אין או אאוט?

סתיו מ

New member
אין או אאוט? ../images/Emo12.gif

ציפורניים מלאכותיות? ולהמחשה הוספתי את הציפורניים שלי

Unicorn Fairy

New member
מה אכפת לך אם זה אין או אאוט?

נוח לך עם זה? את מרגישה טוב עם זה? טוב לך עם הריטואל של לטפל בזה? אז אחלה. מה את צריכה חבורה של פקצות וסטייליסטים שיאמרו לך אם זה יפה?

i l0ve u

New member
איך את יודעת שאני פאקצה/סטיליסטית.?

כאילו שיו אני פשוט שונאת שאתם מדביקים הגדרות כדי לשחק אותה פריקים קוליים....

Nשמה

New member
אהמ...

היום הכי אין זה המראה הטיבעי... בלי ציפורניים וריסים וכול מה שמסביב...

eviv

New member
אוט

נמאס מכל השיט של שיפורי מהמראה עם דברים מלאכותיים... סתם יקר ומיותר ובטח גם לא נוח...

סתיו מ

New member
חמודה

זה לא משנה אם זה אין או אאוט זה לא כאילו אם יגידו לי שזה אאוט- אז אני יוריד את זה אני אוהבת את זה (וזה דווקא כן נוח) סתם סקרן אותי לדעת אם זה נחשב אין או אאוט היום.

אור P

New member
יותר קצרות - יותר יפה...

וגם לא ירגישו כ"כ שזה מלאכותי. ל-ד-ע-ת-י.

סתיו מ

New member
אני רוצה שירגישו שזה מלאכותי!

אחרת פשוט הייתי מגדלת ציפורניים חחחחחחחח

איני בהחלט!!!

לפחות לדעתי... אני מתה על ציפורניים מלאכותיות...! מכיתה ה' אני עושה לעצמי... (חחח לא לביצפר... רק בבית..) אתם יודעים כאלה שמדביקים... עכשיו אני לא ממש עושה אבל לפני חודש עשיתי לעצמי בנייה כי אחותי קנתה לי בניו-יורק ציפורניים פשוט מהממות (לדעתי)! אז אם את שואלת אותי, זה איני, כי זה מה שאני אוהבת... אבל כל אחד והטעם שלו...

"אחותי קנתה לי ציפורניים"../images/Emo6.gif

אוי זה נשמע כלכך מצחיק.. "אני לא מרוצה מהאוזן שלי, חבל שלא ביקשתי פתק החלפה..." אני באופן אישי לא אלך עם ציפורניים מלאכותיות. לדעתי זה יפה על בנות 20+ על בנות 12 זה בד"כ נראה פרחי..

מאמי אני מקווה שאת לא מנסה לרדת

עליי...
דרך אגב... כשהייתי בכיתה ה' הייתי עושה רק בבית... אפילו בכיתה ט' לא העזתי ללכת איתן לביצפר למרות שהיו המון שהלכו איתן... (עכשיו אני בת 15 וחצי ועדיין לא הולכת איתן...) עכשיו אולי יום יומיים אני אלך איתן ואז אני אוריד...
אבל אני מאוד אוהבת לעשות ולדעתי זה ממש יפה...!

חסה וחליל.. לרדת עלייך?!../images/Emo128.gif

רק הבעתי דיעה.. זה נראה נורא מצחיק כזה על ילדות נורא קטנות. תראי גם אני בבית מתחרפנת עם שטויות אבל יש הבדל בין זה לבין לצאת עם זה לרחוב. אני מבינה שיש כאלה שחושבות שזה יפה ומגניב, באופן אישי אני לא אוהבת ולא נראה לי שבעתיד הקרוב אעשה. כל מי שרוצה ואוהבת
שיבושם לה ושיהיה בכיף

למעלה