אין הפסקת אש בלי גלעד שליט!!!

galevi90

New member
אין הפסקת אש בלי גלעד שליט!!!

היום בערב התראיין השר בן אליעזר ואמר שהמטרות הושגו, מבחינתו, בהקשר להתקפה בעזה. דבריו העלו בי שאלות רבות ועצבים רבים. אני חיילת חמישה חודשים ואני אפילו לא רוצה לחשוב איך מרגישים הורים שהחייל שלהם נשלח ע"י המדינה שאותה הוא משרת למשימה, החייל נחטף ואת המדינה זה לא מעניין. אני לא מבינה איך נער- בערך בגיל שלי מסוגל לשרוד שבי כזה. לדעתי, לא צריכה להיות פה שאלה בנוגע להחזרתו. דבר זה אמור להיות מובן וברור ואי אפשר אפילו לחשוב על הסכם הפסקת אש בלי גלעד שליט ובמיוחד לא הפסקת אש חד צדדית אחרת מה השגנו פה!?!?!? שלושה שבועות אנחנו נלחמים למה? להרס של מנהרות? אם צה"ל רוצה הוא יכול לחסל את כל המנהרות האלה בהרבה פחות משלושה שבועות. אבל זאת לא המטרה העיקרית, מר בן אליעזר. המטרה העליונה מעל כל מבצע "עופרת יצוקה" זה השבתו של גלעד שליט למשפחה שלו אחר לא ברור לי למה נכנסנו בכלל לעזה. שכל שר בממשלה שלנו, כל חבר\ת כנסת, ראש הממשלה ואין לי מושג מי עוד יושב שם- שכל אחד יחשוב על הילד הזה כאילו הוא הילד שלו שנלקח בשבי ושרק ינסה לדמיין לעצמו את ההרגשה של ההורים שלו. אני לא מאחלת את זה לאף אחד, אבל אסור לאף אחד להסכים לזה. אנחנו צריכים לזכור שיש לנו, למדינת ישראל, ילד שבוי. נער שהפך ברגע לבוגר ומי יודע מה עובר עליו שם. אין הפסקת אש בלי גלעד שליט!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע טוב ובהצלחה לנו ולהורים של גלעד ורק בשורות טובות- אמן!

למעלה