אין יותר תנאי מגרש בשבילנו,יש אולם

power play

New member
אין יותר תנאי מגרש בשבילנו,יש אולם

אתמול התקשרתי לאיש בעייריה ודיברתי איתו הבנו מה צריך לעשות..תומר ופליקס הלכו ועשו זאת.. דיברו עם מנהל הבית ספר שמפעיל את האולם. המפתח אצלי והיום נבדוק אותו פעם ראשונה. זה יעלה לנו אבל אני מקווה שנסתדר. אנחנו מאוד שמחים..תיכננו לעבור לאולם כבר שנה בערך. אור "איש המפתח" power play

puckman

New member
לפחות לכם יש תנאים טובים...

אצלנו זה חרא לגמרי! אין שום מגרש סגור. מה שכן סגור, נעול, והבעלים של המקום לו מרשה לנו להכנס.... המגרש הפתוח שהוא ברמה סבירה במשך היום מלא בערסים, ובלילה אין שם אורות. אז אנחנו תקועים במגרש חצי הרוס. פעם הוא היה מיועד להוקי אבל עכשיו הוא סתם קקה. חיים קשים...

power play

New member
אוי נו

אתה מבלבל ,אתה משחק עכשיו רולר הוקי או הוקי קרח?

puckman

New member
אוקי תקשיב.

כשהייתי באמריקה שיחקתי הוקי קרח. עכשיו בארץ אני משחק רולר הוקי.

power play

New member
פעם ראשונה באולם

הגענו בשבע בערב, חיכו לנו כבר שאר החבר´ה חוץ מתומר שאיחר והלך קודם לבית שלי.. הגענו וסידרנו את הספסלים האלה שיש באולמות ספורט ככה שבקצה אחד לא היו פינות..אלא ספסלים באלכסון. בהתחלה כולם התלהבו,החליקו סתם חטפו את הכדור אחד לשני וחבטו. עשינו כוחות,והתחלנו את המשחק הראשון באולם, זה גם היה אם אני לא טועה הפעם הראשונה ששיחקנו 10 אנשים 4 על 4 עם שוערים ..כמו שצריך. לא היו גולים מדהימים אבל כמעט כולם הבקיעו מתישהוא .. בקרוב יהיו לנו שערים ולא נצטרך לשים תיקים בתור שערים. היה כיף לשחק לשם שינוי על משטח חלק והיה יותר קל לעשות דברים מסוימים. בסך הכל היינו שם 3 וחצי שעות בערך. וגם היה לנו קהל. אור

MADPUCK

New member
SWEEET!

האולם הזה מצויין: הרבה מקום, הגלגלים כמעט לא נהרסים, מאווררים על התקרה בפינות, קולר, אפשר לפתח מהירויות מדהימות, המקל לא נשחק (קצת מתלכלך)... הרבה מקום , הגלגלים לא נהרסים, המון מקום, מהירויות.. הגלגלים לא נהרסים, פניות חדות ומהירות, המקל לא נשחק, כבר אמרתי שיש שם הרבה מקום? אני חייב לתת כרדיט למנהל של בי"ס יהודה בעפולה שהיה ממש נחמד... בניגוד למנהל בי"ס ברוש שלא נאות להעלות על הכתב מה שאנחנו חושבים עליו, ונתן לנו את המפתח לאולם כבר באותו יום שבו דיברנו איתו ואפילו לפני שעוד שילמנו. באמת תודה......

למעלה