אין דבר כזה מה נשים רוצות

אין דבר כזה מה נשים רוצות

יש דבר כזה מה אישה העומדת בפני עצמה בצורה אינדיוידואלית רוצה. הרי, לכל אחת יש רצונות משלה, שגעונות משלה וכדומה. על מה כל המהומה? לעולם לא יהיה ניתן להבין את הנשים או מאידך את הגברים בצורה כוללנית. כי פשוט אין דבר כזה!! אתם רוצים לדעת מה אישה ספציפית רוצה? תהיו בסביבתה ותראו מה היא רוצה. תדברו איתה על זה, מומלץ בצורה הדדית כמובן. כל אחת שונה מהשניה לפי דעתי זו טעות לשאול מה נשים רוצות בצורה כזו כוללנית.

אילן 30

New member
באינטרנט כמו באינטרנט

אין דבר כזה שאין דבר כזה

Vdrums

New member
לפרי האסור

כולה באה אורלי וכתבה כמה דברים, למה לקחת את זה כללללללל כךךךךךך רציני? בסך הכל כולם פה לשם שעשוע, וכל אחד כותב מה בראש שלו, אף אחד לא אמר שככה זה וזהו. ברור שכל אישה ומחשבותיה ורצונותיה וכו'. take it easy

התגובה הייתה בהקשר

לטופיק של הפורום ולא להודעתה של אורלי. כמו שאני מתרגזת לפעמים מהר, כך זה גם עובר מהר.

יוסף ק

New member
אז מה אתן רוצות???..

סליחה על הגסות אבל זה בילבול מוח גברים רוצים דברים מאוד מסויימים כגון סקס בתדירות גבוהה וגיוון בבנות הזוג, אני אולי לא פוליטיקלי קורקט אבל אלו עובדות שנבדקו בצורה מדעית (אנחנו סה"כ שימפנזים והאבולוציה חזקה מאיתנו...)

יוסף ק

New member
נו באמת.............../images/Emo122.gif

אתה דוג' מצויינת למה שאמרתי קודם. אתה חושב שאם תתקוף זכר אחר שפלש לטריטורייה שלך תעורר אמפטיה מהנקבות באזור דבר שיספק לך סקס זמין ומגוון!!! נ.ב. מצטער שהרסתי לך... לא נורא תמשיך להתאמן לבד....

Vdrums

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בנות יוסף חשף אותי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא רקוב אחד. אני פה לשם שעשוע בלבד. יש לי חברה ואני מאושר עד הגג. אני כותב מה שאני חושב ומרגיש ואתה זה שחושב שאני מחפש סימפטיה וסקס זמין אתה טועה. קשה לך לקבל עובדה שיש מישהו שכותב דברים שמנוגדים לדעות שלך? מה אתה קופץ כמו חמור? זה שאתה עושה ביד כל היום ומחפש סייבר סקס לא אומר שכל הגברים ככה. ואיזה נקבות באיזור? גם אם הייתי רוצה, כולן פה בגילאים שהן לא רואות אותי ממטר. בהצלחה.

יוסף ק

New member
נו באמת

ואני נשוי באושר (טרי!) אז מה זה לא ממש משנה, חבר שאתה קצר רואי וחסר אינטלגנציה בעליל. אני מציע לך לעבור לחדר של קטנטנות...

T r i l i a n

New member
אז לכולם יש תקווה

אפילו עם אחד שרוצה רק סקס ועם כמה שיותר פרטנריות מישהי התחתנה...

Vdrums

New member
תעבור לפורום

מציחיקים. אני אגיד שוב כי ההודעות המופרעות שלי נמחקו
אם הייתי מנסה להרשים פה את הבנות לא הייתי רושם לך תגובות כאלה. תפנים ולך לאישתך. תסתכל לה בעיניים תישך את השפתיים עד שזה יכאב לך קצת בתוך תוכך היא מחכה...

עוד פעם אתה מכליל??

אתה רוצה דברים מאוד מסויימים כגון סקס בתדירות גבוה וכו' איך אין זה אומר שגם אחרים מרגישים כמוך. לא כולם חולי סקס. וכן, יש גם זן כזה של גברים אז דבר בשם עצמך. ועוד הכללה "אז מה אתן רוצות???" עכשיו כתבתי לך שלעולם לא תוכל להבים מה אנחנו רוצות כי אין דבר כזה!! יש מה את רוצה. ואת זה, תשאל את בת זוגתך הנוכחית או לעתיד.

יוסף ק

New member
אני ממש..

