אין הרבה סיכוי, אבל...

shy princess

New member
אין הרבה סיכוי, אבל...

זה היה כמעט לפני שנתיים, באפריל או מאי 2004. ראיתי אותך בפגישה של קבוצת "רעים" בנתניה. קוראים לך אבי ואתה טכנאי מחשבים, היית אז בן 24 (קרוב יותר ל - 25), וזאת היתה הפעם הראשונה שהגעת לפגישה של הקבוצה. לא דיברנו בכלל בינינו ואת כל הפרטים עליך אני יודעת ממה שאתה סיפרת לכל הקבוצה. אני לא המשכתי להגיע לפגישות לאחר מכן כך שבעצם מעולם לא החלפנו מילה. אני יודעת שהסיכוי קלוש, אבל אם בכ"ז אתה במקרה קורא את זה ואין לך חברה, אני מעוניינת להכיר אותך ואשמח מאוד אם תיצור איתי קשר. אני בגיל שלך (צעירה ממך בכמה חודשים), מתכנתת במקצועי. מקווה שיצא מזה משהו, הנסיכה הביישנית.

נכון שאין הרבה סיכוי

כי לא הרבה אנשים יודעים על הפורום הזה. אבל אם יש סיכוי אחד קטן ,אז לפחות ניצלת אותו. גמני כתבתי פה לפני כמה ימים על בחור אחד שראיתי ברמת אביב. לצערי הוא לא יצר איתי קשר, למרות שלפי המבטים שנעצנו זה בזו הוא היה מעוניין. מחר אני שוב אעבור שם, אולי אפגוש אותו שוב!

../images/Emo50.gif כתיבה שכתבתי למישהי

הודעה בבקבוק לפעמים אני מרגיש כיורד ים ספן על ספינה אשר עוברת לחוף לא מוכר אנשים שמחים יש שם אבל הספינה ממשיכה בדרכה אני מכניס הודעה לבקבוק חותם בשעווה ושולח אותה עם הגלים לחוף היא תגיע היום או בשבוע הבא ולידך היא תגיע מחר או בעוד שנה האם תיפתחי את הבקבוק ותיקראי את ההודעה או שתשאירי אותו על החוף לסערה הבאה הספינה ממשיכה ואני שוב נילחם בגלים אחזור לחופך עוד כמה ימים המתיני לי את, בשמלה לבנה מהסיפון אקפוץ לקבלך כלה אל תיתיאשי שילחי עוד בקבוקים אחד יגיע בסוף למחוז ליבך

למעלה