אין דיון על פרק 12

אין דיון על פרק 12

איזה כיף שאלייז'ה חזר!! כ"כ שמחתי לראות אותו. וממש רציתי שאליינה וסטפן יחזרו או יעשו סימנים, לרגע חשבתי שזה יתפתח כך.... ובמידה ויש שרשור בנושא ופיספסתי, אז שרשרו אותי בבקשה

noam239

New member
התגובה שלי

טוב דווקא אני חייבת לציין שהפעם אהבתי את הפרק. מי מיספר סיבות : קודם כל אהבתי שהראו סוף סוף את אמא של בוני ושהיא ואלנה נסעו אליה זה היה יפה. בנוסף כל הקטע אם טיילר ואבא של קרוליין אהבתי את זה נורא שהוא עוזר לו נגד שליטה של קלאוס. אני נורא רוצה שהם יחזרו אהבתי אותם ביחד!!. מאט כרגיל לא היה חסר בפרק (חייביםלמצוא לו סיפר כל שהו בסדרה אם לא אז להוציא אותו דמות כבר ממש מיותרת) מה שהכי אהבתי הפרק שאלנה סיפרה לסטפן שהיא נישקה את דיימון!! מסכן סטפן כל כך ראו שהוא לקח את זה קשה מסכן =/ אהבתי נורא שרואים שיש לו עדיין רגשות כלפייה כמה שהוא עדיין ה"רע". וכמובן לסיום החזרהשל אלייג'ה!! גדול!! אני שמחה שהוא חזר מתה על הדמות שלו!!!. מעצבן שעכשיו יש עוד פגרה של שבוע זה ממש מתחיל לעצבן מה ניסגר??..

התגבוה של סטפן הייתה כ"כ.....מרגשת, פחדתי שהוא יתנהג כמו ילד זועם, אבל הוא היה בוגר ועצוב

SharoNofit

New member
כן הפורום הזה די ננטש....

לא יודעת למה... ובטח עכשו בפגרה יהיה יותר גרוע...
הסצנה של סטפן ואלנה, וזה שהחזירו את אליז'ייה היה הכי חזק בפרק

SharoNofit

New member
פרומו לפרק 13 - "Bringing Out the Dead"

שישודר ב-2.2 אחרי פגרה קצרה של שבועיים. http://youtu.be/SljzpJKv9f8 * סטפן בלי חולצה * אליז'ייה הסתפר ונהיה יותר חתיך
שימו לב שאנחנו נכנסים לחלק השני של העונה השלישית וזה בטוח יהיה מעניין

D e l i l a h

New member
מבחינתי,

הפרק היה חלש יותר מהאחרים.. אבל אהבתי שאליינה בחרה לספר לסטפן על הנשיקה עם דיימון, אהבתי את דיימון הולך לברר מה נסגר עם ד"ר פל וכמובן הכי אהבתי שאלייג'ה חוזר. ושדיימון הוא זה שהחזיר אותו! נמאס לי מפגרות

Karina85

New member
מאוד אהבתי את הפרק

הוא התחיל לי קצת משעמם אבל המשיך סבבה. כמו שאמרו פה הסצינה של אלנה וסטפן והחזרה של אלייזה היו טובות, דיימון היה משעשע וקצת חזר לעצמו (לאחרונה הוא נהיה קצת משעמם לא?) - "We kissed, now it's weird" (תסלחו לי שאני לא זוכרת את הציטוט המדוייק... כל הסצינה היתה משעשעת). אני חייבת להגיד שהפגרות האלה ממש מעצבנות כבר. זה הורס את כל הרצף של הצפיה. אני ממש לא נהנית מהסידרה ככה, ואם זו לא היתה אחת הסדרות שאני הכי אוהבת לראות אז סביר להניח שכבר הייתי מוותרת ומפסיקה איתה... אני לא אתפלא אם זה פוגע ברייטינג שלהם. יש גבול לכל תעלול...

למעלה