אין היום גיא פינס בערוץ 3 ב 22:45

אין היום גיא פינס בערוץ 3 ב 22:45

עכשיו חיפשתי בתכניות-הטלוויזיה בעיתון ובמקביל גם בכבלים ששם כתוב תוכניות ואין היום שם גיא פינס בערוץ 3 בשעה 22:45 אלא "המופע של בני היל" אז איפה לילך מופיעה ???

אני מחובר ליס אבל גם לנו יש ערוץ 3

ויש שם "המופע של בני היל" בשעה 22:45 עד 23:15 אז איפה גיא פינס ? גם אצלנו ב YES יש ערוץ 3 שלכם אז איפה גיא פינס ?

המרחפת

New member
כל הפואנטה

בהבדלים בין הלווין לכבלים הוא לא שערוץ שלם לא קיים, אלא שהערוץ יהיה קיים, מלבד הפקות המקור של הכבלים, כלומר של חברת I.C.P. אתה לא יכול לצפות ברצועת ראשון בדרמה, הבורגנים, שבתות וחגים, גיא פינס, יצפאן וכל דבר שהוא הפקת מקור של הכבלים.

LordNor

New member
המתיחה הגדולה???

ת´אמת לא הסתכלתי במדריך התוכניות. ככה שאני לא יכול לאמת את דבריך. וגם לא כל כך מעניין אותי אם היא מופיעה או לא. ואולי זו מתיחה של אחד הגולשים? אי אפשר לדעת... אולי היא תופיע בתכנית של יאיר לפיד שכבר משודרת כעת.

המרחפת

New member
שום מתיחה.

לפי מה שהוא אומר, אם אצלו מופיע רק המופע של בני היל, אז הוא מחובר ללווין ולא לכבלים. גיא פינס זה רק בכבלים. די עם הקונספירציות.

LordNor

New member
לא קרה דבר חמור...

היה משעמם, אז סתם העלתי רעיון.. אין קונספירציות
..

Catty

New member
מאיפה לעזאזל אתם לוקחים את המילים

ה"מסובכים" שלכם?! גם אני רוצה לדעת כמה שיותר כאלה!!!
*(כדי לא להראות כל הזמן {כל כך} טיפשה כשכולם מסביבי מדברים בשפה "גבוהה" ואני מתחילה לטייל בשמיים...)*

Catty

New member
אם מספרים...

אז פשוט כששמים שם מילה כזו אני לא מבינה אותה וממשיכה הלאה כך שזה לא ממש תורם לי, וגם אם אני איכשהו מצליחה להבין אותה, אז הזיכרון שלי דל מכדי לזכור אותה...
...

המרחפת

New member
לגלות לך סוד?

לפעמים משתמשים במילים גבוהות רק כדי לתרגל ולא לשכוח קונספירציה זו תיאורית קשר, מזימה. ולומדים בעיקר מקריאה....

דוריאן

New member
אני במצב גרוע

לא השתמשתי במילים גבוהות ושכחתי אותן איבדתי את הפרקטיקה

Catty

New member
לא מספיק שאני קורא(ע)ת ספרים...

אני שוכחת את כל המילים או שפשוט לא מבינה אותן!!! אוףףףףףףףףףףףף

LordNor

New member
לדינוש...

היינו מאוד רוצים שתביני על מה מדברים בפורום.. ת´אמת לא ידענו שישנם כמה גולשים שלא מבינים את השפה "הגבוהה" כפי שציינת, שאנו משתמשים בה. אם את לא מבינה משהו את מוזמנת לשאול..נשמח להסביר לך! יהיה טוב שתלמדי כמה שיותר מילים חדשות. הרי להתקדם בחיים צריך לדעת לא?

למעלה