אין אין על דודי וג'ולה

עינת TO GO

New member
ריטוש /חדש 24 ספרו על עצמכם

קודם כל ברוכים הבאים ובכללי ראיתי מלא חדשים בפורום ספרו על עצמכם שנכיר קצת יותר. אני עינת גוזלי עוד מעט 24 מעפולה סיטי :) לומדת עיצוב אופנה חולה על המוזיקה של דודי שרון וג'ואל

DORAMOR10

New member
אני שני ../images/Emo13.gif

אני דור אמור.. עוד מעט 17 מבת-ים
לומד בתיכון בעעע
מטורף על ג'ואל וחולה על המוזיקה של דודי

אור enjoy

New member
אני אור:]

ג'ינג'ית!!!! בת 16 מראשון לציון ויבניאל בסופ"שים... כיתה י"א מתופפת וחמודה:] ומתה על המוזיקה של דודי וג'ואל!!

ELIRAN ZOAR

New member
אני חיים נחמן ביאליק :)

עוד בצעירותי כבן 16 כבר פתחתי מספרה ורולים ולפאנים גיל 17 וחצי הייתי בהופעה של ג'ולה ודודי .. ומאז הבנתי שספרות זה סתם, מוזיקה זה הכי הכי פצצה לאב יו

ציונעע

New member
אני ציונה מדימונה .

סתם סתם , ציון . (ציונעע - בגלל ג'ולה) גודל ופורח חחחחחחח . עזבו שטויות , רואים שאני עייף לא ?
ב- 21 דודי בבלאנקו יאלהההההההההההה !

ELIRAN ZOAR

New member
יעקב לא ספרות כמו שוקי זיקרי..

ספרות יענו כמו שנחמן ביאליק כותב... ורם גלבוע ועוד כל מיני שמות שאפשר להמציא ולהדביק לספר... בקיצור... גם ספרות. וגם ספרות .. אותו חרא.. בדיוק . זה מה שרציתי להגיד דרך אגב.. מתי את משתילה ציצי?

נתייי4

New member
אני נתי כהןןן מי-ם

חולהההההההה מתתתתתתת על דודי וג'ואל ולא מצליח להעלות תמונהההההה חחח

jakovstyle120

New member
מתוקה, אני מחכה איך השתלת השדיים תראה עלייך..

ואחרי שנראה אותך עם חזה 600CC ..1200CC בכל צד.. נחשוב אם לעשות גם..אבל רק נחשוב ..

ELIRAN ZOAR

New member
חחחחחח היום הלכתי ליעוץ אצל ד"ר סנטר

יעקב אתה לא מבין... עשה לי תמונה עם ציצים משו בן זונה אבל לא מתאים לי בז'יז'יניות... זה לא נראה טבעי עם השרירים ועכשיו כל המציקים יכנסו... וירשמו "מה זה קשור לפורום?" אז כדי שלא יבלבלו לי את ביצותיי... .. ג'ואלללללללללללללללללללל אני מת שרוף חנוק עלייךךךךךךךךךךךךךך

jakovstyle120

New member
אבל אתה יודע..

הדמייה מומחשבת עושים רק אחרי טיפול הורמונלי .. אז אני מבין שלפחות התחלת בתהליכים לשינוי עם הכדורים וההורמונים.. בהצלחה בהמשך , נראה תתוצאות ונחליט מה לעשות ..

ELIRAN ZOAR

New member
חחחח יעקב אתה מסחיק... פאאאא עוד אחד עוד אחד

לביינתים למי שיש יותר מידע על הנושא זה לך לא לי.. מאיפה לי לדעת שעושים הדמיה ממוחשבת אחריי טיפול... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא הלך לך חמוצה

jakovstyle120

New member
לי יש יותרת מידע, כי אתה העברת לי אותו !!

אז ש------ק-----------טטטטטט ש--------םםםםםםםםם !!!!!! ותגיד שאתה רוצה להפתיע את הפורום היקר והנחמד שלנו... כי טענת כבר חומץ שעשית הדמייה ממוחשבת וראית את עצמך עם ציצים בד"ר סנטר מתוקה.. אז התות שדה מחכה לך..את יודעת מה לעשות איתו
ולא לנסות לרתק כבר..

הבנתי את הרעיון

אולי אלירן שלנו הולך להיות קוקסינלית ולעשות דואט חדש ליכבוד מיצעד הגאווה 09 עם ג'ולה שלנו ....

למעלה