אין בוקר טוב???!!! יאללללללההההה לקום!! בוקר אור.. וחג שמח
ב ברוזונת New member 23/4/05 #1 אין בוקר טוב???!!!../images/Emo122.gif יאללללללההההה לקום!! בוקר אור.. וחג שמח
א אחשל New member 23/4/05 #2 לקום../images/Emo35.gif עכשיו../images/Emo35.gif כבר צהריים ../images/Emo123.gif ויש כאלה שהבוקר שלהם התחיל מזמן , וכבר הספיקו משהו היום, כמו עיסוי מרגיע בשמן
לקום../images/Emo35.gif עכשיו../images/Emo35.gif כבר צהריים ../images/Emo123.gif ויש כאלה שהבוקר שלהם התחיל מזמן , וכבר הספיקו משהו היום, כמו עיסוי מרגיע בשמן
ב ברוזונת New member 23/4/05 #3 ויש כאלה... שעם צוואר תפוס כי מישהו שיחק להם במחשב ונעל אותו במצב של 90 מעלות ימינה... ויש כאלה שהספיקו לדפוק את האוטו.. להמשיך??
ויש כאלה... שעם צוואר תפוס כי מישהו שיחק להם במחשב ונעל אותו במצב של 90 מעלות ימינה... ויש כאלה שהספיקו לדפוק את האוטו.. להמשיך??
א אחשל New member 23/4/05 #4 אוווווווווווווווווווווווו ../images/Emo4.gif... זה לא נשמע כמו פתיחה טובה לחג... לא הבנתי ת'קטע עם המחשב אבל סיפורי אוטו אני מכיר טוב, לצערי
אוווווווווווווווווווווווו ../images/Emo4.gif... זה לא נשמע כמו פתיחה טובה לחג... לא הבנתי ת'קטע עם המחשב אבל סיפורי אוטו אני מכיר טוב, לצערי
ב ברוזונת New member 23/4/05 #5 את הקטע עם המחשב סידרתי... כנראה אתמול בלילה אחותי שיחקה עם הכרטיס מסך ונעלה אותו על מהופך ב-90 מעלות.. ואכן זה ביאוס לתחילת חג... אבל יש כבר משהו שפיצה על זה..
את הקטע עם המחשב סידרתי... כנראה אתמול בלילה אחותי שיחקה עם הכרטיס מסך ונעלה אותו על מהופך ב-90 מעלות.. ואכן זה ביאוס לתחילת חג... אבל יש כבר משהו שפיצה על זה..
B Bavmorda New member 23/4/05 #6 בשעה כזו ../images/Emo35.gif בטח שלא ../images/Emo70.gif...... אני רק התהפכתי לצד השני בשעה שהעלת את ההודעה שלך.....
בשעה כזו ../images/Emo35.gif בטח שלא ../images/Emo70.gif...... אני רק התהפכתי לצד השני בשעה שהעלת את ההודעה שלך.....