אין אמונה בגברים

אין אמונה בגברים

היה לי דייט והיה אחלה אבל מיום שבת עד היום לא בקשר אני רק יודעת שגברים מחפשים סקס סקס סקס .............. אני רואה אותו בצאט ואני רואה אותו במסנגר לא עונה מתחמק אבל להגיד דברים שיתנו לי הרגשה אחלה וכייפית זה היה סבבה אבל למה לשקר כן אני נראת אחלה ואחלה בחורה אבל למה לפגוע אני יותר לא רוצה קשר ובטח לא מהצאט שקרנים רמאים .... שלכם הפגועה מאוד (שלכם זהבה2222

את מכלילה

אישית לא הייתי ממהר לצאת עם אישה שמכלילה וחושבת כמוך, אפילו לא הייתי מנסה. תסתכלי קצת גם על עצמך למרות שאת פגועה. פשוט נשבר לי אישית לשמוע שוב ושוב את המשפט הכל כך נדוש מכליל וחסר פרופורציות. יש גברים ויש גברים בדיוק כמו שיש נשים ויש נשים. ובהצלחה

magenta73

New member
את פגועה מאוד?

וואלה. מדייט אחד? והוא לא התקשר למחרת? מזה את פגועה? ומשם עד להכללות הדרך עוד ארוכה. כל הגברים מחפשים רק סקס? מסופקני. כל החברה מהצאט שקרנים ורמאים? גם מסופקני... ובגדול, לא נוח לך בצ'אטים. אל תכנסי אליהם. רק, תעשי טובה לעצמך, ואל תשימי איקס על כל הגברים בעולם.

בונדית

New member
את באה עם אנטיות מראש

זה מה שאת משדרת וזה מה שקולטים. אנשים משתדלים להתרחק מאנשים שליליים. תתחילי לחשוב חיובי, אל תבואי לפגישה עם ציפיות ותהני ממה שהחיים מזמנים לך. את תראי איך שינוי קטן במחשבה משנה את כל החיים

דייט בשבת הזאת? ../images/Emo12.gif

חשבתי לפי הקיטורים שזו היתה שבת שעברה......כולה יומיים..מה קרה? מותק אנחנו לא בימי הביניים......תרימי טלפון ותתקשרי! גם לגברים יש סרטים בראש....אולי הוא ביישן, אולי הוא חושב שהוא לא מצא חן בעיניך...לכי תדעי.... וחוץ מזה שאם את חושבת שהוא מתעלם בכוונה.....תעבירי הלאה..... יש עוד הרבה דגים בים!

אמממ ..נסחפת קצת, לא ?

כל הגברים מחפשים סקס בדיוק כמו שכל הבחורות מחפשות סקס. זה חלק חשוב < ומרכזי ?
> חוצמזה .. למה שכבתם בפגישה הראשונה ? <והנה .. עוד גל מגיע .. חחח >. תלמדי להבא, בדרך כלל ששכוכבים בפגישה הראשונה לא יוצא מזה כלום.
תתאפקי קצת.

../images/Emo27.gif

"היה לי דייט והיה אחלה אבל מיום שבת עד היום לא בקשר אני רק יודעת שגברים מחפשים סקס סקס סקס .............. "-- ככה אני הבנתי מהכתוב .. אולי אני טועה ..

Vdrums

New member
אני לא חושב.

יכול להיות שזה היה הכיוון שלו. אבל זה לא מחייב שהם שכבו. בכל מקרה היא סתם קוטרית.

blue eyes21

New member
גברים ואמונה

פעמים רבות תתקלי בגברים שיגידו לך הרבה דברים ,בעצם כל דבר שתרצי לשמוע מתוך סערה הורמונלית. לפתח ציפיות זה אנושי ,אבל חבל שאת עושה הכללות.כששכבת איתו בערב הראשון היית צריכה לקחת בחשבון שאת לא ממש מכירה אותו,את מניעיו,כוונותיו ותפיסת עולמו. אם החלטת לשתף פעולה זה אמור היה להיות מרצון נטו שלך לעשות את אותו הדבר בדיוק,האם יכולת להבטיח לעצמך שתרצי לפגוש בו גם אחר כך??כך גם אין ערבויות מהצד השני נכון שאנחנו הנשים נוטות להיקשר ולהאדיר מישהו אחרי סקס איתו,מן תחושה ש"נתנו"משהו.לכן אם את כזאת ויודעת שאלו תפיסות העולם שלך הימנעי מסקס בפגישה ראשונה ונסי להכיר את הבן אדם קודם לכן (ואם לא עמדת בפיתוי קחי בחשבון שהדברים עלולים להיות שונים ממה שאת מתכננת).בטוח שאם מחפש סטוץ בכל מקרה יעלם.ואם כבר עשית זאת ,אל תצטערי, אל תרגישי מרומה.מילים הן לעיתים רק מילים בעיקר אם הן נאמרות בסיטואציה שכזאת.אני מתארת לעצמי שאת מרגישה ששיחקו בך,אז קודם כל -תפסיקי לכעוס על עצמך -תפנימי שבעצם לא היית רוצה להיות עם מישהו שהמקצוע שלו זה חפירת מלכודות בצ'טים. -תזרקי את המקרה לנבכי הזכרון ותשמרי את המסקנות,כך תרגישי הרבה פחות מרומה,נגררת ומבוזה תחזירי לעצמך את השליטה במה ששלך-בך. והכי חשוב ..כולנו התאכזבנו,רומנו אי פעם בחיינו.צריך להמשיך הלאה ו"לאבד" את מי שלא שווה את זה אבל בשום פנים ואופן לא את האמונה הבסיסית .

Vdrums

New member
תחפשי גברים בחוץ ולא במחשב.

לפחות לא תראי אותו במסנג'ר. עכשו לניתוח (לב פתוח): היה דייט ביום שבת היה כיף היה סבבה היה קשיו ופיסטוקים (היה?) אחרי יום ראית אותו במסנג'ר, מתחמק, לא עונה להודעות. אני מבין שהוא אמר שהיה לו כיף אחרי הדייט. החלטת שהוא שקרן, רמאי ורוצה רק סקס. על סמך מה? גם אם היה לו כיף זה לא אומר שזהו את חברה שלו לתקופה מסויימת. היה לו סבבה הכיר מישהי אבל אולי זה לא זה. חוץ מזה שגם את יכולה להתקשר וכולה עברו איזה פאקינג 48 שעות מה את היסטרית כאילו שבגדו בך עם החברה הכי טובה שלך במיטה שלך? יאללה צאי מהסרט. הבחור לא נראה לך תעברי הלאה. אפשר לעשות מהסיפרו שלך כבר טלנובלה בערוץ 3.

חחחחחחח נראה לך?

אני הייתי מציע לה להחליף את נטיותיה המיניות, או בשפה יותר ברורה - מוטב לה להיות לסבית. כי אם היא תמשיך בקו הזה , לא תהיה לה ברירה

magenta73

New member
אל תגזים...../images/Emo3.gif

היא גם יכולה להיות רווקה זקנה וממורמרת עם 50 חתולים, 2 כלבים... ותוכי (ששמו יהיה יוסי). סתם, נראה לי שהיא קצת נפגעה קצת, כמו פולניה טובה בכתה לכל העולם ונרגעה אחר-כך. מקווה בשבילה לפחות...

למעלה