אין גישה לכונן הסידי ופלופי - הכל ה

• פותח הנושא srsr
  • פורסם בתאריך

srsr

New member
אין גישה לכונן הסידי ופלופי - הכל ה

הכל היה תקין ועת אין גישה משום מה במחשב שלי נוצר איקון נוסף של כונן סידי הנוסף הזה איננו מופיע במנהל התקנים הצילו

Ey@L

New member
OK, שלב אחר שלב,

קודם כל, תמצא דיסקט הפעלה של מערכת הפעלה חלונות 98 ומעלה... תפעיל את המחשב ושים אותו בכונן, אם הוא בכלל לא קורא את הכונן אז יש לך בעיית חומרה/BIOS. אם הוא כן מעלה את הDOS אז תנסה להפעיל את הCD-ROM ובמידה והוא לא פועל יש בעייה בCD או בכבלים. אם שניהם פועלים אז יש לך בעייה בWINDOWS וזה כבר סיפור אחר.

srsr

New member
יבדק ואחזור עם תשובה

אם כי נראה כי הכי טוב בעיה בוינדוז לא? ומה אז.... כמו שאמרו הזקנים שלנו?

srsr

New member
דיסק איתחול אם אכניס יגרום לאיבוד כ

כל המידע בדיסק לפי מה שכתוב עליו - ירד מן הפרק בעת העליה של וינדוז נדלקת הנורה של הפלופי בצורה יציבה בזמן שהיא דולקת להרף עין נדלקת נורת הסידי מאוחר יותר תידלק שוב להרף עין נורת הסידי [אולי בגלל הוא גם סידי וגם דיוידי] במנהל התקנים נמצא כונן וירטואלי שלא היה שם כנראה שתוכנה כלשהיא שהורדתי מהאינטרנט התקינה אותו תוך כדי התקנתה [התוכנה עצמה איננה דיסק וירטואלי] בביוס אין זכר לדיסק וירטואלי בל אינני יודע אם בכלל צריך להיות בו א. המקום ובמיוחד הזיכרון שתופס הדיסק הוירטואלי חשוב לי בייותר איך משחררים את השטח הכבוש? ב. בעית אי הגישה לכוננים עדין קימת, צריך לפתור זאת, תודה

Ey@L

New member
OK, תשובה

כניראה שלא הבנת למה התכוונתי במילה דיסק איתחול, התכוונתי לדיסקט הפעלה של חלונות 98/מי. שהוא פשוט מפעיל את המחשב במצב דוס עם CD-ROM, ככה ניתן לדעת אם הבעייה קשורה במערכת ההפעלה או בחומרה. ואת הדיסק הוירטואלי תוכל להעיף ממנהל ההתקנים. אין לי מושג מה קורה במחשב שלך, אז תיזהר לפני שאתה עושה משהו.

למעלה