אין דברים כאלה..........

avivs

New member
זה השיר הסוגר את האלבום.

אם לא מתייחסים לרצועת הבונוס. באלבום הוא יהיה 7 וחצי דקות, כשההפקה שלו מזכירה מאוד מסע בחלל (ונוס). בשלוש דקות האחרונות השיר משתנה לגמרי, הופך להיות הרבה יותר רועש (אבל בצורה טובה). אומרים שהוא אחד החזקים באלבום.

avivs

New member
זה עוד יותר טוב:

http://www.youtube.com/watch?v=dIi_CnCbnh0&feature=related curtin call. אבל תנסו לא להתמכר יותר מדי לגרסה הזו. באלבום נכנסות גיטרות בפזמון, בעוצמה רבה. אבל הבנתי שבכל זאת הוא אחד החזקים בSIN. גם השירה שלה בגרסת האלבום (מהחצי דקה ששמעתי) היא הרבה יותר מאופקת, לצערי.

behappy

New member
אוי, הם מקסימים ../images/Emo9.gif

ומתאימים למצבי הנפשי כרגע במרתון סרטי טריפו ללימודים טוב, אלך להתייפח פה, שלום ותודות על הלינקים

רעוּת

New member
אני לא מבינה איך אתם לא ושמעים את זה ../images/Emo46.gif

ההתחלה של 2 השירים האלה זהה
היא מנגנת את ההתחלה של השיר ואני מתחילה לזמזם לעצמי את מלנכולי ואז היא שרה מילים אחרות

פלוטו24

New member
מעולה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני אופטימי ברמות עכשיו! זה יהיה אלבום שיפתיע את כולנו! ההתחלה הזכירה לי קצת את העגמומיות של BFP...

Gremshnit

New member
כן, זה מדהים.

אני זוכר שכשצפיתי בזה לפני חודש פשוט הייתי בשוק מכמה שהשיר הזה יפה. גם Curtain Call ו-Mary Jane מדהימים. מה שאני אוהב באלבום החדש (ממה ששמעתי עד כה, ושמעתי כמות נכבדת של 6 שירים) הוא ההשפעה הניכרת מהמוזיקה הקלאסית. יכול להיות והעבודה על המחזמר עושה לטורי רק טוב.

avivs

New member
שמעתי 30 שניות

מכל האלבום, והפתיע אותי לשמוע את ההשפעה הגדולה של TVAB על השירים. ממה ששמעתי אני נראה לי הולך לחבב/לאהוב 14 מתוך ה18 שירים, וזה בהחלט מכובד.

Gremshnit

New member
השאלה היא, במה מתבטאת ההשפעה?

בהלחנה או בעיבוד/צליל? כי יש הבדל בין הדברים... בוונוס הרגשתי שאת התפקיד המרכזי לקחה ההפקה, ובאמת שירים כמו Datura, Riot Poof ו-Suede לא היו נשמעים כמו שהם ללא ההפקה (המצויינת, אם יורשה לי לומר). אפשר לומר גם שבלי ההפקה הם היו "סתם" שירים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. כשאני מאזין ל-Lady In Blue אני שומע לחן יפהפה והרמוניות חמימות. הפקה או בלי הפקה, השיר יכול לשרוד מצידי עם פסנתר בלבד. שלושת השירים שציינתי מונוס לא כל כך... וכאן טמון ההבדל.

bendreaming

New member
מה נסגר עם העצירות המוזיקלית שלה?

זה אולי קצת פחות זבל טהור משאר הדברים שהיא הנפיקה מאז ונוס (שהיום נראה כיצירת מופת בהשוואה לכל מה שבא אחריו), אבל כבר יותר מדי אלבומים היא נשמעת כמו פארודיה על עצמה. המשיכות המלאכותיות האלו של מילים נעשות מעיקות, ואין שום דבר חדש מבחינת המוזיקה עצמה... זה עצוב, לגדול ולראות איך האמנים שהכי אהבת נעשים קטנים, קטנים, עד שהם נעלמים לגמרי מהפסקול היומיומי שלך. עצוב. (וברור לי שזו רק דעתי, אבל זו פשוט לא אותה יוצרת (אולי לא אפילו אותו אדם) שחקוקה לי בדי-אן-איי תחת השם "טורי איימוס". תהי מוזיקתה צרורה בצרור החיים).

noosh

New member
רק לי זה חפר ולא יכולתי לסיים את זה? |אה|

טוב, היה שלוש בבוקר, אני אנסה שוב היום.

avivs

New member
הבחורה בכחול

באמת חופר. אבל באלבום זה ישמע שונה, כשהשיר ילך וישתנה כל הזמן. הקובץ שפה פשוט נשמע אותו הדבר במשך 6 דקות. אבל השיר השני מעולה. הקשבת לו?

S m e l l y Cat

New member
גם אני

ואני גם לא אוהבת לראות אותה ככה כמו שהיא עכשיו עם העיניים המוזרות וכל הבוטוקסים שם בתוך הפנים שלה אז א ני אחכה לדיסק אוקיי?];

rfranko

New member
אינליסבלנותלזה עכשיו

זה לא נשמע טוב - מבחינת איכות סאונד לא איכות שיר אני פשוט אחכה בחושך עד ה-19 למאי ואקשיב לאלבום כמו שצריך

למעלה