מצטער לפוצץ את הבועה... אבל ה"חולי סקס" שאת מדברת עליהם אלו רוב הגברים עלי אדמות. אם יצא לך להתעניין באבולוציה (תקראי ספרים) תראי שאני צודק. אני לא גאה בזה ולדעתי זה עצוב שזה ככה, אבל לפחות אני לא צבוע כמו זכרים אחרים... תשאלי את בן זוגך (אם יש לך) אם זה באמת מה שמעניין גברים ותסתכלי לו בעיניים טוב טוב כשהוא עונה לך!!!!! אני מקווה שאני לא גורם פה למריבה...

Vdrums

New member
אתה חי בסרט, אתה פשוט

בעל דעות קדומות. ממש פרימיטיב. אתה מכליל את כולם ע"פ מחקרים? לך תקרא עיתון ותחיה לפי המחקרים שלו... ואם כבר, אתה חושב שבגלל שאתה אומר כביכול את האמת אז אתה תעורר סימפטיה מהבנות כאן? שיחשבו הנה גבר אמיתי שלא מפחד לומר את האמת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה לא גורם למריבה אלא לויכוח ואין בזה כל רע. אבל אתה מכליל בטח הכל, בלונדיניות טיפשות, מרוקאים עצבניים וכו' לך עם הסטיגמות שלך למקום אחר. אדיוט.

תומר היקר, כמה דברים לי אליך

אל תתרשם כל כך במהירות מהמילה "מחקרים". משהייה ארוכה בפורומים, שמתי לב, שככל שהטיעונים יותר קלושים, כך הביטויים "המחקרים הוכיחו" ו"תקראו ספרים" נשלפים יותר בקלות. אדם שבאמת ביסס את דעתו על המחקרים, יודע בדרך כלל לנמק את גישתו בלי לשלוח את הגולשים למחקרים מטאפיזיים. שים לב לתגובות שלי, אני ***תמיד*** מסבירה למה אני חושבת את מה שאני חושבת, ואם כבר מצטטת מחקר, אני תמיד אומרת איזה. או לפחות מי חיבר את הספר ומה נאמר בו באופן כללי. חוץ מזה, בתור אחת שקוראת מדי שבוע כמה עשרות טובות של מחקרים אקדמיים (לא מבחירה), עוד לא נתקלתי במחקר אחד, לפחות בתחומים מדעי החברה, כלכלה, סוציולוגיה ופסיכולוגיה, שהם הרלוונטיים לדיון, שהתיימר "להוכיח" משהו. ברובם ככולם תמצא: "ממצאי המחקר מספקים תמיכה בהנחה..." או "הממצאים אינם פוסלים את האפשרות כי...". אם תרצה, אשלח לך כמה לדוגמא. רק הסקרים בוואלה קובעים עובדות בשטח. בכל אופן, לא קראתי כל מחקר בעולם, אבל קראתי הרבה, ועל אחד ש"הוכיח שכל הגברים חולי מין" עוד לא שמעתי.

Vdrums

New member
בלתי צפויה, איפה ראית

שהתרשמתי ממחקרים? להפך, אמרתי לו שאם ככה הוא חי אז חבל מאוד. ואם העיתונות והתקשורת הם שקובעים לו דעות אז המצב שלו בקנטים...

הבעיה אצלו,

היא לא שהעיתונות והתקשורת, או ה"מחקרים" קובעים לו דעות. על המחקרים כבר דיברנו, ובאשר לתקשורת, כולנו יודעים איזה מגוון עשיר של דעות ניתן למצוא בה. כל אחד יכול לבחור דעה אחרת. אנשים כמוהו מגבשים דעה שקשה לנמק אפילו, ואחר כך טוענים שיש לה ביסוס, כאשר למעשה התשתית לדעותיו היא תוצאה של חינוך פרימיטיבי, ואולי רצון להתנהג כמו בהמה ולהרגיש נורמה.

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif טוב נחזור לענייני הפורום,

זה לא פורום יוסף...

יוסף ק

New member
היה צפוי

את ממש צפוייה... נו באמת! ממש התנהגות נשית טיפוסית (בלי להכליל..).לדעה שלי יש בסיס מוצק, קל מאוד לפסול דעות שלא מסתדרות עם תפיסת העולם הורדרדה שלך. איזה מחקרים את בדיוק קוראת? ואיפה? (לי נראה שב"לאישה"). נ.ב. תפסיקו להאשים את החינוך בכול מה שלא נראה לכם נ.ב.ב. "...בהמה ולהרגיש נורמה" ?!?

למעלה