שטותניק איפנטילי, את מי אתה מבקש לבקר?
ומי שרוצח תינוק וילד בן 4 רק משום שנולדו יהודים הוא לא נאצי?את מי אתה מבקש לבקר?
את NBC News?
הם סִקרו ארוע חדשותי במיומנות.
התקשורת הישראלית כולה, בלא יוצא מן הכלל, טפלה בהחזרת הגופות כב"ריאליטי".
היא לא סקרה כלל את החזרת הגופות עצמה, אלא הציגה את "תגובות ההמון" להחזרת הגופות, תוך שמוש כפייתי במלים "נאצים" ו/או "מפלצות".
כל הרשתות עסקו יום שלם בברבור נבוב, תוך מאמצים עילאיים לרתק את המאזין לבל יתעה לשדות מתחרים...
אינך תופש.ומי שרוצח תינוק וילד בן 4 רק משום שנולדו יהודים הוא לא נאצי?
כותב זה שמשתמש במונח הזה ליהודים בעלי השקפת עולם קצת שונה משלו, על אף שמעולם לא פגש אותם ואין לו שמץ של מושג ירוק אמיתי לגביהםאינך תופש.
השמוש המרובה בתאר "נאצי" - "מנרמל" נאציזם, שעה שהאינטרס, לדעתי, צריך להיות הפוך - שימור יחודיות של הנאציזם.
כבר היום נאציזם "סובל" מזילות.
סלבריטאים מתפארים שהם נאצים...אפילו טראמפ גורס כי "היטלר עשה כמה דברים טובים"...ועדיין לא דברתי על הכחשת שואה המרימה ראש...
את מי עלי לפגוש כדי להכיר "יהודים בעלי השקפת עולם קצת שונה" משלי ולקבל "שמץ מושג ירוק אמיתי לגביהם"?כותב זה שמשתמש במונח הזה ליהודים בעלי השקפת עולם קצת שונה משלו, על אף שמעולם לא פגש אותם ואין לו שמץ של מושג ירוק אמיתי לגביהם. ברצינות העלית חיוך (מלשון גיחוך) בן אדם
.
אל תטרח להגיב. לא בקטע של נאציסטים היום. עמך הסליחה.
אז אם אתה קורא להם נורא היטלראי אז מי אתה שתגיד שאני מנרמל נאציזם כשאני קורא לרוצחי תינוקות נאצים?את מי עלי לפגוש כדי להכיר "יהודים בעלי השקפת עולם קצת שונה" משלי ולקבל "שמץ מושג ירוק אמיתי לגביהם"?
שורפי מכוניות ובתים (על יושביהם לפעמים)?
מניסי רועים וגונבי צאן?
שורפי יבולים ומטעים?
תודה, לא תודה!
התרועע אתה עימם...לא לחנם הלך זרזיר אצל עורב אלא מפני שהוא מינו (בבא קמא צב ב)
איך אתה מציע לכנות שורפי מכוניות ובתים (על יושביהם לפעמים), מניסי רועים וילדי רועים, שודדי צאן, שורפי יבולים וכורתי מטעים?אז אם אתה קורא להם נורא היטלראי אז מי אתה שתגיד שאני מנרמל נאציזם כשאני קורא לרוצחי תינוקות נאצים?
מה זה שונה ממה שקרה ב 7/10 ומהרקטות קודם ומה שהיה לפניהם?ומי שרוצח תינוק וילד בן 4 רק משום שנולדו יהודים הוא לא נאצי?
אני קורא להם נאצים כבר ממלחמת אוסלו, הידועה בשם "אינתיפאדת אל אקצא", זאת הוכחה נוספת.מה זה שונה ממה שקרה ב 7/10 ומהרקטות קודם ומה שהיה לפניהם?
זה לא שונה,המטרה להטמיע בך את המחשבה שצריך לחסל אותם.
אז אתה מכחיש שואה כבר עשרות שנים.אני קורא להם נאצים כבר ממלחמת אוסלו, הידועה בשם "אינתיפאדת אל אקצא", זאת הוכחה נוספת.
לא בהכרחומי שרוצח תינוק וילד בן 4 רק משום שנולדו יהודים הוא לא נאצי?
שקרן. זאת תקשורת זרה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.