אין חדש תחתש השמש..תקשורת עויינת!;-

1זנבי

New member
אין חדש תחתש השמש..תקשורת עויינת!;-

ברור שזורר תגיד את המילה האחרונה הרי הרב הוא סתם דתי פרימיטווי שמתפלל לחתיכת אבן.. מי שלא למד את המשמעות של קבר יוסף ומי שלא חקר כיאות את ההיסטוריה ודאי שיעוות את המציאות..אגב כל המדינה שלנו עובדת כך..כולם מושפעים מחבורות של שמאלנים ששולטים בתקשורת..ואין מה לעשות תקשורת זה דבר משפיע..יאיר!! אתה הגעת למצב שאתה משפיעאפילו לשולחן שבת אצלי בבית הגעת (אחותי לא מפסיקה לדבר עליך)..תחשוב יותר על המילים שאתה מוציא כי אולי אתה לא מודע לזה אבל לפעמים אתה גורם נזק בלתי הפיך..והמאמר של השבוע הקודם עיד על כך (אתם לא אחים שלי!)..אולי אני לא כותב יפה ואולי אני לא חתיך ושרמנטי, אך רגשות יש לי ואין ספק שאתה לא רק שלא בצד שלי אלא אתה פוגע בי ובציבור שלם..ולמרות זאת אני אוהב אותך וזה מצב שבכל מקרה אני לא יוכל לשנות!!

אם כבר מדברים...

אז שני דברים: 1. הצעה ידידותית ליאיר. אם אין לך מושג על מה אתה מדבר אז אל תדבר על זה! מצטערת, אבל ככה לא מבצעים תמרון היימליך, אפילו לא קרוב, ואם ניסית להדגים החייאה אז זה היה נסיון כושל ביותר מכיוון שלא ככה מבצעים החייאה, בטח שלא על בנאדם בהכרה! עשה לי ולאנושות טובה, אל תתטעה אנשים, ובטח אל תתעסק בעניינים כל כך חשובים כמו חיי אדם, כי אנשים לוקחים מהטלוויזיה דוגמא לפעמים והם עוד יתחילו לחשוב שככה מבצעים החייאה/תמרון היימליך/מה שלא ניסית להראות.... 2. אולי מספיק למחזר בדיחות?!? "למה כשחילונים מדברים על ענייני קודש הם מתחילים להשמע כמו דתיים?" או משהו כזה... מאיפה המשפט הזה מוכר לי? ממממ אולי מהחידה השישית. נו באמת, פ-א-ת-ט-י!!!

למעלה