אין דרך לצאת מזה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
אין דרך לצאת מזה

אני פשוט משתגעת. למה מגיע לנו כל הבעיות הכלכליות הללו!
הקיצבה נכנסת לי רק ב28 ואם אני לא אשלם 600 לבנק צ'ק יחזור! ואז כל החשבון שלי יתחיל לההרס.
ואפילו ב28 אין לי מספיק לכול ההורדות! זה כל כך לא הוגן לא הייתי רעה לאף אחד תמיד אני עוזרת ובסוף מקבלת נבוט בראש.
למה זה מגיע לי?!
והכי קטע שזה לא צ'קים שנתתי לקנות לי משהו, אלא צ'קים שנתתי לקנות מחשב לבת דודה שלי כי שלה נהרס.
ולא אין לה להחזיר לי. אני כול כך מיואשת בא לי לדחוף את הראש למיטה ולא להתעורר.

מיצי2013

New member
היי דוקטורה..

אל תתייאשי, זה אמנם נדוש להגיד אבל זה רק כסף, בא והולך....
גם לי קרה שצ'קים שלי חזרו וזה ממש לא נעים, אבל צריך לקחת את זה בפרופורציה, החשבון שלך לא יהרס מצ'ק אחד.
אני מבינה שהמצוקה היא יותר רחבה מזה, ושזה מצב יותר מתמשך... לפי דעתי תמיד יש תקופות יותר לחוצות כלכלית ופחות, צריך פשוט לעבור את זה.
נשמע שחשוב לך לתת כסף לקרובים שלך גם אם אין לך, שזה דבר ראוי להערכה. תזכרי שמותר לך גם להגיד לא אם זה פוגע בך בסופו של דבר.

Lady Stark

New member
מותק

אני ממש חושבת שיותר חשוב שתדאגי לרווחה שלך ושל המשפחה הקרובה שלך. זה די מצב בלתי אפשרי אם את תומכת כלכלית בבת הדודה שלך כשלך אין בעצמך.
וגם, זה לא האסון הכי נוראי אם לא תוכלי כרגע לשלם לה על המחשב, וגם צ׳ק שחוזר הוא לא עניין של חיים או מוות. צ׳קים חוזרים המון וזה קורה לכולם.

תנסי לישון ומחר בבוקר לחשוב איך לפתור את זה. ואולי גם לקיים שיחה חשובה עם דודה שלך.
בינתיים שולחת חיבוק גדול. ממש אבל.

Lady Stark

New member
אוהבת בחזרה, מתוקה

אני יודעת שמוח של אוסידי לא מרפה בקלות.
אבל תנסי לשנן את המנטרה: זה לא חיים או מוות. אולי זה יופנם. כי את באמת לא בסכנה אמיתית.
מאחלת לך שתשני טוב מותק.

למעלה