קרמבו? בבבטטטחח. אוהבים את הסימפסונים? לא. בילית פעם בכלא? לא. פשעת? לא. רצחת? כן. פעם אחת. ^^ גנבת? לא. הרמת יד על מישהו/י? כן. אנסת? לא. חנית במקום שאסור? עם האוטו שאין לי?! כן. השתנת במקום ציבורי? כן XD השחטת? כן. לא שילמת דו"ח? לא. נסעת מהר מידי? לאאא. צבעת פעם את השיער? לא הלוואי ;[ לאיזה צבע? ;[ יש פירסינג? ;[[ איפה? אבל ישמצב אני עושה עגיל באףףףףף
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא. משעמם בחיים? האא. איזה סוג מים הכי טעים? הכל אותו הדבר. P: וסוג קולה? פיכס. ותה? כלמיני. מתגעגע/ת לקיץ? לא. מה עובר לכם עכשיו בראש? "למה השאלון הזה ככ ארוך ומפגר ?!" אוהבים להתחכם? אולי. המורים אוהבים אתכם? לא. XD מאמין/ה בה'? כן. למה? ככה באלי. שאלון חוצפן. צמחוני/ת? לא. אוהבים מוסיקה? כן בטח אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסן טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה. פויה בריטני S: 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? נמלטים זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? מה זה משנה ?!!!?!!! לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? כן למה? כי היא פשוט הילדה הכי דוחה בעולם

עונה../images/Emo13.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכל חוץ ממזרחית ודיכאון!! מי האמנים האהובים עליך? פיי יש מלאאא מממ B.E.P, סינרגיה, עברי לידר, gwen steffani,Evanescence אין לי כוח יש עוד מלא חח האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? black eyed peas!!!!! מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? חחחחחחחח כבר הייתי!! שורה ראשונההה וכן הגשמתי את חלומי ותפסתי את וויל:):):) מממ הייתי עושה הכל בשביל ללכת לעוד הופעה....ואני באמת מתכוונת להכל
כמה היית מוכן לשלם? מיליונים....טריליונים!!!!!!חחחחח יש לך פוסטרים?יאפ=] במה אתה מקשיב למזויקה? במחשב, בדיסקמן, באמפי..... יש לך אמפי? כן איזה? mp3 ו mp4:) יש לך אייפוד?נופ יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? לאדעת...הרבה חחח כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 מגה בית והשני ג'יגה כמה תפוס? הכל XD האם מספיק לכם? לאא לכמה הייתם שמנים? נראה לי 20 ג'יגה
האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? מממ לא איזה?.... יש לך להקה? לא... איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? אני?חחחח אולי
איך? עם עציץ על הראש ומכשיר קשר חחח איפה? מאחורי השיחים שהם בדרך למכולת האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כןן:) יש לך כשרונות?נראה לי איזה? רוקדת...ושרה לעצמי
חח אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? מאודדד אתה שר מול קהל? בטח מה מול אלפי אנשים..........................................................NOT!! אתה מזייף? קצת
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? למה לא? איזה קול יש לך? של פרה גוססת...חח מאיפה אני יודעתת... באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל....לפעמים כמו איזה מטורפת אבל לא חשוב חח
שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? ממ כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? הרבה חח מה? עזבו, לא כדאי חח למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך? מממ אני חסרת סבלנות, קצת קנאית, פתיל קצר מאודד ו...זהו נראה לי
מה התכונות הטובות אצלך? אממ יש כל מיני לא יודעת חח פשוט חמודה כזאת=] מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מציקה לכלבה שלי, במחשב, שומעת מוזיקה, רוקדת, שרה (לבד!) האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? ממ לפעמים =/ מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? רוקדת.. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא
האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? מממ כן קורה חח 1. מהי המילה האהובה עליכם? LOVE=]=] 2. מהי המילה השנואה עליכם? כפרה, מותק וכל המילים הערסיות פאקצתיות האלה>< 3. מה מדליק אתכם? לאדעת חח 4. מה דוחה אתכם? בשר...ג'וקים...יש עוד מלאאאאאא 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? ממממממממ................................פשוט שקט
