אין & אאוט, מוזיקה....

אין & אאוט, מוזיקה....../images/Emo26.gif

מה השיר הכי אין? אני מדברת על היפ-הופ, בעיקר ברדיו 99FM.
ואיזה שיר (היפהופ ב99) הכי אאוט?
איזה שיר הכי הכי הכי עולה לכם על העצבים? פשוט רוצים לשבור ת'רדיו? לדעתי...: השיר הכי אין ALL I HAVE של J-LO וL.L.cool.J הכי אאוט .... לא יודעת, הרבה.. הכי עולה על העצבים, קטצ'ופ סונג... בעעעעעעעעעעע שונאת את זההה

S w e e t Baby1

New member
לדעתי.......

עכשיו בקשר להיפ הופ....לפחות הישראלי סאבלימינל והצל לוקחים מקום ראשון!!!! הout אמממממ.....לאדעת:/ צריך לחשוב על זה עוד

keren201

New member
בוקר אור....:)

לפי דעתי in da club של 50 cent אאוט?וואי,קשה.....ka-ching נראה לי

חחחחחחח

קה צ'ינג זה אחלה שיר...!!! אבל מי אני שאתווכח? הייתם שואלים לפני שבועיים אם 50CENT זמר טוב היו אומרים מי זה בכלל???

keren201

New member
את צודקת...

אז בואי ניקח זמר לא חדש,שיש לו שיר טוב? זה nelly ....והשירים שיש לו...סוף..... ואמינם....אני מתה עליו! עוד מהשירים הכי ראשונים שלו... my name is...:)

b2k ruls

New member
לדעתי..

יש מלא אין כמו השיר החדש של b2k גירלפרנד וכמובן הישן באמפ באמפ עם פי. דאדי המלך יש עוד מלא השיר של אשאנטי וגה רול יש עוד מלא בקיצר אני חושבת שכול השירים ששוטפים את mtv base.... הכי אאוט זה השיר דילמה די נמאס חרשנו מיצאנו אבל די לאירופה לא נמאס כול יום השיר המצעד האירופאי דייייייייייייי נמאס רדו ממנו אאההההה ואיך שכחתי את השיר החדש של ג'סטין מי לאב רואק יואר באדי....

אה ונזכרתי בעוד משהו...

כל בוקר אני נוסעת בהסעה לבית ספר... ובמשך איזה חודש, כל פעם שהיינו מגיעים לאיזה גשר, היה את ביוטיפול של כריסטינה אגילרה, שמיים כחולים והשיר של אלטון ג'ון ובלו,Sorry seems to be the... ודיי חלאס, אני מבינה שיש להם מצעד והכל... אבל כל בוקר בידיוק באותה שניה את אותם שירים?! דיי חלאס כמה אפשר מה זה התעצבנתי !! (מדברת על ביו 99 אפאמ..) חולה על התחנה אבל הם מביאים לי תקריזה!! וכמה פרסומות..חח מה הקשר לכאן בכלל!?

keren201

New member
חחח....צודקת!

יש גם ת'שיר של סלין דיון...כמה אפשר?! ופרסומות יותר מהשירים...חחח.!

אור P

New member
חולה על שמיים כחולים...

שיר פצץ. וBU, כל שני שירים (אני חושב) מלא פרסומות, לא הגזימו?!

השיר עכשיו הכי In

זה של פיפטי סאנט in da club והאאוט כבר נמאס מהשיר של אבריל compliceted לא יודע עוד חורשים עליו בכל מיני מקומות וזה אחד השירים המאוסים

PiXeLiTa

New member
באמת הגיע הזמן

שלאבריל היה איזה שיר חדש...או שיחליפו אותו כאן, פ'כולופן. ובאמת, פיפטי סנט בחו"ל, וסאבלימינאל והצל בארץ...בכלל, כל ההיפ הופ הולך ממש טוב עכשיו, גם המוזיקה וגם האופנה המתלווה.

מאיה1983

New member
הכי אין--- סאבלימינל!!

וג'ניפר לופז ומה שחברה שלי קוראת "שירי חוטיני"... כלומר מוזיקה שמתחרמנים בה.... שחורה בעיקר.. אתם יודעים למה אני מתכוונת..

אגב סאבלימינל...!!!../images/Emo26.gif

יש מסיבה בתל יצחק, מועדון לימבו (מכירים אותו גם בשם "פאזל" והשם החדש"סוהו 09") מסיבה ב17 לחודש. דיג'יי זרחי ויובל לוים, והכי הכי חשוב.... סאבלימינל והצל!!!!! שתיה חינם כל הלילה, כניסה בין 70-90. חח פתחתי פה יחצנות....טחחחחח איזה מועדון הכי "אין" באיזור השרון?...

im on fire

New member
סאבלמינל זה הכי אאוט שיכול להיות!

דיי חרשו לו על הנשמה הוא כבר נהיה מגעיל כל מקום דוחפים אותו לדעתי הוא אאוט בטירוף שלא נדבר על זה שהוא מושך ערסים כמו שעש נמשך לאור

למעלה