אימיילים לשר האוצר היקר שלנו

אימיילים לשר האוצר היקר שלנו

מר סילבן שלום... [email protected] ושימו לב לדואל של יעל דיין (בהודעתה של שרה, למטה). כולן, בבקשה. אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו!!

ציפורן44

New member
חגית בנוגע לפנייתך

קראתי את הודעתך אצלנו בפורום חד הוריות שלחתי לך מייל ואת הקישורים לתשובותי אעביר כאן הוספת תגובה חזרה לפורום נושא : אני כאן ומצטרפת למאבק הרי הגעתי לכאן בשל המצב ועכשיו תאריך : 09/06/02 08:02 מחבר/ת : ציפורן דואר אלקטרוני : [email protected] בתגובה ל: מצטרפת תומכת במאבק ! - tipid ================================================ איך נמשיך הלאה? אנ מייד שולחת מייל לשר האוצר למרות שכבר שלחתי כמה לכל כולם שם בכנסת איך נשרוד זאת השאלה הכי חשובה המצב יגיע לכדי כך שילדינו לא יוכלו ללכת בשנה הבאה לבית הספר כי לא יהיו בגדים ולא איזה בקבוק שתיה כי עלולים לנתק את המים כי לא נשלם ומה עם כריך קטן לארוחת עשר וציוד כללי לבית הספר ואם אחד מהילדים יהיה חולה מהיכן נקנה לו או לה אקמול או אנטיביוטיקה? ויש עוד כל כך הרבה דברים כמו תשלומי חשמל טלפון שהם מצרך חשוב היום? כי לא רק המצב הכלכלי קשה גם הבטחוני והאישי יש מחבלים, ויש אנסים, ויש סוטים, ועוד עבריינים לא עלינו אז בנימה ממש לחוצה אני כאן מסיימת למרות שיש עוד המון מה לומר

ציפורן44

New member
ועוד דבר שהוספתי../images/Emo123.gif

נושא : דניאלה חשבתי לי לרגע ושאלתי את עצמי תאריך : 09/06/02 08:16 מחבר/ת : ציפורן דואר אלקטרוני : [email protected] בתגובה ל: אני כאן ומצטרפת למאבק הרי הגעתי לכאן בשל המצב ועכשיו - ציפורן ================================================ איך אפשר לארגן מסע של חד הוריות או פשוט להחליט על מקום בו נהיה עם ילדינו ונפגין ונשמיע את קולנו ביחד עם שאר החד הוריות מהפורומים השכנים הרי כולנו בסירה אחת ולכל אחת מאיתנו יש מה לומר

סביונה

New member
רק פניה לתקשורת תעזור לדעתי.

רק אם מישהי/ן תתנדב/נה להופיע מול מצלמה ולהציג את הבעיה - רק אז מישהו גם יקשיב למרבה הצער. מה דעתכן ?

סביונה

New member
ודרך אגב-יש למישהי מושג כמה אנחנו?

אני מתכוונת - חד הוריות מבחירה (בנק זרע או ללא אב ידוע), להבדיל מגרושות ואלמנות (שכמובן נמצאות ביחד איתנו באותה הסירה)? מסקרן.

ציפורן44

New member
אני חד הורית רווקה עם ../images/Emo66.gif

זהות אב אני ילדתי את ילדי ללא רצון לחיות עם אביהם הם מכירים אותו הוא מכיר אותם ועד כאן המלחמות שלי הן אותם מלחמות כמו שלכן ואני כבר יצרתי קשר עם עיתונאית שאני עומדת להעלות קצת הרבה זעקות

סביונה

New member
כל הכבוד !

מכיוון שאני נחבאת אל הכלים שמעולם לא דיברה עם עיתונאי - אני ממש מעריכה אותך. הלואי שכך יזוזו דברים.

כלנית 2

New member
ציפורן לא הבנתי איך ........

ילדת מס´ ילדים כלומר לא יודעת כמה יש לך אך כתבת "את ילדי"..האים לא היה כדאי להינשא לבן זוג ואז להביא את הילדים ושהנטל יפול קצת גם על הצד השני לא???ואם לא הולך אז מתגרשים.. אני מכירה מישהי שילדה ילד אחד בסביבות גיל ה-40 מכיוון שחששה לאחר את הרכבת זה לא גיל שהיא יכולה עדיין להמתין לבעל המיועד,ילד אחד יש לה ועדין קשה, אז כמה ילדים? האם לא קשה לך ?כי אני מבינה על פי מה שכתבת שזה מבחירה,הייתי רוצה לדעת איך הרשויות מסתכלות על זה זה מעניין... ואם את ממליצה, מאושרת עם המצב???? מאחלת לך ישר כוחך.....

ציפורן44

New member
תשובה לכלנית2../images/Emo99.gif

כשהייתי צעירה בת 15 היה לי ג´וק בראש החלטתי שאני רוצה בעתיד להיות אמא ללא נישואים איך חשבתי על זה אני ממש לא יודעת כי אז לפני יובלות שנים זה לא היה בכלל באופנה או במחשבה של אף אחד ואז עברו השנים הייתי בת 29 ונכנסתי באופן מפתיע להריון ותצחקי מגיל 25 ניסיתי ולא הלך ולפתע עם טבעת נכנסתי להריון והנה משאלתי התגשמה אני עומדת להיות אמא המשפחה תמכה ועזרה ונולד החתיך הראשון שהוא היום בן 13.7 לאחר שנתיים בדיוק הריון שני עם גלולות נגד הריון אני שמחתי האבא צהל והבן השני יצא מתוק כמו דבש והוא היום בן 10.9 ואז נכנסתי להריון שלישי ולצערי הילד מת לאחר 40 שעות ולאחר שנה בהפתעה ופחד נכנסתי להריון ונולדה הנסיכה הקטנה והרחיבה את המשפחה והיא היום כמעט בת 8 וזהו זאת משפחתי הקטנה שאני אישית ואת האמת לא מוותרת עליה וכולם מאב משותף שלא חי איתנו כי אני אישית לא רוצה מסיבות אישיות ואיך מסתכלים כולם? בהשתוממות כמובן אבל עם טפיחה על השכם כי העיקר הוא איך לגדל בצורה טובה ולדאוג לחינוך ולאוכל ללימודים ועוד המון דברים זה לא קל לפעמים ממש קשה אבל אין כמו אהבה של אמא לילדיה שהביאה לעולם ילדים בשבילה ולא בשביל לקבל כסף מהמדינה כפי שהרבה אחרות עושות ואני מכירה הרבה כאלה. ומעדיפות לשבת בבתי קפה במקום לטפל בילדיהן

כלנית 2

New member
ציפורן........................./images/Emo141.gif

תודה על תגובתך מעריצה אותך תרשי לי להגיב לך במייל...

למעלה