אין היום הופעה של דניאל הכיכר רבין?

hodayoyo

New member
לא יודעת../images/Emo60.gif

זה ממש מוזר, באתר היה כתוב שיש הופעה מוצ"ש בכיכר רבין, אז חשבתי שכן, אבל דניאל לא הופיע באף אחד מהפירסומים.

דהאמא

New member
גב' מנהלת

לקח לך זמן רב להופיע אתמול, ולהוריד את השרשור המעצבן שהתפתח לו פה, שרשור שניצל את היעדרותך הממושכת.

hodayoyo

New member
דבר ראשון../images/Emo60.gif

לא הייתי כאן מאחר ואני שומרת שבת, לכן ברגע שנגמרה השבת והגעתי לפורום- השרשור נמחק. דבר שני, מעצבן או לא, אני סומכת על חברי הפורום פה שהם בוגרים מספיק בשביל לא להיכנס בכלל לוויכוח עם טרולים משועממים שבאים להציק, אלא פשוט להתעלם מהם.

hodayoyo

New member
למה אני תמיד מתלוננת שההופעות בשישי?../images/Emo60.gif

דהאמא

New member
לא יודע

חשבתי כי אין לך רכב, או כי את אוהבת להתלונן
תמיד שמרת שבת? קיבלתי רושם שונה לחלוטין עליך, משום מה. כלומר, שאת 100% חילונית.

hodayoyo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

אני מתלוננת, כי אני בשירות לאומי ויש לי דירה בת"א מטעם השירות, לפני זה לא היה לי איך להגיע להופעות כי באמת אין לי רכב, ועכשיו כשיש לי איך להגיע כי אני בת"א- כל ההופעות בשישי. תמיד שמרתי שבת. מעניין שקיבלת עלי רושם אחר, הרבה אומרים לי את זה
. אני אי שם באמצע.

דהאמא

New member
אולי הרושם הזה בא מפני ...

... שרוב קהל היעד של סלומון הם חילונים.

hodayoyo

New member
אני לא חושבת../images/Emo60.gif

תוכל לומר ככה שקהל היעד של כל המוזיקאים, שהם לא מוזיקאים דתיים, הם חילונים, אבל זה לא באמת ככה. אולי זה נראה כי קהל דתי פחות הולך להופעות, כל אחד וסיבותיו.

דהאמא

New member
לא בדיוק

לאו דווקא רמת הדתיות של הזמר קובעת את רמת הדתיות של מעריציו, אלא יותר התכנים והמסרים שהוא מעביר בשיריו. אני לא מקשיב לעמיר בניון, לא כי הוא עצמו חזר בתשובה, אלא כי בשיריו יש תכנים ומסרים אשר מדברים אל אנשים עם זיקה לדת, ולי אין כל משיכה לכך. זה פשוט לא מדבר אלי. ודניאל סלומון, מה לעשות, שר בדר"כ על דברים שהם יותר מעולם התוכן של האדם החילוני (אהבה על כל גווניה וצורותיה, וכן גם על תפיסתו הפוליטית את המצב בארץ).

דהאמא

New member
ואגב

לדניאל יש החודש הופעה ביום שבת, אבל היא ... בחיפה. תוכלי לבוא לסופ"ש להורים, לא?

hodayoyo

New member
ההורים גרים במודיעין, זה לא עוזר../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

ואני כל סופ"ש פה במודיעין.

דהאמא

New member
נראה שיש לי המון רשמים מוטעים לגביך ../images/Emo4.gif

חשבתי שאת חילונית - התבדתי. חשבתי שאת חיפאית לשעבר - התבדתי. מה יהיה הדבר הבא?

hodayoyo

New member
פשוט תגיד מה עוד אתה חושב עלי../images/Emo60.gif

ואני אהרוס לך הכל

למעלה