התכוונתי שאין הבדל "גדול " , כלומר הבדל "משמעותי"
הטבלה היא על סמך נתונים מהרשת והיא עבור בשר מבושל\צלוי בלי עצם .
כיוון שהנושא לא מדע מדוייק, אני שוקל עם עצם ובלי העצם פעם אחת כדי לקבל אומדן.
מקבל אומדן כמה זה בערך ואחרי זה כבר יודע להעריך בע"פ מה זה מנה של 150 גרם בלי לשקול.
כשאני מחשב כמה לאכול בארוחת צהריים אני לא מתחשב באיזה בשר זה - העיקר שזה לא בשר שמן . והמנה יחסית למנה שהערכתי כ- 150 גרם.
למשל 150 חזה עוף כזה זה בערך שלשה רבעים של פולקה גדולה מאד או אחת קטנה, או חצי חזה גדול (עם או בלי העצם - לא כלכך משמעותי ).
ממילא יש טבלאות של קלוריות (או נקודות) שבהם לא כתוב משקל אלא "רבע עוף" או "כרע עוף" או "ירך עוף" וכ"ד.
כשעושים דייטה קבועה כזאת לאורך זמן, לא קריטי אם פעם אוכלים קצת יותר ופעם קצת פחות... בסה"כ מה שחשוב זה הממוצע.