אין גבול לחוצפה של שרה - תובעת פיצויים על ניסיון רצח

הרי זה חלק מהתפקיד,היא מנסה לטבול פעמיים את הנאצ'ו במטבל...

אי אפשר להגיד גם מגיע לי יותר כאשת ראש ממשלה וגם להגיד שהתפקיד תובעני ומגיע לה פיצויים.

ברור שברמה מסוימת נגרם לה נזק פסיכולוגי אני לא מכחיש אבל מצד

שני כל אדם במדינה יכול לטעון את זה...

לה יש בונקר,הגנות אויריות של ביבי וכיוצא בזה.

לא ברור למה התקשורת לא חוגגת על המקרה בעמוד המרכזי - בלי ספק ראויה למצעד בושה.

Harrington

Well-known member
מנהל

אין גבול לחוצפה של שרה - תובעת פיצויים על ניסיון רצח​

אין גבול לחוצפה של המומחה לקנונית הסדר העולמי - ממציא תביעה יש מאין שלא הגיעה לעולם בעולם האמת, העובדות והמציאות.

כל שהגב' נתניהו הגישה נוגע להגדרתה כנפגעת עבירה, הליך שנדרש מסיבות ביורוקרטיות כדי להיחשף לחומרים שבהליך המשפטי. שום תביעת פיצויים ושום בטיח. המצאה נטו של פותח השרשור, במסגרת האטרף הרל"בי-קיצוני שלו להשמיץ בכל מחיר, literally בכל מחיר, את בני משפחת נתניהו.

כמה חבל שיש גם את עולם האמת, העובדות והמציאות שתמיד הורס המצאה כל כך יצירתית ויפה ;-).

אין גבול לחוצפה של המומחה לקנונית הסדר העולמי - ממציא תביעה יש מאין שלא הגיעה לעולם בעולם האמת, העובדות והמציאות.

כל שהגב' נתניהו הגישה נוגע להגדרתה כנפגעת עבירה, הליך שנדרש מסיבות ביורוקרטיות כדי להיחשף לחומרים שבהליך המשפטי. שום תביעת פיצויים ושום בטיח. המצאה נטו של פותח השרשור, במסגרת האטרף הרל"בי-קיצוני שלו להשמיץ בכל מחיר, literally בכל מחיר, את בני משפחת נתניהו.

כמה חבל שיש גם את עולם האמת, העובדות והמציאות שתמיד הורס המצאה כל כך יצירתית ויפה ;-).
הנרי אמר שזה בכתב התביעה - אני סומך עליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
הנרי אמר שזה בכתב התביעה
הוא הוא שיקר או טעה.
- אני סומך עליו.
טעות קטגורית, אבל זכותך כמובן. אלא שכעת נשאלת שאלה אחרת והיא, אם הנרי אמר לך זאת בשרשור אחר, מה הצורך בשרשור נוסף באותו נושא בדיוק :)? אבל את זה כבר אשאיר לך ואינך חייב לענות לי על כך. לא חושב שיש כאן מישהו שלא מצפה ל33 שרשורים לפחות מטעם קבוצת הרל"ב באותו נושא וללא כל מידע חדש.

הוא הוא שיקר או טעה.

טעות קטגורית, אבל זכותך כמובן. אלא שכעת נשאלת שאלה אחרת והיא, אם הנרי אמר לך זאת בשרשור אחר, מה הצורך בשרשור נוסף באותו נושא בדיוק :)? אבל את זה כבר אשאיר לך ואינך חייב לענות לי על כך. לא חושב שיש כאן מישהו שלא מצפה ל33 שרשורים לפחות מטעם קבוצת הרל"ב באותו נושא וללא כל מידע חדש.
עזוב אתה מגן על הטירוף הזה - משהו לא בסדר אצלך או שאתה מקבל כסף.

מה זה 33 ? אילומינטי?

