אימייל של פייסבוק

MaT 17

New member
אימייל של פייסבוק

כתבתי פה לפני שבוע וחצי בערך שנחסם לי המשתמש עקב מספר רב מידי של הודעות ששלחתי .. עוד לא ניפתח לי החשבון, יום שישי הקרוב אני סוגר שבועיים!! :( יש אפשרות לשלוח בקשה לפייסבוק דרך אימייל או משהו ?? תודה.

meital always

New member
../images/Emo150.gif חשבון חסום

אתה יכול לשלוח להם מייל לכתובת הבאה: [email protected] חשוב להקפיד שהמייל ישלח מתיבת המייל שאיתה נרשמת לפייסבוק ולא ממייל אחר, אחרת זה לא יטופל. כמו כן הקפד לכתוב באנגלית (הם אינם מבינים עברית) והשתדל לתאר את מה שקרה ביסודיות אך בקצרה עד כמה שאפשר, מנסיוני- מכתבים ארוכים מידי לא זוכים כמעט להתייחסות. בהצלחה...

MaT 17

New member
ועכשיו עזרה באנגלית

האנגלית שלי לא מאוד טובה, יש פה מישו שיכול לנסח לי בקשה מנומסת ומתומצתת ?

meital always

New member
../images/Emo118.gif מכתב באנגלית

הנה ניסוח אפשרי למקרה שלך:
Two weeks ago my Facebook account has been disabled, due to high frequency of outgoing messages I commited. Unfortunately I wasn't aware of this restriction, nor did I receive any warnings from you. I am a big fan of Facebook and a very decent user of the site, this is the first time I am disabled and I had no bad intentions whatsoever. I will deeply appreciate if you could kindly check it out and reactive my account, of course I am not going to repeat that mistake again. Please note that I am restricted from the site for almost two weeks by now. Best Regards,​

למעלה