אימייל שקבלתי זה עתה מנציגו של

neta2

New member
אימייל שקבלתי זה עתה מנציגו של

ח"כ בני אלון: שלום וברכה, השר בני אלון קיבל פניות רבות בנושא טיפולי הפוריות. כנראה שגם שר האוצר קיבל פניות רבות, ולשמחתנו הנושא כלל לא עלה בישיבות הממשלה שעסקו בתקציב, ואנו מקווים שלא יעלה. בברכת חג סוכות שמח, הצלחה בטיפולים ורוב נחת בגידול ילדי ישראל היקרים, יואב שורק יועץ השר מעודד קצת לא?

שווערצה

New member
אני הייתי חוזרת אליו

ושואלת: אם כך, מדוע הנושא עדיין נכלל במסגרת התקציב? האם אי התייחסות הממשלה לעניין בישיבת הממשלה שעסקה בכך אין משמעותה הסכמה דה-פקטו לקיצוץ? מה מתכוון השר הנכבד בני אלון לעשות כדי לגרום להסרת הנושא מהצעת התקציב?

לדעתי זה לא מעודד בכלל

או שהם אידיוטים או שהם חושבים שאנחנו אידיוטים, או שאני באמת אידיוטית - אבל מה שאני מבינה זה שאם הגזירות לא עולות לדיון אז הן נשארות בתוקף! הם חושבים שאם לא מדברים על זה אז זה לא קיים?

רחל5

New member
בהחלט!

אני לא מצליחה למצוא את הכתבה בה מפורט מי הצביע בעד התקציב ומי נגד. רציתי לבדוק אם בני אילון הצביע, ממש במקרה, בעד התקציב שהוא כל כך מתנגד לו... הגיע הזמן שהשרים שלנו יבדקו על מה הם מצביעים.

אפרת12

New member
האם יש איזו תחרות "התשובה

המתחמקת"
אני לא הבנתי מהתשובה הזו כלום.

neta2

New member
אז למי שלא הבינה אמרתי

מעודד בציניות. דכחתי לציין". אז זה בהחלט מוזר, שלחתי לו מייל חזרה וטרם נעניתי. לא ברור, מעורפל ומעצבן

פרח שדה

New member
מבחינתם זה השיג את המטרה

לא להבטיח כלום, לא להתחייב לכלום, לפזר ערפל. הפוליטיקה במיטבה...

מיכל25אב

New member
גם אני קיבלתי את זה וחזרתי אליו.

הודתי לו על ההתיחסות ואמרתי לו שאולי זה לא עלה לישיבה אבל העובדה שזה עדין בספר התקציב מכריחה אותנו להיות עם היד על הדופק...לא במילים האלה. ניסיתי לרמוז לו שיש קצת מסך עשן שמחפה על הגזרה שעוברת....

למעלה