אין גיוסים למשא"ז למשך 3 חודשים

יוני43211

New member
אין גיוסים למשא"ז למשך 3 חודשים

אין גיוסים למשא"ז למשך 3 חודשים כל הקלאסי יחויב לעבור קורס יח"מ אם המתנדב ירצה או לא מי שהחליט את החלטה הזו טעה ובגדול רוב המתנדבים שיש לנו היום יעברו את הקורס כן אם הם מתאימים ליח"מ ואם לא כי אחרת המשטרה תהיה חסר יכולת לעמוד באירועים ללא המתנדבים דברנו על רמה ומקצעיות נשארנו באותה רמה!! ושלא יבטיחו לכם רק מי שמתאים יעבור קורס היח"מ ישאר ומי לא ילך הביתה ..גם ככה אין די מדים לשוטרים עכשיו יגיעו גם המתנדבים!! חלק גדול מהמתנדבים עדיין לא קבלו שוברים למדים מלפני 3 שנים ואפילו יותר תודות לשוטרים שעובדים אותם נותנים להם מדים יד 2 או3 או רבעית למי יש זמן לעבור קורסים ?? כבר שמעתי מהמון מתנדבים מספיק לי לעשות 4 שעות בחודש ודיי המון מתנדבים יפרשו וזה הפסד גדול למשטרה בתור סגל אסור לי לחשוף את דעתי בנושא אך זה מה שאני רואה מהזוית שאני נמצא בה מקווה רק לבשורות טובות..

LiadMarine

New member
מה יהיה עם הקלאסי

למישהו יש תשובה לגבי קלאסי ? מקבלים מדים?יוצאים רגיל לסיורים? כי ראיתי כאן שמישהו רשם שמעכשיו אין יותר גיוסים מתחת לגיל 21 ואין יותר סיורים מתחת לגיל 21... מה עובר על המשטרה שלנו??...

איו לי מושג מהיכן אתה,אך אני בהחלט גייסתי,

זו ההוראה לגייס ,כמובן לפי הנוהל החדש,ממלאים פרטים עוברים בחינות וכו,,

הכיטוב12

New member
אם כבר אז צריך להגיד כל הכבוד על ההחלטה

האזרחים יקבלו שירות טוב יותר , לפעמים עדיף איכות על כמות. כמתנדב לשעבר אני רואה את ההבדל , כאשר צריכים להוציא 5 צוותים זה אומר 5 אנשי קבע ... לא משנה אם יגיעו 50 מתנדבים , עדיין צריך 5 אנשי קבע. יש היום כמויות של מתנדבים שלא מתאימים להתנדבות ולכן כדאי להתחיל לסנן , ילד בן 17 שנוהג בניידת ועושה פוזה על אזרחים לא צריך להיות במערכת. גם ככה הרבה מתנדבים לא מגיעים בגלל נושא המדים ככה שהסינון כבר מיושם. רוב המתנדבים גם לא יודעים מה מותר ומה אסור ולכן כדאי ללמד אותם את החוקים ואת ההתנהגות באירועים.

גיוס ומיון לאק"מ

הגיוסים ממשיכים,אלא שכל מועמד חדש מ1/1/11 מחויב בהליך גיוס כפי שהיה ליח"מ עד 2010. מחויב בהכשרה החדשה (20 שעות +שרוול מקצועי). עם השלמת ההכשרה והסיווג הבטחוני יכול לקבל מדים.(גם אם בוחר להמשיך לפעול במסגרת המש"ק-הבסיס בשכונתו ולא ביח"מ). כל מי שהינו מתחת לגיל 21-הינו בקטגוריית "מתנדב צעיר"(נוער עד גיל 18 נשארים כמתנדבי נוער)- ההכשרה הקודמת-נשארת בעינה. החריג- מי שהינו בן 19 לפחות, שנה בשרות פעיל בצבא ומעוניין להצטרף להכשרות ולמה שנקרא בעבר "יח"מ" ולפעול במדים- צריך לפנות למפקדיו , ימלא הטפסים ובהליך חריג ניתן לאשרו כבר לפני גיל 21 ליח"מ. לגבי המדים- בשלב זה הכחול שהיה ד כה ולא המדים הכהי החדשים יום טוב יודית

יוני43211

New member
אנא ממך יודית לעדכן את קציני חיפה בבקשה

אנא ממך יודית לעדכן את קציני חיפה בבקשה כי הם לא יודעים כלום ומיוחד המש"ק והמב"ס של דליה בנקודת רכס הכרמל כל אחד מדבר אחרת חייב להיות מברק ברור לכולם לא חושב שקבלו משהו לגבי מה שצויין בהודעה שלך

למעלה