אין הפסקת אש בלי שליט!!!!!

greenlight20

New member
אין הפסקת אש בלי שליט!!!!!

עד שאנחנו לא מקבלים את גלעד צריך להרוש ולרמוס את כל עזה עד אשר גלעד ישוב לידיים בטוחות

../images/Emo45.gif חייבים לנצל את המומנטום ואת הכח הצבאי

ואת היתרון העצום שהשגנו (ומי ייתן ןיימשך ככה) במערכה מול החמאס, כדי להשיב לידינו את גלעד שליט, בריא ושלם א-מ-ן!

בכתבה שהייתה לפני יומיים שלושה

צוטט אחד מאנשי החמאס (אינני זוכרת את שמו) ביחס לגלעד שליט שאמר שזה לא משנה מה מצבו, במילא ערכו הוא כשל חתול או פחות מזה... אז מילא שהחמאס אומר את זה, אבל מה שעצוב פה באמת הוא שגם בעיני הממשלה שלנו גלעד לא שווה יותר מחתול. למען האמת, כפי שכתב אחד הטוקבקיסטים באותה כתבה, יש אנשים שאפילו למען החתול שלהם יעשו יותר משהממשלה עושה בשביל גלעד.

best in me

New member
צודקת !!! אסור להסכים להפסקת אש בלי גלעד!!

צריך להסכים רק אם התנאי קודם כל הוא שחרורו של גלעד שליט!!! בלי זה אסור לנו בכלל להתחיל לדבר!! מה הפלא שיש משתמטים?? מה הפלא שיש ירידה משמעותית באלה שרוצים ללכת לקרבי?? מה הפלא שהאזרחים לא סומכים על המדינה?? לציבור יש כוח ג-ד-ו-ל!! ועל הממשלה להבין שאם גלעד לא יוחזר לישראל אחרי הפסקת האש אף אחד לא יסמוך על הממשלה ואז נראה איזה בלאגן יהיה פה!!!! צריך להחרים את כל אלה שיצאו למבצע הזה (אלמרט ברק לבני....) ואלה שעמדו בראש המבצע הזה אם הם לא ידאגו לכך שגלעד יחזור!!!!

עכשיו באמת יצאתי קצת מבולבל....

מה זה בדיוק ההכרזה על הפסקת אש חד צדדית? הסכמנו לא להסכים? הסכמנו לצאת ולהפסיק להילחם ולא דרשנו דבר בקשר לגלעד שליט? הייתה היום התבטאות של החמאס שציינו שישראל בכלל לא העלתה את נושא גלעד שליט על הפרק, גם לא מול המצרים. אז ברור שיש להתייחס בהסתייגות מרובה ולדבריו של ארגון טרור ורוצחים ציניים, אבל מצד שני, אמש ב-2:00 נכנסה לתוקפה הפסקת האש החד צדדית שעליה הכרזנו, ותקנו אותי אם אני טועה... גלעד שליט לא נצפה חוזר יחד עם יתר החיילים מעזה. מגיע לו להיות הראשון בין החוזרים. אין אף חייל אחר שכבר שנתיים וחצי "משרת" בעזה, בתנאים לא תנאים, לא מקבל חופשות, אולי אפילו לא רואה אור יום, ואפילו לא יכול לדבר עם הוריו בטלפון.

גלעד שליט מעניין אותנו כמו חתול או פחות

מצאתי ב-Ynet: כך אמר אבו-מרזוק, סגן יו"ר הלשכה המדינית של החמאס לפני ימים אחדים על מידת-הענין של אנשי-החמאס בגלעד שליט: גלעד שליט מעניין אותנו כמו שמעניין אותנו חתול, או אפילו פחות. וכך בערך מתייחסים שרי ממשלת-ישראל לגלעד שליט ולהוריו. לא איכפת להם ממנו ומהם ! חוץ מקצת מס-שפתיים וחזרה שבלונית על מנטרות ומשפטים שכבר 'יצאו מהאף' מרוב שימוש. שקר כזב בפיהם. בפתיח לכתבה ב-Ynet נכתב: "צה"ל מדלל כוחות, אבל האם היעדים הושגו? חיילים בשטח לא ממש חשים כך - במיוחד כשגלעד שליט עוד בשבי." אפילו את הדרישה האלמנטרית וההומניטרית, שמישהו מהצלב האדום יבקר סוף-סוף את גלעד שליט ויביא הוכחה שהוא באמת חי עדיין, ומה מצבו באמת - שוכב או יושב או מתהלך. רזה או שמן. גלוח-ראש או ארוך שערות. לבוש היטב או חצי עירום. מסוגל לדבר או נאלם דום בפה ששיניו נעקרו ממנו... אפילו ביקור של הצלב האדום אצל גלעד, כמחווה הומניטרית - ממשלת ישראל, ראשה ושריה לא מסוגלים להציב כיעד בסופה של הלחימה ברצועת-עזה. כי גלעד שליט הוא לא הבן של אף אחד מהם. הוא הבן של ההורים שלו בלבד, ולכן - מה איכפת לשרי ממשלת-ישראל ממנו ? ! זכרו זאת כאשר תשלחו את בניכם להתגייס לצה"ל, תחת פיקודם של מפקדים לא-ראויים וממשלה אטומת-לב.

