אין דברים כאלו!!!

dganitm

New member
אין דברים כאלו!!! ../images/Emo24.gif

אחרי חמישה ימי רכיבה בשוויץ, אני עדיין מנסה לחזור למציאות ולעבודה, אבל אני מודה שקשה לי... הנופים, האויר, המים, השלג, השוויצרים, המארחים שלנו סיון ואמיתי טפלא, הח'ברה המדהימים שרכבנו יחד, הקשיים, הכל יחד חברו לחמישה ימים של כייף מזוקק עם המון אדרנלין ואין סוף צחוקים ואוכל טוב... מי צריך בכלל שעות שינה!!!
ישנו בעיירת סקי מדהימה שנקראת לה פולי, כבר ביום הראשון הספקנו לסנגל ולטפס באזור. הבית שבו ישנו היה יפיפה, הכל עשוי עץ, סיגנון איקאה שלט שם ביד רמה, ממפת שולחן ועד מחזיק לנייר טואלט בשרותים! (טעם טוב יש לשוויצרים האלו). יום אחד רכבנו למעבר גרנד סנט ברנרד, ושם ליטפנו את כלבי הסנט ברנרד המדהימים, זהו מקום הגידול שלהם ויש שם מוזיאון מקסים שמספר סיפורי גבורה על כל מיני כלבים אמיצים... גם אנחנו היינו אמיצים ומשם טיפסנו רגלית (הייק בייק) במשך כשעה וחצי עד לנקודה עם נוף מטריףףףף שמייד השכיחה לנו את הקושי של העליה (כמעט כמו לידה). משם גלשנו למטה בסינגלים טכניים וירידות אינסופיות. יום אחד שכרנו אופני כביש ורכבנו את קטע 15 (יותר נכון קטע קטנטן מאודדדד מתוך ה207 ק"מ שהיו בקטע זה!) עד לעיירה וורביה, אני התרגשתי מאוד, הכתובות על הכביש עדיין טריות ולאורך העליה פזורים פסלים רבים שהציבו במיוחד לקראת הטור! בקיצור חוויה! שוויץ מומלצת בחום, גם בקיץ, לא רק בחורף כאתר סקי, יש לה המון מסלולים ואטרקציות לכל המשפחה, טיולים רגליים, קניוניג במפלים ובנהרות קפואים, יום אחד רכבנו גם על קורקינט הרים (מ-גניב לגמרי!) וואו, יש כל כך הרבה חוויות וסיפורים... אנסה לתת טעימה מהתמונות. דגנית

dganitm

New member
והיו גם ירידות...

נועם תדהר ממדרפט מפגין ביצועים

efroch99

New member
וואוו!!!! הוצאת לי את העיניים!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|

זה פשוט נוף מדהים, עוצר נשימה. נשמעת חוויה מדהימה!!!! איזה יופי!! שילוב של ספורט, טבע ונוף וחברים טובים, מה יותר טוב מזה בעולם??

susieada

New member
../images/Emo70.gif Breathtakingly beautiful

דגנית, טיול מדהים ומאתגר! חוויה שלא תשכחי אותה, עם חברים אמיצים ונחמדים כמוך! תודה ששיתפת אותנו בתיאור וחוויה. אני בטוחה שהעלית את התיאבון של הרבה בנות לטיול דומה! שוב, ברוכה הבאה הביתה! סוזי

זה נראה ונשמע נפלא!

דרך מאתגרת, נקייה ושקטה לחלוף הנופים היפהפיים האלה. תודה על הדיווח

efratramati

New member
יש דבר כזה... בצד הצרפתי של האלפים ../images/Emo13.gif

מדהים לגמרי. אני כבר שבוע מנסה לאזור כוח לכתוב על החוויה המדהימה שלי מהשבועיים שמה .

dganitm

New member
מצרפת כמובן את כתובת המייל של MTBsuisse

החברה של אמיתי וסיון טפלא, בקרוב יהיו שם עוד המוןןןן המון פרטים, תמונות והצעות למסלולים ואופציות לכל המשפחה (לא רק לרוכבים)

מור שלז

New member
איזה יופי../images/Emo45.gif כיף לקרוא, כיף לראות את התמונות

נראה שנהנית ובגדול, נהדר! איך הברך התנהגה? מחכה כבר לשמוע את כל הסיפורים והחוויות (מתי אנחנו רוכבות ביחד??)

חניתס

New member
../images/Emo24.gifאיזה כיף לך דגניתוש!!!

בס"ד לפי התמונות (גם של אייל בפייסוק) נראה שעשיתם חיים וניצלתם את הנוף והמקום לרכיבות איכותיות אחד מהחלומות שלי שאני צריכה עדין לסמן וי
זה נסיעה לשוויץ ובכלל עם אופניים החלום מושלם תודה ששיתפת אותנו!

למעלה