אין בציות , ההסטוריה חוזרת שנית

מצב
הנושא נעול.

פריאלי

New member

לפני כחודשיים היה לי טיפול המון זקיקים אך בעת השאיבה לא היו בציות בכלל . ביום חמישי עברתי שאיבה נוספת המון זקיקים מעל 20 כולם בגודל יפה , אך שהתעוררתי התברר לי כי שוב אין לי אפילו ביצית אחת מסכנה ... התחלתי לבכות ונכנסתי בתוך עצמי ... המון אכזבה , עצב .... חשבתי שהיה טעות של הרופא לשעבר שלי אך מתברר ששוב קרה אותו מקרה . הטיפול שלי היה דקפפטיל ומנוגון האם למשהי קרה מקרה כזה פעם בבקשה זקוקה לתשובה בדחיפות אני נואשת ומפחדת והטיפול הבא ... ממתינה לתשובה דחופה פריאלי פריאלי

אוי פריאלי, אין לי מילים

לפני כחודשיים היה לי טיפול המון זקיקים אך בעת השאיבה לא היו בציות בכלל . ביום חמישי עברתי שאיבה נוספת המון זקיקים מעל 20 כולם בגודל יפה , אך שהתעוררתי התברר לי כי שוב אין לי אפילו ביצית אחת מסכנה ... התחלתי לבכות ונכנסתי בתוך עצמי ... המון אכזבה , עצב .... חשבתי שהיה טעות של הרופא לשעבר שלי אך מתברר ששוב קרה אותו מקרה . הטיפול שלי היה דקפפטיל ומנוגון האם למשהי קרה מקרה כזה פעם בבקשה זקוקה לתשובה בדחיפות אני נואשת ומפחדת והטיפול הבא ... ממתינה לתשובה דחופה פריאלי פריאלי
אוי פריאלי, אין לי מילים
אני זוכרת אותך מהפעם הקודמת.לא יודעת מה להגיד.... אני מבינה שהחלפת רופא. האם שינית גם את הטיפול, או שזה בדיוק כמו בפעם הקודמת? מה הרופא החדש אומר? אל תתיאשי, בטח ישנה תשובה או פיתרון, רק צריך להמשיך ולנסות. אולי צריך למצוא לך טיפול שיניב פחות זקיקים? לא יודעת, סתם מעלה מחשבות איתך. יהיה טוב, חייב להיות.

קייצית

New member
פריאלי יקרה../images/Emo24.gif

פריאלי יקרה

איזו אכזבה, אני זוכרת היטב את הפעם הקודמת. לצערי לא מבינה מספיק כדי לנחם או להסביר. חוזרת על השאלה שכבר נשאלת האם החלפת רופא (כתבת רופא לשעבר אז אני מניחה שהחלפת רופא) ? מה הרופא אומר על כך ? האם ההסבר מניח את דעתך ? אני יודעת שיכולים להיות המון זקיקים ולהישאב מעט או ביכלל בשל תזמון הביוץ, בשלות הזקיקים וכו´ בשאיבה האחרונה שלי שהייתה טראומטית מכל הבחינות היו לי כ- 10 זקיקים ונשאבו רק 3 ומתוכם רק ביצית אחת נראתה טוב. פריאלי יקרה אני שולחת לך (((((((((((חיבוק גדול)))))))) ומקווה שתקבלי הסברים מניחים את הדעת, כאלו שיאפשרו לך באמצעות הרופא שלך לקבל החלטות נכונות לקראת הטיפול הבא. קייצית

אוי פריאלי, כמה מאכזב וכואב!

אוי פריאלי, כמה מאכזב וכואב!
אחרי כל הציפיות ליבול גדול ומרשים - שוב לא קרה כלום. גם אני זוכרת היטב את הפעם הקודמת שבה היית בטוחה שהאשמה היתה בטעות של הרופא, והנה זה קורה שוב. אני ממש יכולה להבין כמה זה מפחיד. האם ביקשת מהרופא שלך לקבל הסבר מפורט ומקיף מה יכולות להיות הסיבות שזה קורה? האם הוא יכול להפנות אותך לחומר קריאה בנושא? האם יש משהו שאפשר לעשות אחרת כדי שזה לא יקרה? אולי הדיכוי השפיע עליך לא נכון? ודיכוי אחר יביא לתוצאות טובות יותר? מה שבטוח הוא שמגיע לך הסבר! בינתיים קבלי (((((((((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))) ענק. אם תצליחי להשיג מידע כלשהו, אודה לך אם תשתפי אותנו. אגב, אולי בפורום פוריות השכן יהיו נשים שיהיה להם יותר מידע. כדאי לך לשאול גם שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה