אין יותר עיתונים?

Adi 18

New member
אין יותר עיתונים?

כבר שבועיים שלא \קיבלתי.. אין יותר בגלל הבית ספר?

../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו

1. אני לא רואה את ניקי כבר המון המון זמן באייסיקיו וגם לא כאן בפורום.. אבל יש לי תשובה חשובה בקשר לקמימייל: אני, גל.. פרשתי מהנהלת "קמימייל".. מכיוון שאני לא רואה את ניקי וגם לא את צליל שהיא המנהלת השניה של קמימייל אני לא יודעת עם ניקי תחפש אנשים אחרים לקמימייל והאם צליל תמשיך.... 2. אני פרשתי מקמימייל בגלל ש... אני וצליל היינו מקדישות המון זמן לעיצוב העיתונים, לחפש תמונות נדירות, לחשוב על סקרים והכל.. ובכלל לא קיבלנו תגובות
והיה ממש לא נעים ובכלל לא מעודד להמשיך את העיתונים.. לא היו מצביעים לסקרים, לא היחו שולחים לנו רקעים ופשוט היו אגואיסטים כולם
העיקר לקבל קמימייל ולהתלונן כל שבוע לא קיבלתי את אחד מהעיתונים.... סלחו לי על המילה אבל כל המנויים של קמימייל חוץ מכמה בודדים פשוט ח-ר-א של אנשים
אז זהו.. זה ההסבר בקשר לקמימייל.... בקשר לפלימייל- נראה לי שבגלל התוכנה אינקרדימייל.. גם אצלי היא לא עובדת....

../images/Emo4.gif

מה לעשות?! אני לא רוצה לריב אבל ככה זה פשוט... למה את לא מצביעה לסקרים? למה את לא שולחת רקעים? למה תא לא מגיבה, ויודעת רק להתלונן ולשאול כל הזמן "למה לא קיבלתי קמימייל?"

Adi 18

New member
את לא היית צריכה לקחת עלייך את

האחריות הזו מההתחלה כי זה ברור שתקבלו כל מיני תגובות או לחלופין לא תקבלו בכלל. אין מה לעשות אם רצית לפתוח עיתון את צריכה להתמודד עם כל מיני תגובות ולא ישר לקלל. אני בסהכ שואלת למה לא קיבלתי. בגלל זה אני חרא של בן אדם כמה נחמד לדעת. ודווקא אני כן השתתפתי בסקרים!

Adi 18

New member
וגם הגבתי כמה פעמים

אמרתי לכם כל הכבוד ופירגנתי. אז על מה את מדברת בכלל?

תקשיבי..

אולי את באמת השתתפת בסקרים, לא זוכרת אבל שתדעי לך שזה ממש מעליב שרק 4 ילדים מגיבים ועונים על סקרים.... ורק 2 ילדים שולחים רקעים.. זה ממש מעצבן... חוץ מזה אמרתי חוץ מכמה בודדים אוולי את ביניהם.... ומה ז"א לא לקחת ת'אחריות???? אני סתם.... בצחוק

זה מה שרציתי לכתוב:

אולי את באמת השתתפת בסקרים, לא זוכרת אבל שתדעי לך שזה ממש מעליב שרק 4 ילדים מגיבים ועונים על סקרים.... ורק 2 ילדים שולחים רקעים.. זה ממש מעצבן... חוץ מזה אמרתי חוץ מכמה בודדים אוולי את ביניהם.... ומה ז"א לא לקחת ת'אחריות???? אני משקיעה ועושה ומכינה בשבילכם.. אתם לא מגיבים ועושים את הדברים האלו- סגרנו.. זהו
גל

בקשר אליי:

אני נכנסת לפורום הרבה פעמים אבל אני לא רושמת הרבה.... בקשר לקמימייל:אני לא יכולה לבנות את קמימייל לבד כי אני הייתי מוצאת מידע וגם גל וגל גם הייתה מעצבת... אני לא יודעת לעצב וכמו שאני יודעת לא טוב לעבוד באינדרקמייל או איך שלא קוראים לזה.. בכל מקרה גל צודקת,אנחנו טורחים לחפש מידע ממש נדיר ולחפש תמונות והדבר היחיד שיש לכם להגיד זה:למה לא קיבלתי את העיתון??או למה אתם לא שולחים את העיתון?. אנחנו ממש משקיעות שתקבלו ואתם רק מתלוננים וזה נאמס בקושי משתתפים בסקרים שמיועדים לכם ולא שולחים רקעים ואם אתם כל כך רוצים שהעיתון לא יהיה ריק תשתתפו במדורים שמיועדים לכם. בכל מקרה,בינתיים עד שלא נדבר עם ניקי או עם שלי קמימייל לא ישלח אז ניקי או שלי אם אתם רואות את ההודעה תשלחו לי מסר או הודעה באייסי.

בקשר לפלימייל../images/Emo26.gif

אנחנו לא מצליחות לשלוח שום דבר דרך התוכנה היא עושה לנו בעיות.. והיא כבר שבוע לא שולחת כלום.. ניסינו לתקן את הבעיה אבל לא הצלחנו ... ואנחנו לא יכולות לשלוח את העיתון בגלל התוכנה.. לא בגלל שאנחנו לא רוצות .

../images/Emo26.gifאנשיםםםםםם-הסבר../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

תראו כדאי לעשות את תהעיתונים אנחנו משתמשים בתוכנה שנקראת
אינקרדימייל.. עכשיו התוכנה לא עובדת
יש בה וירוסים או משהו
אז בינתיים העיתונים בהשהייה
..... אז אין כל כך מה לעשות חוץ מלחכות שהיא תסתדר....

למעלה