6. איזה קול/רעש אתה שונאים? הקאות!! זבובים, יתושים,גרעפסיםם 7. מהי הקללה האהובה עליכם? סעמק=] 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? וטרינרית
9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? זונה..... 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? YO GOD WHAT'S UP?? איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? מלללאא מאמינים באסטרולוגיה? יאפ שיר אהוב: וואיי יש מלאא אבל עכשיו במיוחד זה DONT GO ו THE SWEET ESCAPE זמר/ זמרת/ להקה אהובה: BLACK EYED PEAS!!! לומדים? יאפ בבי"ס? תיכון... איזה כתה? יב באוניברסיטה? חח לא... איזה מקצוע? למדתי במגמת קולנוע ויצאתי=/ במה עובדים? עכשיו? כלום=/ כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 27 ו25 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: מממ לא יודעת....הוצאתי ת'עצבים שלי על המורה וקיללתי אותה =/ דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: עזבו עדיף שלא חח ספורט מועדף: ריקוד נחשב? אם לא אז חדר כושר...ואם לא אז שחייה
משקה מועדף: ספרייט טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות נראה לי חח מה את/ה עושה כשמשעם לך? פותרת שאלונים כאלה חח באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?אם זה לפני בצפר אז 12 \1 היית מעורב פעם בתאונה? ממ כן.. קטנטונת.. צבע אהוב: סגול לבנדר היום המועדף בשבוע: שישי ושבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זוכרת
מה משמח אותך? מוזיקה=] מה מעציב אותך? ריבים מה מכעיס אותך? שקרים מה מרגיע אותך? מוזיקה
מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? הייתי בתאטרון עם חרשים והפענו הצגה וזה...(כ"כ מתגעגעת לזה:() מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים? שיוצא... איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? לפחות 6 פעמים ובירושלים? המוןןןןןןן כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לאדעת.. עישנת פעם סמים? לאא איזה סוג? יש רשיון? בתהליכים חח על איזה טסט עברת? עוד לא... אוהבים לשחק? שמצ'עמם חח איזה סוג משחקים? מחשב.. סימס אם למיש'ו יש ת'משחק שלחו לי אותו או מש'ו כזה..פליז:) שש בש או שחמט? שחמט.. למרות שאני לא יודעת לשחק חח דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ארה"ב במיוחד הבהאמה:):) (ררררררר מתה כבר להיות שםםם) עיר אהובה בארץ: אילתתת ארץ שנואה בעולם: מממממממ אוהבים את החורף? יאפ מפחדים מרעמים וברקים? כן
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שניהם=/ מה הכי כיף לעשות בגשם? לקפוץ מעל השלוליות עם הכלבה...(שאף אחד לא רואה!!!! חחחח) קופצים לתוך שלוליות? חח אוהבים קרמבו? כןן אוהבים את הסימפסונים? יאפ בילית פעם בכלא? לא
פשעת? כן
רצחת? פרעוש חח גנבת? שוב כן..... הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? אין רישיון:( השתנת במקום ציבורי? אה? השחטת? דברים בבצפר חחח לא שילמת דו"ח? חחח טובב נסעת מהר מידי? באמש'ך עזובתייייייי צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? פס בלונד כזה חח נראה לי ביסודי יש פירסינג? כן... איפה? באוזןן חחחח מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא מי יודע מה משעמם בחיים? קצת חח איזה סוג מים הכי טעים? שונאת מים....זה עם הורמונים!!! וסוג קולה? זה עם חרקים מה אני יעשה חחח (תאשמיו ת'אינטרנט!!!חחחח) ותה? ממ אפשר להגיד שכן חח מתגעגע/ת לקיץ? מאוודד מה עובר לכם עכשיו בראש? מי ניסה לפתוח לי ת'דלתת?!?!?!?!!?
( אני לבד בבית ומיש'ו ניסה לפרוץץ ואני כמו עמה נשארת על המחשב חחח) אוהבים להתחכם? חחחחחחחחח כןןןןןןןןןןןןן המורים אוהבים אתכם? לא ממש מאמין/ה בה'? ברוררר
למה? בא לי
צמחוני/ת? כן...שנתיים... אוהבים מוסיקה? יאפ אוהבים סרטים? יאפ אוהבים טלויזיה? יאפ חחח מסנג'ר או איסיקיו? שניהם.... טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? שניהם חחחחחחחחח שירים או סרטים? שירים (גם סרטים.. די נו לאחשוב חחח ) שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? שניהםםם>< 0 או 1? אה? אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? לאדעת חח לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות
שונאים כרגע מישהו? מאודדדדדד למה? צביעותתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!

