אימלהההההההההההה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אימלהההההההההההה

מחר יש לי מבחן ענק בספרות אנגלית ואני בלחץ תהומי. החומר הוא רב וקשה ואני חוששת מאוד מהתוצאה. טוב, קפצתי לגיחה קטנה ואני שבה ללמוד. שיהיה לכם יום מקסים

lu p l a n d

New member
צלי. כוס בירה...וחרבות

עם את מתכוונת לחזור לפורום עוד שבועיים עם הודעה שקיבלת פחות מ 98 אני מבקש ממך-אל תתאמצי!!! היי שירי.תמסרי ד"ש לוירגיניה וולף.מזמן לא שמעתי ממנה.או שאולי מדובר בספרות של שייקספיר שגם את הפאב שעל שם אחד מספריו "הלילה ה-12" כבר שנים לא ביקרתי. דרך אגב.קחי בחשבון כי אני מתכוון לפנות לכוכי על מנת לייעד אותך בעתיד כמתרגמת הרשמית של כל כתבי העת ובהם מאמרים שונים בשפת הנכר מה נקראת אנגלית.וזאת היות כי כולנו כאן שמנו לב כי חוץ מאשר להתכונן יום לפני לקראת המבחנים שלך את פנויה במשך כל השבוע.כן ירבו כמוך. וכמובן בהצלחה מחר. דרך אגב סיפור מאוד מתומצת ש-צ´אמפ שלח לי ונטען כי מדובר בסיפור אמיתי. בחור ישראלי שנבחן באוקספורד דרש באמצע הבחינה לקבל צלי בקר וכוס בירה.לאחר שהבוחן סרב הראה לו הבחור חוק משנת 1700 ומשהוא ובו כתוב כי במבחנים ארוכים חובה להגיש לנבחנים צלי בקר וכוס בירה.מכיוון שעברו "כמה" שנים מאז הסכים הבחור "להסתפק" במקדונלדס ופחית קולה. למחרת זומן הבחור להנהלה ובושר כי הוא מורחק מהלימודים לצמיתות.כששאל מדוע הודיעה לו ההנהלה כי קיים חוק משנת 1300 ומשהוא ובו מחוייב כל סטודנט להופיע למבחנים כשהוא חמוש...בחרב. נחמד לא? בכל אופן שוב פעם בהצלחה.

ל3

New member
אספי

כרגיל מצחיק ושנון- אהבתי מאוד
למבחן הזה אני נבחנת על "Hedda Gabler" "Zoo Story" אם שמעת עליהם. בנוסף יש לי חומר תאורתי כמו עקרנות הריאליזים, עקרונות התיאטרון וכו´. מה שיותר קשה לי זה החומר התאורטי והיבש- מקווה שיהיה בסדר. קמתי היום בבוקר מוקדם לעשות חזרה ומה שיהיה יהיה. לגבי ה98, נראה לי שאתה אופטמי מידיי אבל נחמד לפנטז על זה. אספי, אני לא יודעת מאיפה לקחת שיש לי הרבה זמן - ה-ל-ו-ו-א-י!!! כרגע אני בחופשת סימסטר אז אני בבית אבל אחר כך....

gaia20

New member
אוי, רק עכשיו קראתי...../images/Emo6.gif

התפוצצתי מצחוק!!!

פנקר

New member
המון בהצלחה

הי שירי, גם אני אני באותה צלחת יש לי בשבוע הבא 3 מבחנים באותו השבוע. אז שיהיה המון בהצלחה והכי חשוב אל תשכחי - להאמין בעצמך ובכל יהיה בסדר פנקר

למעלה