אין התלהבות ואין ריגוש

amera

New member
אין התלהבות ואין ריגוש

שלום רב,

עד היום אני יכול להגיד שהשגתי את המטרות האינסטרומנטליות שלי - מקום עבודה טוב, מצב כלכלי טוב, מצב משפחתי טוב (ויכול להיות יותר טוב) .....

עם כל זאת, אני תמיד חושב על אימון אישי והתייעצויות - כי אני קרוב להרגשה של ריקנות. אין דבר שגורם לי התלהבות או ריגוש ואני תמיד מחכה לדבר הזה ואני מאמין שהוא יכול להגיע אבל כבר כמה שנים והוא לא הגיע.

התחלתי לפחד מחופשות ומזמן פנוי כי ההרגשה תהיה הרגשה של שעמום ודכאון.

אחד הדברים שגורמים לי "סבל" היא ההרגשה שאני לא יודע מה אני רוצה בדיוק. להרבה אנשים יש חלום להשיג מה שהשגתי אבל הם ךא מבינים את הריקנות שאני חיי בה בשנים האחרונות.

תמיד יש לי מחשבות שליליות והרגשה לא טובה והיא נובעת מאשליות!!!

נובע מזה שאני לא משקיע זמן מספיק בכל דבר שאני מתחיל בו. הרבה דברים אני מתחיל ולא מסיים. אין לי סבלנות מספיקה. רוצה להתחיל ולסיים דברים מהר. אפילו בכתיבה עכשיו הפורום, אני כותב ורוצה לסיים, אני לא רגוע בכתיבה ומקום עשר דקות, רציתי שזה היה דקה ....... וכן זה בהברה דברים שאני עושה

אנא התייחסותכם

Lady Stark

New member
היי

אני חושבת שאין שום דבר רע בלהתייעץ עם פסיכולוג או כל דמות טיפולית אחרת.
ההיפך הגמור - אני תמיד ממליצה על זה.
היתרונות היחסיים של פסיכולוגיים לעומת קואצ'ינג או טיפולים אלטרנטיביים, הם שטיפול פסיכולוגי חוקר לעומק את הסיבות לתחושות הריקנות שאתה מתאר.
אני גם חושבת שיעזור לך לעבור אבחון על מנת שתבין אם אתה אכן סובל מדיכאון קל או שאתה פשוט עובר תקופה קשה ומבלבלת.
מה גם, שכמו שתיארת - מחסור במטרות מאוד מקשה על בני אדם בכלליות. אולי כדאי לך להתחיל לחשוב או לחלום על מה שאתה רוצה. כשתמצא את הדבר שבאמת מצליח להניע אותך, מאמינה שלא תעצור בדרך להגשמה שלו.
ואתה מוזמן כמובן להתחיל מלספר לנו יותר בפירוט מה אתה מרגיש. אנחנו די חמודים

למעלה