אין את האלבום עדיין בחנויות

Drorrrrrr

New member
אין את האלבום עדיין בחנויות ../images/Emo4.gif

שרשרו אכזבותיכם :|.

כן, הלכתי לקנות והמוכר גיחך עליי../images/Emo10.gif

אמר לי שזה יוצא מחר, ב9. אז אמרתי לו שזה מצחיק כי טאואר רקורדס אמרו ב19 ובאינטרנט כתוב ב8, והם אומרים ב9? אז הוא אמר שכנראה זה יצא אתמול בחו"ל ולוקח יום. ואז אמרתי שלא, זה יצא באנגליה (
) ב6.6, והוא אמר שבכל אופן, מחר זה יגיע
מקווה

0mroosh

New member
טאוור חארות!

הם יקרים בטירוף!! מזל שיש את "דיסק קלאב" בב"ש, "parachutes" ו"arobtth" עולים 30-40 שקל. ורק אני קניתי את שניהם יחד ב150 שקל בטאוור רקורדס. יקר.

עד שנה שעברה

קניתי שם תמיד. בזבוז, בזבוז, בכמה שקניתי שם דיסק אחד אני קונה היום 3 בתו השמיני. לא נורא, לומדים מטעויות

0mroosh

New member
בהחלט!

למרות ש"x&y" בטח יעלה אותו דבר בכל מקום,כי הוא חדש, אבל בכל אופן,הם ממש יקרים.

MarishA M

New member
בעע איפה זה התו השמיני??

חח טאוור זה באמת יקר בעע גנבים שכמותם

גם אתה בארשבעי?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

דיסק קלאב
סופסוף גאלו אותנו מטאוור המניאקים

0mroosh

New member
בהחלט!

המחירים שם נוחים.. [קניתי 5 בשבוע]. כיף! בהחלט נגאלנו.

0mroosh

New member
אמא עברה בחנות דיסקים

ואמרה שלא הגיע. בהתחלה לא האמנתי לה,היא תשמח שיהיה דיסק אחד פחות שישגע אותה,בכל אופן עשיתי לה רע עם כמות מסחרית של ביורק ועכשיו היא תקנה כל דיסק בתמורה שאפסיק לשמוע אותה לקצת. בכל אופן,עכשיו אני מאמין לה שבאמת לא היה. מחכה למחר..

אני אמרתי לכם כבר../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שהלכתי לפני שבוע ושאלתי ואמרו שיגיע רק ב10 ושאין מה לחפש לפני זה. אבל לא הקשבתם

the bitter one

New member
שלום!

לא רציתי סתם לפתוח הודעה חדשה, אז דרך אגב אני חדש כאן:)! וחולה על קולדפליי עוד מהתקופה שלא הרבה הכירו אותם, וכמובן שיש לי את 2 האלבומים הראשונים וגם אני מחכה שהשלישי יגיע כבר לארץ...המשכורת נכנסת לי רק ב10, הוא כבר יהיה בחנויות נכון?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifכע../images/Emo3.gif בעע עליהם../images/Emo70.gif לא חשוב, שבוע הבא אני טסה לבולגריה, ויש בדיוטיפרי התו השמיני שזה פרובאבלי המקום שבו הכי זול לקנות את הדיסק (ואת הדיסק של קין../images/Emo99.gif) אז נקנה שם ואם יהיה יקר נקנה בבולגריה../images/Emo6.gif

למעלה