אין גבול לעלילות-לא שפכו חומצות...!

אין גבול לעלילות-לא שפכו חומצות...!

למרות שאני ידעתי כל הזמן שלא שפכו שום חומרים מסוכנים מגג בית הכנסת בכפר דרום וגם שמעתי זאת בבירור מכמה אנשים שהיו במקום. עכשיו גם מגיעה הכחשה נוספת מבית החולים סורוקה! אבל אל תדאגו לתשקורת שלנו,היא ממש לא מתבלבלת מעובדות! (יש גם כתבה בעניין בערוץ 7)
 

eretzisroel

New member
מה אתה רוצה מאלה שעדיין ממשיכים

להפיץ את השקר בענין התמונה של רבין במדי SS ועדיין מאמינים שהיה ארגון אייל?
 

TheOrion

New member
נו באמת!

הלבישו את רבין במדי SS ואתה יודע את זה. למה לשקר!?
 

eretzisroel

New member
השקר שממשיכים להאשים את הימין מתי

שכל המעורבים בחקירה מודים שזה היה בהזמנת "שמפניה", סוכן המדיח של השב"כ אבישי רביב. זה הסיבה המשטרה סגרה את התיק נגד הנערים שהחזיקו את התמונה. התקשורת השמאלנית עדיין ממשיכה להפיץ את הסיפור עם ארגון אייל אחרי שבית משפט כבר קבעה שזה ארגון דמי שהקים אבישי רביב להכפיש את הימין. התקשורת השמאלנית עדיין ממשיכה להפיץ את התמונות של טכס ההשבעה לארגון אייל אחרי שבית משפט קבעה שזה היה מבויים. זה לא סוד שארגוני השמאל עובדים עבור גורמים זרים עויינים למדינה והעם היהודי.
 

TheOrion

New member
כל כך הרבה קביעות...

יש לך הוכחה לקביעות הנ"ל? וגם אם "שמפניה" הזמין את אותה תמונה, שהרי מישהו אחר הכין אותה(פשוט מתוך הגדרה של הזמנה), אז כן, הימנים הכינו את התמונה.
 

eretzisroel

New member
הם כבר הופיעו בעתונות. איך אתה יודע

מאיזה מעבדה שמפניה הזמין את התמונה? איפה יש מעבדת צילום "ימנית"?
 

TheOrion

New member
נמנמ

אני מניח ששמאלני לא היה מכין דבר שכזה כנגד האדם שהוא תומך בו. מכאן שנשארו רק ימנים שיעשו את זה
.
 

One Echoe

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלוהים, די להמצאות. עלק לא שפכו חומצות. אני אישית מכיר מישהו שחברים שלו נפגעו מהחומצה. די להמצאות.
 

eretzisroel

New member
כל אחד מכיר מישהו. אין שום הוכחות

שמתנחלים השתמשו עם חומצה נגד אלה שבאו לגרש אותם. עובדה שאף אחד לא נאשם בזה. תהיה בטוח אם מישהו השתמש עם חומצה התקשורת השמאלנית הייתה מפרסמת את שמו.
 

One Echoe

New member
הטיעונים שלך

לא קשורים למציאות. לכן אני שואל אם אתה הוזה.
 

eretzisroel

New member
תביא הוכחות שהשתמשו עם חומצה.

תביא שמות של חשודים. תביא העתק של תלונה במשטרה. לפחות תביא תמונה של מישהו שנפגע מהחומצה.
 

One Echoe

New member
קרא כאן.

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=199087&sid=16 פסקה שנייה. "גילויים קשים של אלימות אפיינו את העימות היום. מפגין אחד התיז חומצה על עיניו של שוטר אחד שהחל לצעוק "אני לא רואה". השוטר פונה לבית החולים סורוקה, שם מעריכים כי הנזק לעיניו אינו בלתי הפיך. "
 

238

New member
חחחחחחחחחחחח

בס"ד נו אז מה אם בסורוקה אמרו שזה לא חומצה?ממתי מבלבלים את השמאל עם עובדות?
 

One Echoe

New member
המשפט צריך להיות:

"ממתי מבלבלים את הימין עם עובדות?" כנראה אתם מאמינים רק למה שכתוב בתנ"ך.
 

238

New member
כן,ברור.

בס"ד אנחנו אלו שהתעקשו לתת נשק לערבים למרות שהזהירו אותנו שזה יגמר ברע. ואנחנו אלו שהציעו להביא רוצח מטוניס למרות שהזהירו אותנו שה יגמר ברע. ואנחנו אלו שבוכים על היחס לערבים במחסומים למרות שפעם אחרי פעם הוכח שכשמוותרים על הבדיקות במחסומים זה נגמר ברע. ואנחנו אלו שתבענו לברוח ללבנון,וגרמנו לטרור להגיע לכולנו הביתה. או אולי זה לא עובדות?
 
למעלה