אין בררה מחר אני הולכת לרופא

נוג

New member
אין בררה מחר אני הולכת לרופא ../images/Emo10.gif

המכשפה החמודה, שכל כך ציפיתי לה,כמובן לא הגיעה גם לא עזרה של ארגסט וניסינו פעמיים במינונים שונים החודש. "אז חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי והוא לא בא הוא לא בא (המחזור) מיכאל. . . ".הגוף מתעתע בכולם וצוחק לי בפרצוף. אין בררה מחר אני אלך לקבל פרוגלטרון לזה אני מגיבה בד"כ. כנראה אמשיך עוד חודש של הפסקה, כבר נמאס לי לחכות. משהיא מכירה חנות לחלקי גוף, אני רוצה להחליף מס´ חלקים כמו שחלות פולציסטיות, ומערכת הפרשת הורמונים ועוד. אשמח לקבל כתובות לחנות שכזאת. נוג

נועם@בת

New member
תעשי חיפוש באלטהויסטה ../images/Emo3.gif

אומרים שבאינטרנט אפשר למצוא הכל
האם את אחרי זריקת דיכוי? בכל מקרה, חופשה מאונס- גם אם היא לא הכי נעימה- עוזרת לפעמים לגוף ליישר קו. שיהיה בהצלחה ונקוה שהגוף בכל זאת יזכר בשביל מה הוא נוצר
נועם

נוג

New member
יש דיכוי ללא זריקה

הי, לצערי הגוף שלי לא צריך זריקות דיכוי הוא עשה את זה יופי לבד. אחרי חודשיים של חופשה מאונס זה מספיק התענגתי על החודש הראשון. אני קיוותי שיזכר בתפקידו, הוא צריך ניעור רציני. תודה נוג

נועם@בת

New member
נוג, חשבת לנסות רפוןאה אלטרנטיבית?

מסי]ורי בנות כאן אפשר ללמוד שדיקור ורפואה סינית מאזנים את ההורמונים. זה אמנם לא חמישה ימי ארגסט אלא לפעמים שלושה חודשים של טיפול שבועי. אבל כשזה מתאזן זה בדרך כלל לתמיד. נועם

רוצה קצת ממני? ../images/Emo3.gif

המחזור שלי לא מפסיק מלהגיע.... הוא כבר שלושה שבועות שוכן אצלי, וכבר נגמר לי הדם בגוף והוא לא מפסיק לזרום כמו נהר... אני מתה מעייפות, והיום עשיתי בדיקת דם לאנמיה. צרות של עשירים יש לי, הא? קחי אותו קצת, ואחר כך תשאירי למישהי אחרת שמתחילה טיפול, כי את צריכה אותו טיפ טיפונת, רק לספור את היום הראשון של המחזור כיום הראשון של ההריון שלך. מוסכם?
סאני.

רומי 007

New member
נוג יקרה - לקח יקר ממני

לפעמים לא כדאי להאיץ בגוף ושווה לחכות שיאזן את עצמו. אחרי דקפפטיל הגוף מגיב בכל מיני דרכים משונות ולפעמים המחזור נעלם לזמן רב. זו גם דרך של הגוף להגיד שהוא צריך את הזמן שלו ועוד לא בשל. לפני מספר חודשים ניסיתי להתחכם ולהחזיר את המחזור באופן מאכותי עם ארגסט ועל זה לבנות טיפול להחזרת מוקפאים. התוצאה היתה שהרירית לא גדלה, קיבלתי טונה של הורמונים, ביזבזתי חודשיים על טיפול שהופסק בסוף בלית ברירה ושוב הייתי צריכה לחכות למחזור (שכמובן התמהמה). באותו זמן יכולתי לנוח ולתת לגוף להחלים מהטיפול הקודם. כמובן שהרצון הנואש להתחיל כבר טיפול לא אפשר למוח שלי לחשוב על זה. אגב - מאז הקטע הזה הרירית שלי לא גדלה מספיק בשום טיפול. אז מי יודע? אולי יש גבול להתערבות שלנו?

נוג

New member
../images/Emo6.gif עדכון- היא הגיעה ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif |

הי לכולן! עדכון חשוב, קבלתי המכשפה האדומה והחמודה הגיע לפני מס´ דקות, יש יש יש יש ויש. כנראה מה שהגוף צריך זה כמה ישורים, לא רק שלי אלה גם שלכן בנות הפרום היקרות ואיום שאולי מחפש חלקי חילוף. ובעיקר שסאני ששלחה לי קצת משלה. תודה תודה ותודה, מחר אני הולכת לרופא לבנות תוכנית טיפול וביום שלישי מתחילים עם הזריקות. להחזיק אצבעות שהחודש תהיה תגובה. אין לי פתאום סמיילים אז נשיקות נוג

נועם@בת

New member
אני חושבת שזאת הפעם הראשונה

שהמכשפה זוכה לכינוי חמודה
רק בשביל זה היא תרחם עליך ולא תבוא יותר בשנה הקרובה
שיהיה המון בהצלחה נועם

עמית@

New member
יש!! איזה כיף זה, איזו הקלה...

אני מאמינה שהפעם תגיבי, נראה לי שאצלך זה או הכל או לא כלום, תיזהרי מתגובות פראיות במיוחד.. בהצלחה

ligo

New member
נוג

אז מי אמר שאיומים לא עובדים?! קצת דיבורים על החלפת חלקי גוף וכבר הוא מתעורר... מחזיקה אצבעות!

שחר חדש

New member
אם כבר מכשושה עצלה, אז שתבוא

עוד עשרה חודשים, כשלא יהיה אכפת לך ממנה יותר. הלוואי שהיא תבוא אלייך. רק עוד פעם אחת השנה

למעלה