אין דתיים אין חילונים כולנו יהודים

אזמרה

New member
אין דתיים אין חילונים כולנו יהודים

סתם! ועכשיו ברצינות,למה להתחיל כל מיני וויכוחים שלא לישמם? הרי זה ברור שאף צד לא ישתכנע... כולנו עם אחד אז בואו נפתח קצת אהבת אחים בפורום וזה לא משנה מי דתי מי חילוני מי מסורתי....אנחנו אחים.... ייאלה חברה הפגנה!

dean4

New member
משפט זה משמש נאמנות מחבת"ים

המשפט הזה הוא בול פגיעה ברגש הממוצע החילוני.. אני מציע לשכתב אותו כך: "יש דתיים ויש חילונים וכולנו ישראלים" ואגב, אין לי אף אח זולת האחים שבתא המשפחתי שלי.. אצל מישהו זה אחרת?

tamarhp

New member
אמממ

גם אני אמרתי בדיוק אותו דבר - לכתוב "יש דתיים ויש חילוניים" אבל מה הבעיה ב"כולנו אחים"?

dean4

New member
שלא כולנו אחים..

אותו אדם שיושב בכלא על אונס וטוען טענה כזאתי רק יכול להכעיסני! כנ"ל לאדם שלא ראה מעודו מדי-צה"ל. ישנם עוד הרבה, מעבר לגיליון הכתיבה, שאינני מסכים איתם.. על כן להכליל את כולנו כ"אחים" איננה עוד אם אלא ניסיון מלאכותי לאחד אותנו.. במקרה הזה, בדבר הרדוד ביותר שהם מצאו, יהודים.. (ואני תוהה מה עם הדרוזי שיושב אי-שמה במוצב מחניק כולשהו ושומר על חיינו, כאשר הוא רואה כרזה כה פוגענית כדוגמאת זאת).

oldfield

New member
יאללה חבר'ה! מכות!

יש פה איזה מחב"ת בסביבה? מישהו מריח מחב"ת? כי בא לי להציק למישהו למה כבר שעתיים לא עשיתי את זה (זה בגלל שישנתי). סתאאאאאאאם. בצחוק. אני אוהב את כולכם יהודים יקרים שלי. מה יש? קצת אהבת אחים לא תזיק לנו פה. מה זה משנה מי חילוני מי חרדי מי ערבי... אויש... התחלק לי... רשע שכמוני! ממש גועל נפש! בגלל אנשים כמוני המדינה נראית ככה!

dean4

New member
העיקר שהאוכל יהיה כאשר.. ../images/Emo8.gif

פוייע גוליידע.. פיכסס חזיר!

tiptip4u

New member
פיכסס... חזיר ../images/Emo5.gif

בכלל... פיכסס... בשר
*מתאפקת לא להתחיל לכתוב לכם למה זה מגעיל לאכול בשר* *מצליחה להתאפק* *מאופקת לגמרי*

tiptip4u

New member
מה? אין פה אהבה?

אבל אני כמעט מאוהבת פה בכל הפורום, כן... גם הדתיים והחרידיים... כולם כולם כל כך מקסימים! *אני בעד שרשור אהבה* *מאושרת בצורה בליתי מובנת* *תמרושש תרגישי טוב מחר יהיה לך כיףף אני מבטיחה!*

tamarhp

New member
גמני הרגשתי ככה, מאוהבת בפורום

לפני כמה זמן.. אבל היום לא.

tiptip4u

New member
היםו את מרוכזת בעצמך,

וזה בסדר. אולי את צריכה יותר ימי כאלו.

אמממ... מזכיר לי...

לא מצביעה ש"ס... לא מנסה לגרום לכם להצביע... זה פשוט אותו משפט...

למעלה