חלק שני ../images/Emo3.gif

איך היית מגדירה את עצמך? חמודה כזאת
את לסבית? נופ את הומאית?נופ מי את? סתם מאיה חחח תגידי מה השעה? 22:07 את אוהבת ללמוד? לא חח נכון יש לי שאלות דפוקות? מאוד!!!!!!! נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"? מן הסתם חח מה את אוהבת לעשות? ביד חח סתם נו לרקודדד את ג'נטלמנית או עלמתיתXD? מממממממממממ................... את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך?כן=/ וברגליים? XDDDDDDDDDDDDDDDD את שמה לק? פעם ב......... את שמה איפור? לא ממש את שמה שחור בעניים? כהה איזה סוג של מוזיקה את שומעת? הכל חוץ ממזרחית ודיכאון... את גבוהה\נמוכה\בינונית? די נמוכה=/ מה הגובה שלך? 1.58 את רזה\שמנה\בינונית? נראה לי רזה.... בת כמה את? 17.3 איפה את גרה? חולון נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך? חחחחחחח אמרתי כבר לפני זה שמיש'ו מנסה לפתוח לי ת'דלת?!?!?!?!?! נראה לך שאני כזו משועממת? תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: אעהאעהאעה!@#$$^$&^&*&*)
חיחיחיחיחיחיחי באיזה כיתה את? עוד פעם?!?! נו טוב...יב... מה מזג האוויר עכשיו? חםם מה מצב רוחך? מפחדת
את גולשת הרבה בתפוז? לא מי יודע מה חח את בת, נכון XD? ממממממממ לא סתם אני עונה בלשון נקבה סתם עמה כזאת חחחחח מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר? שניהם יש לך אימייל? יאפ מה המקצועות השנואים עלייך? מתמטיקה!!! אהובים?אזרחות וספורט מורים אהובים? לא נראה לי שיש דבר כזה אצלי חח שנואים?כולםםם את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר? מממ בינונית חח למרות שאין את זה אצלנו כ"כ חח את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר? מאוודדד איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין? רגילה נוטה לפריקית XD מה הצבעים האהובים עלייך? שמתם לב שהשאלות חוזרות על עצמם?!? חחח סגול ותכלת.... שנואים? אין כמה זמן את נמצאת על המחשב? שעתיים מה התחביבים שלך? לרקוד, לשיר ............... מי האמנים האהובים עליך? אין לי כוח לרשום עוד פעם חחחח שנואים? יש .... לא עולה לי לראש עכשיו חחחח יש לך פלאפון? יאפ איזה? סתם דפוק גוסס כזה NOKIA 3510 מסתפקת? אני שוברת אותו כל יום מחדש... הוא גוסס מה נראטה לכם?!?! היית מחליפה? מתה להחליףףף אם כן, אז למה? די נוו חח את זורקת אשפה לפח? מממ לא חח את מכירה את המשחק גו? אה? את אוהבת משחקי חשיבה?כה......... אם כן, איזה? סודוקו את אוהבת לקרוא? קצת אבל לא יוצא לי... אם כן, אז מה בדיוק? ממממממ את שמחה שאת הקורבן? כ"כ לאא נמאס לך לענות? מאווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מה השעה? 22:19 מה המשקה האהוב עליך? עוד פעם?!?! ררר ספרייט היית רוצה שהשאלון יגמר? כן=] מה המאכל האהוב עלייך? אמממממממ נראה לי פיצהה אין לך דברים חשובים יותר לעעשות? יש נו אבל נדפקתי עם השאלון הזה מה לעשות חח יש לך מבחנים בקרוב? כן מתי טיול שנתי? סוף שנה ררררר בצפר מטומטםם יש לך אמפי? יאפ אייפוד?נופ את מתלבשת חברות?יאפ אם כן אז של איזה חברות? עזבו חח לא נתחיל עם זה מה בנוגע לנעליים? אולסטאררררר ופילה:) אם כן אז לאיזה? .... נמאס לך מהשאלון? כןןןןן נוו שייגמר כבררר מה דעתך על השאלון? קרצייתי ביותר חחח האם הוא מעיק ומעייף? מן הסתם אני עונה על שמונים אלף שאלות חחח האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך? חח כןן יש לך עבודות להגשה? עכשיו נזכרתי שכן