Harrington

Well-known member
מנהל
עזוב אתה מגן על הטירוף הזה
על ההמצאות והשקרים שלך? לא, אני לא מגן.
- משהו לא בסדר אצלך או שאתה מקבל כסף.
בהחלט שתי האפשרויות היחידות כמובן ;-). אלא שאנחנו כלל לא היכן שאתה מבקש להציב אותנו. אם וכאשר תואיל בטובך לפתוח שרשור ענייני עם דברי אמת עובדתיים ולא עם ההמצאות ההזויות שלך במסגרת האטרף הרל"בי שלך להשמיץ בכל מחיר, נוכל לראות אם נכון להגן על משהו אם לאו.
מה זה 33 ? אילומינטי?
המספר שבא אחרי 32 ולפני 34.

דגלמנגל

Well-known member

אין גבול לחוצפה של שרה - תובעת פיצויים על ניסיון רצח

זו אינה חוצפה, זו יצירתיות. אמנם לא מעידה על חוכמה, אבל בזכות מוזרותה, היא תופסת את תשומת הלב וזה הרעיון כולו.
כעת, אין מדברים עוד על יום מתן העדות של ביבי, שקרב ובא וגם אין שמחים לאידו, על סירוב ביהמ"ש להישתטות בהזמנת.
כעת, גם אין מדסקסים עוד על עסקאות חטופים, או גניבת מסמכים מאמ"ן. השיח היחיד הוא על חוצפתה של שגלת רה"מ.

זו אינה חוצפה, זו יצירתיות. אמנם לא מעידה על חוכמה, אבל בזכות מוזרותה, היא תופסת את תשומת הלב וזה הרעיון כולו.
כעת, אין מדברים עוד על יום מתן העדות של ביבי, שקרב ובא וגם אין שמחים לאידו, על סירוב ביהמ"ש להישתטות בהזמנת.
כעת, גם אין מדסקסים עוד על עסקאות חטופים, או גניבת מסמכים מאמ"ן. השיח היחיד הוא על חוצפתה של שגלת רה"מ.
כן.

evglev1

Well-known member
מנהל
הרי זה חלק מהתפקיד,היא מנסה לטבול פעמיים את הנאצ'ו במטבל...

אי אפשר להגיד גם מגיע לי יותר כאשת ראש ממשלה וגם להגיד שהתפקיד תובעני ומגיע לה פיצויים.

ברור שברמה מסוימת נגרם לה נזק פסיכולוגי אני לא מכחיש אבל מצד

שני כל אדם במדינה יכול לטעון את זה...

לה יש בונקר,הגנות אויריות של ביבי וכיוצא בזה.

לא ברור למה התקשורת לא חוגגת על המקרה בעמוד המרכזי - בלי ספק ראויה למצעד בושה.
אי אפשר לחגוג על הכול והממשלה מספקת כל כך הרבה חומר של ציניות והרגשה של מורמים מהעם, הממשלה מתנהגת כמו החצר של לואי ה-16 וצריך לבחור על איזה זלזול באזרח הפשוט על התקשורת לחגוג.

jackie111

Well-known member
מידי יום יוצאות הודעות ומיזמים הזויים מטעם משפחת
ראש הממשלה. ההודעה הזאת היא עוד טמטום שגורם
לטרטור המערכת השלטונית והמשפטית. כי הרי ברור
שלא יקרה כלום.

מידי יום יוצאות הודעות ומיזמים הזויים מטעם משפחת
ראש הממשלה. ההודעה הזאת היא עוד טמטום שגורם
לטרטור המערכת השלטונית והמשפטית. כי הרי ברור
שלא יקרה כלום.
המטרה (מעבר לכסף שזה סיכוי קטן אבל אפשרי תיאורטית) היא ליצור תמונה של

"כמה קשה להיות בשלטון" - כמה צריכים להיות מלאי תודה שהם נושאים בנטל.

כמה צריך לעזור לאנשים שכ"כ עוזרים לנו ;)

אף אחד לא באמת מאמין אבל זה תירוצים לביביסטים שירגישו קצת יותר

טוב שהם מגנים על המשפחה הזאת.

למעלה