אימצו חתול פומה

voyager2005

New member
צער בעלי חיים

חיה כזו לא אמורה לגדול בדירה קטנה. היא צריכה מרחב מחיה.
&nbsp
מה גם שכרגע הוא גור. מה יעשו כשיגדל?

dimitrygo

Active member
מנהל
עיקרונית אני מסכים איתך אבל לא במקרה של מסי. הוא חולה והוא

לא התפתח כמו שצריך. הוא לא גור אלא פשוט נשאר קטן בגלל מחלתו. אני מסכים שבשטח כנראה היה לו יותר טוב אבל מה לעשות, זה מה שיש. לא נראה לי שהוא סובל.

voyager2005

New member
הוא בן שנתיים

בשביל פומה זה עדיין גור.
&nbsp
לא ידעתי שהוא חולה, אבל הם מגדלים פומה בדירת סטודיו. ועכשיו שקראתי עוד קצת, מסתבר שהבעלים מתכנן לעבור לבית יותר גדול ולאמץ גם נמר, שיהיה למסי חבר. קשה לי להאמין שהחיות יקבלו את מרחב המחיה שהם צריכים.
&nbsp
בנוסף, חיה כזו היא בלתי צפויה, ויכולה בקלות להרוג את הבעלים בלי כוונה. נחמד שהם סומכים עליו וישנים איתו ומטיילים איתו בחוץ. הרי כולנו יודעים עד כמה אפילו חתולי בית יכולים להגיב בצורה בלתי צפויה כשהם בלחץ.

Yukita

Active member
מנהל
המקרה הזה לא בסדר

בעיקר כי מדובר בחיות בר. פומה ונמר הן חיות בר, ומי שמחזיק אותן בבית עושה משהו מאוד לא בסדר מהרבה מאוד היבטים (הן מבחינת החיה עצמה והן מבחינות אחרות). חתול בית רגיל איננו חית בר, וגם לא כלב, אבל פומה ונמר בהחלט כן. גם צב, למשל, שלא יהרוג אף אחד ולא יפגע בבני הבית, הוא חיית בר ואסור להחזיק אותו בבית כי זה פוגע גם בו וגם בטבע.

dimitrygo

Active member
מנהל
אבל הם לא לקחו אותו מטבע, הם קנו אותו מגן חיות מהסוג הכי

גרוע שיש.

Yukita

Active member
מנהל
מאחר שאין לי מושג לגבי פרטי המקרה

באמת שאין לי אפשרות להביע דיעה. באופן כללי, חיות בר לא אמורות להיות בתוך בית, למרות שהפומה הזה נראה באמת מקסים ואהוב ונראה שנפל במקום טוב יחסית לכמעט כל מקרה אחר.

dimitrygo

Active member
מנהל
אני מסכים בהחלט באופן כללי אבל כל מקרה לגופו

לצערנו ברוסיה, ארה"ב והרבה מקומות אחרים אין איסור כזה ולכן אנשים עושים מה שהם רוצים. בסוף מי שסובל הם כרגיל בעלי חיים.

למעלה