כחלחל

New member
באמת ססמא טובה,,

"אין הפסקת אש בלי שליט" זו באמת ססמא מצויינת, לפורום, לשלט בהפגנה, ולרייטינג בתקשורת, אבל במציאות? אם זה יהיה הנושא היחידי הפתוח, האם גם אז יש להמשיך את הלחימה ולא להפסיק? אין כאן פילוסופייה, זה חשבון פשוט של כתה אלף ובכלל, בעקבות לקחי רגב וגולדווסר ז"ל אנחנו חייבים לדרוש מההנהגה שלא לקיים שום מו"מ ללא אות חיים וודאי ומוסמך כולל ביקור צלב אדום. וגם אז לא """בכל מחיר""" (" כפולות ומכופלות) הספיקה לנו פעם אחת החרפה שכל ההנהגה ידעה שהם כבר לא חיים ונשאו ונתנו (בעיקר נתנו) ולכאורה העמידו פנים שלא יודעים אם החטופים יחזרו חיים או בארונות. המציאות לא קלה ויש להיות חזקים, ולכן: לצרכי מו"מ - גלעד שליט מת עד שיוכח אחרת לצרכי המאבק - גלעד שליט חי עד שיוכח אחרת

נגיעוT

New member
הרשה לי לתקן אותך

א. ההנהגה לא ידעה שאודי ואלדד מתים. ב. יש אות חיים מגלעד-הקלטה ומכתבים שהוא כתב וזה מאוד קל לזרוק ססמא-המציאות לא קלה ולכן יש להיות חזקים-אבל לא מספיק כדי להסתכל לאביבה ונועם שליט בעיניים ולהגיד שניסינו הכל-כי אנחנו לא.(לא אנחנו באופן אישי אלא ההנהגה המוזרה שלנו) ולכל צורך-גלעד שליט חי.

כחלחל

New member
לא כך הדבר

נתחיל דווקא מ ב' אות החיים מגלעד היה נכון לרגע נתינתו. אני גורס שכל מו"מ צריך להתחיל בווידוא חיים (סליחה על האסוציאציה) מחדש. ולגבי א': חוקרי מז"פ, מומחי רפואה, אנשי המכון הפתלוגי ושאר מומחים כולם מסרו חו"ד מקצועית בלתי תלויה שסיכויי ההישרדות של החטופים היא אפסית. לאורך כל המו"מ לא היה ולו סימן חיים אחד דבר שניתן להסביר בשתי סיבות: או שמנהלי המו"מ היו הרבה הרבה יותר מטומטמים ממה שחשבנו, או שהם ידעו שאין תקווה אבל העמידו פנים מסיבות פוליטיות ואינטרסנטיות אחרות. אין דין החזרת גופות כדין שחרור שבויים חיים. עבור גופות יש להחזיר גופות בלבד, עם כל הכבוד לכבוד המת וחשיבותו (המוגזמת לדעתי) לחלקים מהציבור.

נגיעוT

New member
יפה שאתה גורס,ואתה יודע הכל....

אז יש לי חדשות בשבילך-אתה לוקח חלק קטן מהאמת,משבש,ומציג בתור האמת המלאה אני לא אתחיל כעת לענות לך לפי הסעיפים והטענות שהעלת-אבל שים לב כשמשבשים עובדות ומטעים את אלו שלא מבינים חשופים לביקורת נוקבת מצד אלו שכן יודעים וכן מתמצאים בפרטי המקרה. ועם כל הכבוד שלי אליך-תתחיל לחשוב לפני שאתה כותב פה הלאה.