יש לך "חברה הכי טובה"? כן יש לך חבר? לא היה לך?כן אם כן אז כמה אם אפשר לדעת? לא הרבה =/ את חברמנית? אפשר להגיד:] שאלות של מה את מעדיפה? בטח לא קרצייתיות כאלה חח ( חחח סתם סתם הכל מהאהבה:) לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים? לקפוץ מהחלון רמקולים או אוזניות? אוזניות אייפוד או אמפי? ממממ אייפוד טלווזיה או ווידיאו? טלויזיה טלווזיה או מחשב? מחשב ציור או תמונה? תמונה דיסקט או דיסק? דיסק מחשב ישן או מחשב חדשXD? ממממ בוא נחשוב ... חדש!! כלב או חתול? כלב בובה רכה או קשיחה? רכה ורוד או אדום? נראה לי אדום כחול או ירוק? כחול שחור או סגול? סגול!!!!!!!!! מבחן או עבודה ענקית להגשה? עבודה ענקית להגשה.... חחח אפשר להוריד מהאינטרנט XD אמא או אבא? דיי איך אני שונאת ת'שאלה הזאת חחח טוב נו.........אפחד!!! ריבה או דבש? דבש תפוח או תפוז? תפוח אימיול או הדבר השני, קאזה? אימיול כוס שקופה או עם צבע? עם צבע גלידת מנגו או לימון? לימון גלידת שוקולד או וניל? וניל גלידת פירות או ירקות בעעע?? איככסססס בכל אופן?...פירות....אם זה פרוזן אז אולי חח גלידת פירות או שוקלוד? שוקולד=] קפה או תה? קפה שולחן או כסא D: ?כיסא חחח מיטה או רצפה XDDDD? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלה קשהההה מיטה חחח שאלון או סקר? אותו חרא חחח טוב נו שאלון תגובה או הודעה? הודעה חח ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב? ציון טוב בהקפצה א'XDDDDDD חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין? אה? ג'וק או חפושית? חיפושית
משה או הפרה? חחחחחחחח דייי מה זהההה הפרהה חח אולי נציל אותה מהדבות האלה חחח עזבו .......... פרה בשרתית או השוקולד? שוקולד!! שוקולד מריר או שוקולד חלב? חלבב תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד? בלעכססססססס
אפחדדד נעליים עם חרדל או חלון עם חרא? נעליים עם חרדללל חחחחחחחחחחחחחחחחח מחשב או מסך או מקלדת? מחשב עכבר או רמקול? רמקול עכבר אמיתי א עכבר למחשב? למחשב חחחחחחחחח אוגר או ארנב? מממ ארנב
מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ? אומרים מלפפון חי לא?
בכל מקרה הלא חמוץ חחח תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים? הכל ב חרבןXDDDDD תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה? יש לי מחלת שינה
ברוך ה' תודה לאללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח טוב../images/Emo6.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק בד"כ מי האמנים האהובים עליך?יש הרבה כמה מהם למטה
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?לא יודעת..לא משהו משוגע כמה היית מוכן לשלם?תלוי בהופעה יש לך פוסטרים?היו במה אתה מקשיב למזויקה?מזתומארת? בהכל
יש לך אמפי?כן איזה?של סאנדיסק
יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה?לא יודעת כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?2G כמה תפוס?נו לא יודעת האם מספיק לכם?לעכשיו כן לכמה הייתם שמנים?מה?:0 האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?מתחילה גיטרה (כבר חודשיים אני עומדת להתחיל
) איזה? יש לך להקה?בטח
איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?בערך.. איך?אני פה
איפה?נו
האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?ליום או יומיים..בטח:] יש לך כשרונות?לאXD איזה? אתה אוהב לשיר?כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?כן אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?כן
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?הייתי רוצה אבל זה לא היה עוזר איזה קול יש לך?מכוערXD באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?נגיד
האם היית רוצה לשנות בך משהו?הרבה מה? למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?לא חסר.. מה התכונות הטובות אצלך?אממ..נחמדה?
