אין זה הורג אותי..כל עולם..

Th3onE

New member
אין זה הורג אותי..כל עולם..

כל עולם שהם מגיעים חייבים לשנות ולהרוס לכולם חחחחח טוב לא להרוס, אבל לשנות למה שהיה תמיד.. יש עולמות בסדר אפשר לסלוח אבל בתכלס אם זה היה חצי מציאותי הם היו יושבים במלון כל הזמן חחח (לא שאני מתלונן הסדרה יפה ככה!)

CoolBoy 17

New member
חח מה לעשות ככה עושים סדרה...

וברוב המקרים אין להם ברירה הם לא מתערבים מרצון...נגיד בפרק של היום רמברנט נבחר והם היו חייבים לעשות משהו כדי להגיע אליו

d a s t

New member
נכון, גם אותי זה מעצבן.

כאילו, תמיד כולם שמחים ומאושרים, והם הורסים להם. זה מעצבן. וזה תמיד "כאילו לא אשמתם". אבל למשל בעולם שכולם היו מחוברים למציאות המדומה. זה כן היה בכוונה... וזה לא פחות גרוע. מה אכפת לכם? אנשים מצאו אושר. תעזבו אותם בשקט.

goldy

New member
אבל זה לא אמיתי ../images/Emo10.gif

זה רק בראש שלהם. הם חושבים שהם מאושרים אבל הם באמת חיים באשליות. כדי להנות יותר הם חייבים חוויות שמבוססות על המציאות אחרת הם יחיו בשידור חוזר. ראית את הסרט "לקום אתמול בבוקר"? אחרי שההנאה נפסקת, מכל סיבה שהיא, ההנאה הופכת לסרט הזה. האושר האמיתי היחיד הוא רק זה שמבוסס על המציאות.

lordof the

New member
זה נכון בתיאוריה

אבל היום פשוט אין עדיין טכנולוגיה כזו של מציאות מדומה כמו שמציגים בסדרות ובסרטים, ואם יגיעו למצב שזה ממש מרגיש אמיתי, זה דווקא נשמע לא רע, כי בתכלס, מה זה משנה אם זה "רק בראש שלנו", זה מה שחשוב בעצם, מה אנחנו מרגישים

למעלה