אין איפה לנסוע

sk8er

New member
אין איפה לנסוע

אני וחבר שלי (dizinteria ) גרים ביקנעם ואנחנו מתייבשים אין פה איפה לנסוע יש מן משטח טיפשי כזה עם זפת אדומה בשיפוע וזהו. מישהו מכיר מקום באיזור? (קרוב לחיפה) ונ"ב אני התפטרתי מהאתר עכשיו הוא רק של חבר שלי

Ultra-Skater

New member
בוא לעפולה :) אני וחבר שלי פה

לא שיש לנו מקומות משהו טוב אבל יש כמה מגרשי כדורסל ויש איזה חנייה עם כמה דברים עדנית ומדרכות ו 2-5 מדרגות ויש קופסא מסכנה לסליידים שבנינו מעץ... אקיצר זה בכל מקרה קרוב אז אולי תבוא פעם אי סי קיו שלי 39680868

Ultra-Skater

New member
ננננננננהההההההההה

יש לי פה גב עצבני (חלק מהערסים צ´רקסים רוסים עניינים...) לא מביאים לי מכות זה לא עובד ככה (וחוץ מזה סקייט נירא לי כלי נשק רצחני ביותר) וכן בעפולה כולם ערסים, ובעצם עכשיו אני כבר גר במגדל העמק ופה בכלל זה ערסלנד אשקרה ערסים ומסוממים בלבד...

חחחח

לא נורא חפיף אחי...העיקר שאתה לא כלול באותה אוכלוסיה :) אאממ סבתא שלי פעם גרה במגדל העמק... כמה זמן אתה נוסע על סקייט ? שמע משהו הייתי עם ידידים שלי וראיתי ערס עם שוקר חשמלי מפחיד! אין לכם כאלו נכון?!

Ultra-Skater

New member
שוקר.. פרימיטיבים פה כולם רק סכינים

איזה שוקר מה את עושה צחוק כולם פה ערסים פרימיטיביים שמסתובבים עם סכינים כל היום... וחלק גדול גם מסוממים (ואני לא מתכוון לגראס...) אני נוסע 5 חודש, אבל אני נוסע ממש ממש מאט כי אין לי עם מי לנסוע פה רק חבר אחד שגר 20 ק"מ ממני והוא שבוע בצבא שבוע בבית, ובכלל עכשיו יד שבורה אקיצר בעסה.

למעלה