לחץ על הצלב האדום ועל הממשלה

1. אתמול היתה שוב - בפעם השניה בתוך פחות מחודשיים - הפגנה מול משרדי הצלב האדום ברחוב הירקון 185 בתל-אביב. השתתפו כ-100 אנשים. יצא אל המפגינים סגן ראש-משלחת הצלב האדום בישראל פייר דורפ (בהפגנה ה קודמת הגיע גם השגריר הבריטי שמשרדיו מול משרדי הצלב האדום). הוא לא היה בעל בשורות אלא חזר על האמירות הרגילות: הצלב האדום פועל באופן נפרד ובלתי תלוי מול הפלשתינים ומול הישראלים, ללא סימטריה והדדיות בין הפעולות כאן ושם. אנשי הצלב האדום יבקרו אסירים פלשתינים כאילו אין שבוי ישראלי בידי הפלשתינים, ויבקשו (יבקשו ולא יותר !) רשות לבקר את גלעד שליט כאילו אין פלשתינים כלואים בישראל. אין ללחוץ בענין זה על הצלב האדום, משום שזה יהיה ללא תועלת. 2. הלחץ צריך לדבריו להיות מופנה אל ממשלת-ישראל, משום שהסוגיה של גלעד שליט היא פוליטית-מדינית ובטחונית, שזהו איננו 'שדה-הפעולה' של הצלב האדום, הפועל רק ב'שדה' ההומניטרי (כאילו עניינו של גלעד שליט איננו הומניטרי...) 3. הועברה הודעה ישירה לאנשי הצלב האדום, שתיעשה פניה למשרד-החוץ הישראלי, שהמחלקה לארגונים בין-לאומיים שלו (ארב"ל 3) מטפלת בקשרים גם עם הצלב האדום, להשעות או לבטל את 'כתב-ההאמנה' (כלומר: אישור רשמי וטקסי לפעולה בשטח מדינת-ישראל) של ראש-משלחת הארגון ושל סגנו, שהתחילו את כהונתם רק לאחרונה, כל עוד לא התבצע ביקור שלהם אצל גלעד שליט והואו הוכחות לכך שהוא חי, ועל מצבו האמיתי ! 4. רצוי לכתוב מכתבים ברוח זאת למשרדי הצלב האדום בתל-אביב, רח' הירקון 185, ורצוי מאד שיהיו מכתבים רבים כאלה ! לדעת-הקהל יש, כמסתבר, השפעת-מה גם על הצלב האדום וגם על שרי ממשלת-ישראל (שאם לא כן לא היו בכלל מדברים עם המפגינים, ולא "טורחים" לחזור ולהצהיר על מחוייבותם לעניינו של גלעד שליט. רק דעת-הקהל והתמדתנו ללחוץ עושים זאת ! דב"ת.

כחלחל

New member
נגיעו היקרהT

מבחן התוצאה במקרה רגב וגולדווסר מעיד על עצמו ואינו נזקק לפרשנות שלי או שלך. נוהל מו"מ קשה, לשיטתך היתה "אי בהירות" לגבי חיים או מתים , אך בסופו של תהליך הסתברה האמת הכואבת. לגבי הציונים שאת מחלקת לי במשפט האחרון "תתחיל לחשוב..... וכו' " זה ממש לא במקום ובטח לא ממנהלת פורום (אפילו שהיא חדשה יחסית) או שהטעות היא שלי כשחשבתי שניתן לנהל כאן דיון ולהביע דעות.

בדנתמ

New member
תראה...

זה פשוט מאוד. אתה צריך ליצור מציאות שבה הם יבינו שאם הם לא יחזירו אותו חי - הלך עליהם. אם הם מחזירים אותו לא חי חס וחלילה, פתולוג יכול לקבוע מתי זה קרה. אם זה קרה מתישהו מאז תחילת המבצע הזה, צריך ללמד אותם גיהנום אמיתי מהו. אם זה קרה לפני, הם גם לא צריכים לראות מאיתנו דבר וחצי דבר. הם צריכים להבין שנחוס עליהם רק אם הם יחזירו לנו את גלעד לא רק חי, אלא גם בריא ושלם. אבל כל הדיבורים על זה הופכים לעקרים עכשיו, אחרי שהמדינאים הנפלאים שלנו הרסו את הזדמנות הפז שהיתה לנו. איך לכל הרוחות המצפון שלהם יאפשר להם להתמודד על קדנציה נוספת אחרי כזה דבר? ואני מדבר כאן על כל אחד שהיה לו חלק ולו הקטן ביותר בהחלטה לא לעשות כלום בנוגע לגלעד. זה פשוט ביזיון למדינת ישראל...

אז קחו תפיצו את הסטיקר הבא בכל מקום

חייבים לעורר את הממשלה הנוראית הזאת כי לי הרגשה שוב יפקירו את גלעד תזכרו איך הפקירו אותו ברגיעה, תפיצו את זה במייל...בפייסבוק...במקושרים או בכל אתר אחר

לי M O R

New member
ממש לא איכפת לי

שיפול חלילה קסאם על הבית שלי, ולא יפריע לי להמשיך לחיות עם קולות המלחמה וצבע האדום עוד כמה זמן שידרש, אסור שיהיה הפסקת אש בלי גלעד שליט.

למעלה