אימייל מהבנים [אנגלית]

אימייל מהבנים [אנגלית]

To Our Loyal Family, As most of you are well aware by now, 30 Seconds to Mars is currently at work on their third studio album, despite our well-publicized legal situation and the absence of a record label. We want you to know that amidst all the uncertainty and chaos, we have never been so inspired and excited. For so many reasons, creating this album has been a completely new and exciting journey for the band and, as we continue on this journey, we want to make sure that you are involved as well. We have always believed that our successes are yours, our achievements are a symbol of your hard work and our inspiration is very much a result of your collective creativity, individuality, dedication and passion. We want your contribution and ideas... We're looking for new and creative ideas on how to get our message out in the world. Are there guerilla street promotions, internet strategies we should employ or competitions we should run? Are there street team strategies we should consider? Cities we should think about visiting? Let us know all the weird and wonderful ways we can re-introduce the world to 30 Seconds to Mars. Email your ideas to [email protected]. Time for the Echelon to rise once again and take to the streets in the name of MARS! PROVEHITO IN ALTUM אין יל זמן ממש לתרגם, אני נורא מצטערת על זה. אם יהיה אני אתרגם עוד מעט, אם לא מישהי מוזמנת להמשיך אותי רק חשבתי שכדאי שתדעו שיש קול חיים חדש מהם. :)

TA127

New member
מגניב

טוב לדעת שהם לא מתים. ואולי זו הזדמנות לשלוח להם אימייל(?) ד"א...מה אומר המשפט הזה בסוף? PROVEHITO IN ALTUM

yaaruka

New member
גם אני אף פעם לא הבנתי ><

באיזו שפה זה בכלל? [המשפט PROVEHITO IN ALTUM ] יש אותו גם על החולצה שלי שבאתי איתה למפגש האחרון..]

A Modern Myth

New member
לטינית

נכון? ויש לו הרבה משמעויות, ביניהן Lauch forth into the deep בקיצור- רדוף אחרי החלומות שלך.

DarkSecretLove

New member
אני אתרגם ../images/Emo13.gif

הכותרת של האימייל הייתה- 30STM רוצים לשמוע את הרעיונות שלכם. למשפחתנו הנאמנה. כמו שכולם מודעים 30STM עובדים כרגע על אלבומם השלישי,למרות מצבנו המשפטי המאד מפורסם,והחוסר בחברת תקליטים. רצינו ליידע אתכם לשמרות האי-ודעות והכאוס,אנחנו יצירתיים מתמיד. מסיבות רבות יצירת האלבום הייתה מסע חדש ומרגש ללהקה וכאשר אנחנו ממשיכים במסע הזה,אנחנו רוצים להיות בטוחים שגם אתם מעורבים,תמיד ידענו שהצלחתינו היא שלכם,ההשגים שלנו הם גמול לעבודתכם הרבה,ההשראה שלנו היא בעיקר מהיצירתיות שלכם,ייחודיותכם,ההקדשה והמסירות. אנחנו רוצים את תמיחתכם ורעיונותכם. אנחנו עובדים על רעיונות רבים כיצד לפרסם את המסר שלנו לעולם,האם יש הפגנות ברחובות שאנחנו צריכים להשתתף בהן?,טכניקות מחשבים שאחנו יכולים להעזר בהן?,האם יש אסטרטגיות שאנחנו צריכים להתחשב בהן?,ערים שבהן אנחנו צריכים לבקר?תנו לנו לדעת את כל הדרכים המופלאות ומוזרות שבהן אנחנו יכולים להכיר מחדש לעולם את 30STM. שלחו את הרעיונות לאימייל - [email protected] הגיע הזמן לאשלונים לקחת יוזמה שוב ולפקוד את הרחובות בשם 30STM. PROVEHITO IN ALTUM מקווה שעזרתי
-Mars

תודה אופקיטה שלי. ../images/Emo23.gif

את יודעת שאני חולה לך על התחת? ואם הפלאפון שלי לא היה במצב מוות גם הייתי עונה לך על האסמס המתוווווווק ששלחת היום. אני אוהבת אותך כפרע!

DarkSecretLove

New member
בבקשה דנלה אהובתי ../images/Emo23.gif

חחח את זוכרת את זאתי מנולד לרקוד שאמרתי לך שממש מזכירה לי אותך? אז הייתי עם אחי הקטן בפסטיגל היום והיא רוקדת שם אז אמרתי ,דיי,אין, אני חייבת לשלוח לדנה הודעה

ליסהההההההה.

אומג נכון :ם חח איך אהבתי אותה באמאשלי. הלוואי והייתי דומה. פאקינג בלרינה בולנדינית שגרה בקנדה XD. הדבר היחיד שמשותף לנו זה שלשתינו יש חיבה לקנדה. היא כי היא נולדה שם ואני כי אני סתומה ואובססיבית. תשבעי היא בפסטיגל. מה היא עוד עושה בישראל? ><; מה היא איבדה פה.

DarkSecretLove

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אותו חרא XDDDD וכן היא ממש מזכירה לי אותך לא יודעת למה..אולי כי שתיכן כוסיות!?@!?@!?#!?$#?%@$%@#$ חחח כן היא משחקת את הבובה זהבה
והיא כמובן רוקדת שם..

היא כזאת טובה, שזה אין לתאר.

ותודהההההההה אופקלה. הלוואי ולא היית משקרת וזה גם באמת היה נכון
חהח

yaaruka

New member
וואי מגניב ../images/Emo13.gif

אין לי ממש רעיונות.. אבל אני בטוחה שיעלו לי מתישהו... איזה חמודים הם
איך אני אוהבת את המיילים שלהם ^^

i am777

New member
מה שלומינו מתוקה?..

הרבה זמן לא דיברתי איתך... גם פה לא הייתי איזה שובעיים המחשב נדפק. מכתב נחמד...

בסדר בובה, בגדול הכל בסדר

לחץ מטורף של הביתספר.. נעלמתי מכל מקום אפשרי. מה שלומך את? איך הולך השנה, בקושי דיברנו.

למעלה