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?פה(ובמחשב בכללי),טלוויזיה,חברות סתם דברים האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא ממש אבל יש משהו דומה מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?מעסיקה את עצמי האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?אממ לא ממש האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?אני הולכת מכות בצחוק עם חברותXD האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?לפעמיים 1. מהי המילה האהובה עליכם?די,נו,מהXD 2. מהי המילה השנואה עליכם?כפרה או משהו כזה 3. מה מדליק אתכם?עיניים וריבועים
4. מה דוחה אתכם?אין לי כוח לחשובXDD 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים?של גשם 6. איזה קול/רעש אתה שונאים?של רעם
ושל הנפצים המעצבנים האלה
7. מהי הקללה האהובה עליכם?כוסאמק
8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק?אני עוד לא יודעת מה אני רוצה 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?פוליטיקה והשאר.. 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו?מי אמר שפוגשים את אלוהים?
(נו לא יודעת
) איזה מזל אתם?בתולה קוראים הורוסקופים?כן מאמינים באסטרולוגיה?לא למרות שהם צודקים לפעמיים שיר אהוב:ארררר זמר/ זמרת/ להקה אהובה:שאלתם כבר משהו כזה לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?ח באוניברסיטה?הייתם שואלים איפה וזהו איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?חסוי
דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לא נרדמתי אתמול בבי"ס
(באמת היה ממש משעמם
) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:לא חסר ספורט מועדף:שחייה נראלי משקה מועדף:מים
טעם גלידה מועדף:וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך?שאלתם כבר באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?11 ומשהו היית מעורב פעם בתאונה?לא קשה
צבע אהוב:גוונים של כחול היום המועדף בשבוע:שישי/שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?שהודיעו לי שדוד שלי נפטר
מה משמח אותך?מישהו
מה מעציב אותך?לא חסר מה מכעיס אותך?כנ"ל מה מרגיע אותך?לצאת למקומות שקטים וגשם מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?ההורים שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?3/4 ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כשאני חולה
עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?מה?
איזה סוג משחקים?
שש בש או שחמט?אף אחד דמקה או שחמט?נגיד דמקה כי זה מה שאני יודעת

ממשיכה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

עיר אהובה בעולם:אממ.. עיר אהובה בארץ:משהו בצפון אני חושבת ארץ שנואה בעולם:איראן@$$#^ אוהבים את החורף?מאוד מפחדים מרעמים וברקים?קצת מרעמים מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם מה הכי כיף לעשות בגשם?לצאת החוצה (יאו עניתי על זה פעם
) קופצים לתוך שלוליות?זה נחמד:] מזמן לא עשיתי את זה
אוהבים קרמבו?כן אוהבים את הסימפסונים?לא בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא רצחת?לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?לא רציני אנסת?לא חנית במקום שאסור?לא אני
השתנת במקום ציבורי?לא השחטת?לא ממש לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?אני אצבע בפורים (טוב לא ממש אצבע כי זה צבע שיורד
) לאיזה צבע?כחול יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?תלוי מתי
איזה סוג מים הכי טעים?נו
וסוג קולה?איכ ותה?איכ מתגעגע/ת לקיץ?לברכה מה עובר לכם עכשיו בראש?מה עובר לכם בראש (זה מה שעובר לי
) אוהבים להתחכם?XDD המורים אוהבים אתכם?נגיד
מאמין/ה בה'?כן למה?ככה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כה מסנג'ר או איסיקיו?מסנגר (למרות שאין לי
) טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה (בירטני קרחת:0) 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?לא רואה זוג או פרט?זוג
בליינד דייט או דאבל דייט?נגיד שדאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?בלי סיבה שונאים כרגע מישהו?לא ממש למה?לא יכולה לכתוב כאן:] איך היית מגדירה את עצמך?כ.. את לסבית?לא את הומאית?בטח מי את?חייזר
תגידי מה השעה?16:14 את אוהבת ללמוד?לא נכון יש לי שאלות דפוקות?קצת
נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"?לא הייתי מה את אוהבת לעשות?עניתי כבר את ג'נטלמנית או עלמתיתXD?XD את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך?לא וברגליים?לא את שמה לק?שקוף לפעמיים את שמה איפור?רק מה שכתוב למטה את שמה שחור בעניים?כן איזה סוג של מוזיקה את שומעת?כל מיני אבל בעיקר רוק את גבוהה\נמוכה\בינונית?גבוהה נראלי מה הגובה שלך?לא ידועת בדיוק את רזה\שמנה\בינונית?בינונית בת כמה את?13 וחצי איפה את גרה?מרכז נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך?קצת נראה לך שאני כזו משועממת?כן תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: (
אני יודעת מי זה) באיזה כיתה את?ח מה מזג האוויר עכשיו?אפור מה מצב רוחך?משהו את גולשת הרבה בתפוז?פה בעיקר את בת, נכון XD?כןXD מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר?אפשר לדלג על מה ששאלו כבר?
