אין הופעות... כולם רדומים...

karoleking

New member
אין הופעות... כולם רדומים...

מה יהיה? איך אעיר אתכם?
אולי איזה חידון נושא פרסים? מה דעתכם? אז הנה השאלה: באיזה לחן בשיר של ריטה השתתף שלומי?

itamarmal

New member
בשנת 1999 באלבום "תפתח חלון"

שלומי שבת יחד עם ריטה הלחינו את הקטע "מהאוול"

itamarmal

New member
שאלה קטנה

איזה שירים שלומי שבת הלחין לאייל גולן..???? נראה לי רק אני ואת פה קרול אהה ?? כולם עזבו...

itamarmal

New member
יפה יפה...

ישבת לבדוק את כל השירים אלכס? כל הכבוד עלית על זה... שמנסים לחפש פריט מסוים פתאום מגלים כמה שיתוף פעולה יש לשלומי בכלל במוזיקה....אין סוף !!!

karoleking

New member
אכן שלומי שיתף פעולה עם המון אומנים.

אבל לא ציפיתי שתהיה תשובה כל כך מהירה על השאלה שלי. אני שמחה שאנשים פה מעודכנים על העשייה של שלומי.

תשובה לשאלה

אלכס יקר יש המון שירים ששלומי הלחין והרבה פחות שכתב בכל זאת מצאתי שלושה האישה של חיי מחרוזת מתוקים למה מה

אלכס ב

New member
לא מדויק

האשה של חיי נכתב בשיתוף ירון כהן המוכשר. למה מה נכתב ע"י אסי ישראלוף. מחרוזת מתוקים מורכבת מכמה שירים שנכתבו ע"י כל מיני אנשים אך לא ע"י שלומי. מתוקים: עדית פאנק. על סל סלים: אתניקס. תני חיבוק ילדונת: יואב יצחק. פני מלאך: אילן גולדהירש. אני מבקש שלושה שירים ששלומי ממש כתב בעצמו.

itamarmal

New member
יש כמה שירים...

שלומי כתב את.. האם הוא חולם מהדיסק "אל תלכי רחוק מידי" שיצא ב 91 וכתב מילים (תרגום) ל"בחוף של טרפטוני" שיצא באלבום "זמן אהבה" בשנת 2003 (אני זוכר שהייתי בצבא קבע הדיסק היה מתנגן אצלי קבוע בבסיס) ובדיסק הקודם והמצויין "אני שר אלייך" הוא כתב מילים ל "כשאת איתי" יחד עם ציון ברוך.. שיר מקסים בעיניי.. חשבתי שאולי את לא תלכי ממני.. חוץ מזה שלומי כתב בשיתוף פעולה עוד כמה שירים.. כמו- סיבה למסיבה ששר עם גד אלבז ולמה מה של מה קשור שהוא יצר אותו יחד עם אסי. מחרוזת מתוקים האישה של חיי בשיתוף עם ירון כהן המצויין ולכל אחד יש - שהוא עשה לו כמה שינויים קלים יחד עם עוזי חיטמן ז"ל אחרי שעוזי וליאור נרקיס לחצו עליו שילחין את השיר ואז הוא הפך להיסטריה... בנוסף כמו שידוע שלומי הלחין עשרות שירים שכתבו לו.. בסוף יצא לי ביוגרפיה על חייו ...חחחח אין על האיש הזה...

אלכס ב

New member
יפה!

אני רק אוסיף את "לו רק יכולתי" מהדיסק "זמן אהבה". למי שלא זוכר רצועה 11.

itamarmal

New member
נכון נכון...

לו רק יכולתי להגיד לך שהפעם אני מבטיח שלא תראי אישה אחרת... אגב השיר "כשאת איתי" היה באיזה קטע מאוד מרגש בסדרה "השיר שלנו"... שהוא מחזיר אותי תמיד לרגעים
גם הקטע בסדרה וגם השיר עצמו...

אלכס ב

New member
איך? השיר חדש יחסית לסדרה לא?

לו רק יכולתי הוא השיר השלישי שהתכוונתי אליו, אחרי האם הוא חולם וטרפטוני שציינת. איך אני אוהב את הדיסק הזה אל תלכי רחוק מדי, דיסק פשוט יפה. אגב, מעניין על מה מדבר השיר...

itamarmal

New member
השיר "כשאת איתי"

נדמה לי ששלומי וציון ברוך כתבו אותו מזמן ושלומי שם אותו בדיסק רק בשנה שעברה... השיר בסדרה מתנגן כשאחת הדמויות נפגעה קשה בתאונת דרכים והיא שוכבת בבית חולים במצב קריטי וכולם סביבה ומייחלים להחלמתה.. וזה נראה מצב לא טוב בכלל.. שים לב למילים !! חשבתי שאולי את לא תלכי ממני כי איך תסתדרי בלעדיי.. את שוברת שתיקה שאני מנסה להבין אותך.....שוב, הכל נשמע חשוב הכל נראה פשוט כשאת איתי.. אגב אותו מקרה בדיוק קרה לי עם אחותי הקטנה שהייתה בת 18 לפני כשנתיים וחצי והיא הייתה במצב קריטי בטיפול נמרץ חמישה ימים ובסוף היא נפטרה לצערנו.. וכשראיתי את הסדרה עם אותו סיטואציה זה ישר גרם לי לבכות.. לכן אני אומר שזה שיר מאוד מרגש בשבילי לפחות.

אלכס ב

New member
צר לי לשמוע

אני אוהב את "תודה שנכנסת לי אל הלב". שיר יפהפה. בלעדייך, וגם אני שר אלייך. לדעתי דיסק האולפן הטוב ביותר שלו. ממש רמה גבוהה.

למעלה