אין גבול לטמטום של הסדרה

mobyboy

New member
אין גבול לטמטום של הסדרה

תסבירו לי מה הקטע עם מאט-קרטר, עשה ניתוח לשינוי פנים ובסוף מחליפים גם את השחקן הזה.. עדיף שהיה עושה כבר עוד ניתוח ! איפה המתח ? איפה האמינות ? ואשלי הבריחה את כריסטיאן שלא ישמעו אותם מדברים ולאן היא הולכת ? למקום שאף אחד לא שמע עליו.. בשם ג'ינה.. ובמקרה בראד שומע את כריסטיאן שם אומר: אל תדאגי סודי שמור עמך... שאני לא אב התינוק.. נו באמת למה הוא היה צריך להוסיף את המשפט הזה, כדי שבראד יצטרך לשמוע ? טמטום מוחלט וחוסר אמינות !!

נו באמת?../images/Emo8.gif

טמטום טמטום, אבל איך יהיה המשך ואיך יצרו מתח אם לא במקרה מישהו שמע משהו שיהיה אמור להיות סוד.

mobyboy

New member
היופי הוא....

שהתסריט יהיה מספיק מתוחכם, שזה כן יקרה במקרה...

Dawn12

New member
אני מסכים חלקית

הסצינה שבה בראד גילה שכריסטיאן הוא לא האבא היתה סצינה טיפוסית באופ"ס אחרות אבל לא בצח"מ. היה אפשר לעשות את זה אחרת. לדוגמא: בראד מגיע ומאזין לשיחה בשלב מוקדם הרבה יותר ואז מבין מההקשר. לגבי הסיפור של מאט-קרטר - אני ממש לא מסכים עם מה שכתבת. האם היה עדיף להישאר עם הליהוק הגרוע הראשון רק כדי לשמור על האמינות כביכול? גם ככה הסיפור הזה מצריך מאיתנו איזושהי גמישות (מאט עבר ניתוח פלסטי גם במיתרי הקול?) ומתח לא היה בין כה וכה, אז אני דווקא שמח מאוד שמישהו הבין שנעשתה טעות בליהוק ומיהר לתקן את הנעשה. אם היו אומרים שהוא עבר עוד ניתוח פלסטי זה היה נשמע יותר הגיוני? לדעתי זה רק היה הופך את כל העסק למגוחך עוד יותר. אני יודע שאין כאן הרבה אנשים שנהנים מהסיפור הזה בינתיים, אבל זה רק מוכיח שהיו צריכים לקחת אותו לכיוון שונה כי לפני כן הוא לא עבד. ריק הרסט הוא שחקן מצויין שכבר בשתי הסצינות הקצרות שהיו לו השבוע הספיק להכניס יותר אופי לדמות ממה שהיה לה בכל החודשים האחרונים ביחד. העניין היותר חשוב הוא שבקרוב כבר לא נוכל להתעלם ממנו כמו שיכולנו עד עכשיו, ולא רק בגלל שהעלילה תתחיל להתקדם סוף סוף. יהיו שתי אופציות: או שתאהבו אותו (ואני נכלל כאן) או שתשנאו אותו (יותר נכון תאהבו לשנוא), ובשביל להגיע למצב כזה עם דמות צריך בדרך כלל שחקן גדול.

Jolleen

New member
המשחק של ריק הרסט ממש לא משכנע אותי

לפי דעתי הוא אפילו לא מתקרב להיות שחקן מצוין כמו שאמרת. הוא שחקן גרוע לפי דעתי! (לא שהשחקן הקודם של מאט שיחק טוב..)

soapsfan

New member
לא הייתה לו אפילו הזדמנות

להראות את הכשרון שלו.אני אהבתי את הסצינות איתו השבוע,הוא שחקן טוב(שיחק גם ביפים והאמיצים את ויפ? והיה מעולה).אבל זה לא שהיו לו סצינות חזקות בהן הוא יכל להרשים

Dawn12

New member
היום בערב

ולגבי מה שאמרת על ריק הרסט - אני אומר שעוד תשני את דעתך.

Dawn12

New member
ואם כבר נצל"ש - סקרים

20 אנשים כבר ראו שהסקר התחלף, אבל פתאום הבנתי שלא עלתה הודעה מסודרת בעניין וגם התוצאות של הסקר הקודם לא פורסמו. לדרוסילה לא מגיע יחס כזה. אם כן, בסקר הקודם נתבקשתם להביע את דעתכם על החזרה של דרוסילה לסדרה. אפשר להגיד שבסה"כ הרושם שהיא השאירה הפעם היה חיובי (למעלה מ-70% עדיין אוהבים את דרו) אבל יש גם כאלה שחושבים אחרת.
7 אנשים (21.88% מהקולות) חושבים שהיתה צריכה להישאר בפריז.
שניים התאכזבו מהחזרה ולא ראו בדרו את הדמות הישנה שאהבו.
11 אנשים (34.38% מהקולות) נהנו מדרו ועלילותיה באפיזודה הנוכחית שלה בג'נואה סיטי, ומן הסתם התאכזבו לגלות שהיא הגיעה לסופה.
12 אנשים (37.50% מהקולות) עדיין מאמינים בדרו אבל חושבים שהעלילות בהן השתתפה לא אפשרו הפעם להנות ממנה. ולכל מי שעדיין לא שם לב - יש סקר חדש!

dviridit

New member
ניצול שרשור-כשרוצים להכניס משהו...

שקשור באיזו שהיא דרך לאותו עניןם בו עוסק השרשור אז שמים בנושא נצל"ש (ניצול שרשוןר). פעם גם אני הייתי בורה ולא ידעתי כלום בעניני שרשורים. עידית

למעלה