יש לך אימייל?כן מה המקצועות השנואים עלייך?מתמטיקה בעיקר ועוד הרבה אהובים?- מורים אהובים?- שנואים?אין לי כוח לכתוב את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר?פחח את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר?די איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין?בין לביןXD (חח סתם לא יודעת
) מה הצבעים האהובים עלייך?כחול שנואים?ירוק וורוד זוהר כמה זמן את נמצאת על המחשב?עכשיו או בכללי?אממ..לא הרבה מה התחביבים שלך?שאלה מפגרתXXD מי האמנים האהובים עליך?מדלגת שנואים?יש כמה יש לך פלאפון?כן איזה?של נוקיה מסתפקת?כן היית מחליפה?לא אם כן, אז למה? את זורקת אשפה לפח?כן חח את מכירה את המשחק גו?לא את אוהבת משחקי חשיבה?לא ממש אם כן, איזה? את אוהבת לקרוא?לפעמיים
אם כן, אז מה בדיוק?הארי פוטר וכל מיני ספרים על השואה את שמחה שאת הקורבן?אני הקורבן?
נמאס לך לענות?כן מה השעה?16:20 מה המשקה האהוב עליך?מים היית רוצה שהשאלון יגמר?כן (אבל אני לא אצא עכשיו) מה המאכל האהוב עלייך?פשטידת תפו"א אין לך דברים חשובים יותר לעעשות?לאXD יש לך מבחנים בקרוב?לא מתי טיול שנתי?היה יש לך אמפי?כן אייפוד?לא את מתלבשת חברות?כן אם כן אז של איזה חברות?כלמיני מה בנוגע לנעליים?מה איתם? אם כן אז לאיזה?דייייייי נמאס לך מהשאלון?כן מה דעתך על השאלון?מה שכתוב למטה האם הוא מעיק ומעייף?כן האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך?אני מקווה שלא יש לך עבודות להגשה?כן יש לך "חברה הכי טובה"?אממ..זה מסובך.... יש לך חבר?לא היה לך?מה אכפת לך?
אם כן אז כמה אם אפשר לדעת? את חברמנית?אני ביישנית אז זה די בעיהXD שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים?לקפוץ רמקולים או אוזניות?רמקולים אייפוד או אמפי?אמפי (אייפוד נהרס מהר) טלווזיה או ווידיאו?טלוויזיה טלווזיה או מחשב?היה כבר ציור או תמונה?תמונה דיסקט או דיסק?דיסק מחשב ישן או מחשב חדשXD?חדש כלב או חתול?כלב בובה רכה או קשיחה?רכה ורוד או אדום?אדום כחול או ירוק?כחול שחור או סגול?שחור מבחן או עבודה ענקית להגשה?מבחן אמא או אבא?מה זה? ריבה או דבש?ריבה תפוח או תפוז?תפוח אימיול או הדבר השני, קאזה?קאזה כי אימיול מוריד לי לאט כוס שקופה או עם צבע?שקופה גלידת מנגו או לימון?אף אחד גלידת שוקולד או וניל?וניל גלידת פירות או ירקות בעעע??XD גלידת פירות או שוקלוד?שוקולד קפה או תה?קפה שולחן או כסא D: ?כסא מיטה או רצפה XDDDD?מיטה שאלון או סקר?שאלון תגובה או הודעה?תגובה ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב?רע (מי יודע יותר טוב ממני
) חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין?1 ג'וק או חפושית?2 משה או הפרה?אה? פרה בשרתית או השוקולד?2 שוקולד מריר או שוקולד חלב?2 תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד?2 נעליים עם חרדל או חלון עם חרא?מאיהפ הבאתם את זה?
מחשב או מסך או מקלדת?מסך עכבר או רמקול?עכבר עכבר אמיתי א עכבר למחשב?מחשב אוגר או ארנב?אוגר מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ?לא חמוץ תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים?2 תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה?1 אררררררר

למעלה