אין דרך חזרה

טלי19881

New member
נו ומה את מפרסמת את זה

זה ידוע לכולם שהיא הייתה בתל השומר וניתחה אני היתיי צריכה להיות מנותחת על ידה טוב מאוד שהיא עזבה קישטא קישטא קישטא עשו מימנה איזה משיח בלאט

טלי19881

New member
זה כבר לא משנה לי ממש כי אני

כבר אוטוטו עוברת תניתוח ביולי אז מה איכפת לי אני רציתי פשוט כבר להיות אחרי כי אני יודעת כמה ההחלמה קשה והכול אז לא רציתי לחכות עוד מה שגם הייתי ברשימה ואני עדיין ברשימה של ה1 ה1 שאמורות להיתנתח בחודש יולי ה1 הכי כוסיות הכי היפות הכי שיקיות והכי הכי :) חחחחחחחחח

טלי19881

New member
את הכוס שלי אני אקבל בכול מקרה

זה מה שמגיע לי לי החוק לפי התקנון של משרד הבריאות וזה מה שאני אקבל ואת הסקס עם גברבר חתיך בעל איבר מין גדול ועבה אני גם יעשה אומנם לא מייד אלא אחרי הניתוח אבל 3 4 חודשים לאחר מכן חחחחחחח :)

koantin

New member
אני כבר לא בטוחה שלא השתלט פה טרול על טלי...

כלומר, טרול שאינו טלי עצמה.

אפילו טלי לא נוהגת לפרסם לכולם באופן ישיר שכל מה שהיא מחפשת זה זין, כמו כל הומו באטרף.

טלי19881

New member
שום טרול לא הישתלט עליי

הטרול היחיד פה זו את מכול הבחינות אני לפחות יודעת מי אני ומה אני ועם מי אני רוצה להיות את אים תעשי כוס תיהיה לך בת זוג וכוס ובת זוג חחחחחחחחחח את לא אוהבת אחד לא הומואים שאוהבים גברים לא טראנסיות שאוהבות גברים את אוהבת רק את עצמך ואת בת זוגתך אז מי פה בידיוק טרול מוזר

Ellianne

New member
בשביל זה עשית שינוי?

עשית את כל התהליך רק כדי לשכב עם גברבר חתיך בעל איבר מין גדול ועבה? את בטוחה שאת טרנסית? את יודעת, סקס עם גברים אפשר לעשות גם כהומו, זה לא בושה. זה אפילו יותר מקובל מאשר סקס עם טרנסית.

עדיין יש דרך חזרה. אמנם אין לך אשכים אבל האיבר מין עדיין נשאר. את עוד יכולה לעשות אחורה פנה.

koantin

New member
מתפקעת מצחוק בעבודה...

כמו שכבר איחלתי לך בעבר

עם איך שאת מתנהגת מגיע לך להיתקע עם זין כל חייך תרתי משמע.
אתה פשוט אישה שוביניסטית ומגעילה.
ואני בכלל בספק אם את אישה.
כי זו התנהגות של גיי אוחץ'.

למעלה