אימלההההה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אימלההההה

מחר יש לי מבחן גדול בספרות אנגלית ואני די מפחדת. מה יהיה עם חרדת הבחינות המטופשת הזו שלי? בכל אופן, מקווה שיהיה בסדר. תאחלו לי בהצלחה אני חוזרת ללמוד שיהיה לכם יום מקסים
, שירי

3VIVI

New member
היי שירי מתוקה

מקווה שאת לומדת בגבול הנורמה ולא קורעת את עצמך מאחל לך הצלחה טובה ואלף נשיקות שלך תמיד ויוי
"יום יום אני הולך וטוב בכל אופן ומובן"

ל3

New member
ויוי המקסימה

תודה. בעיקרון סיימתי את הלימודים ועכשו אני עושה רק חזרות. הספקתי לקרוא את הסיפורים כמה פעמים ולעבור על ההערות שרשמתי ועכשו אני יעשה חזרה כללית.

gaia20

New member
"אלף נשיקות, לך יקירתי".....

וואי, ויוי, איזה נוסטלגיה העלת אצלי עכשיו עם השיר הזה! שירי, יקירת הפורום בעלת פחד בילתי נשלט ממבחנים- נשימה עמוקה וקופצים למיים- הכל יהיה בסדר, כמו תמיד תוציאי 100 עגול ויפה וכמובן תבואי להתגאות פה שנתגאה בגאונה שלנו יחד איתך!!!

ל3

New member
גאיוש'

. תודה על העידוד ועל הכל,גרמת לי להסמיק . אני יודעת שאני נלחצת מבחינות וזה דבר שאני צריכה לעבוד עליו. המבחן ב-12:00. מקווה שיהיה בסדר שיהיה לך ולכולם יום מקסים אוהבת, שירי

ל3

New member
צהריים טובים לכולם

תודה לאל אני אחרי המבחן ואבן ענקית נמוגה מליבי. קמתי נורא מוקדם בבוקר מרוב לחץ ועשיתי חזרה על החומר. המבחן היה שלוש שעות על שתי שאלות. הייתה בחירה מתוך 8 כך שאני חושבת שהוא היה די הוגן. אני יודעת שזה לא הכמות אלה האיכות אך מילאתי שתי מחברות מלאות אם כי רשמתי רק מצב אחד ואם שורת רווח. ההרגשה הכללית היא די טובה אבל אי אפשר להיות בטוחים. עכשו לפני עוד מבחן אחד מאוד מאוד קשה על חומר שהוא בגדר סינית בשבילי ויש עוד עבודות. יאלה, שיגמר כבר נ.ב קבלתי היום חיבור בחזרה- 100

gaia20

New member
שירי יקרה

מבטיחה לך שתקבלי ציון מעולה!!! (כמובן שהפורום לא יסלח לך אם תביאי פחות מ 100...)

טגורי

New member
שירי סחתיין עלייך

על 100 אני אפילו לא מפנטזת... את מאמינה ? מספיק לי 85 וגם לזה קשה לי להגיע כל הכבוד ויאללה הלכתי ללמוד יש לי יום ב' בחינה ענקית לילה טוב גאיה

ל3

New member
גאיה- תודה

והמון בהצלחה בבחינה. תזכירי לי מה את לומדת? אני עם הזיכרון שלי...

למעלה