יהיה זכרה ברוך. אני נורא מצטערת, ובאמת- שאם הייתי יכולה- הייתי עושה אחרת. יש לנו מזל גדול, שנלקחה מאיתנו 'רק' סירה ולא גם בן אדם. כל הצוות שהיה איתי, קליין, נגה, נוריק, וארצי המלך- אתם שולטים בעולם הזה.
אנחנו הפלגנו פק"צ על הירקונית 4 משכבת ט' ואחד מח'.. הייתה צפון מערבית חזקה לי אישית אמרו 17 קשר שמרנו על תחום בית (צפונית לפחת המרינה) לא הייתה סירה ליווי בחוץ לפתע נקרע לנו החלוץ אז הורדנו חלוץ ואיתי חזק עבר לידינו כל הזמן ונתנו לנו עצות. מיכיוון שעם הקרוואל היה מאוד קשה לחדד או לתפוס מפנה בלי החלוץ לא הצלנו לתפוס עומק ולאט נסחפנו לעבר השובר הוחלט להוריד ראשי ולנסות לחתור. הורדנו ראשי אך היה קשה מאוד לחתור.. כשהיינו כ50 מטר משובר המרינה איתי חזק עבר ואמר ללזוק עוגן. העוגן לא היה מוכן להטלה דבר שלקח זמן. הטלנו עוגן וחיכינו כמה דקות ראינו ש"הגיבור" יצאה לעזור לנו אך הם ביצעו גישה לא טובה ולא הגיעו אלינו. שממש התקרבנו לשבור החלטנו לשמוך אץ העוגן כדי להתקרב עליו אך כנראה שהוא בכלל לא נתפס וראינו אותו בתוך המים. ואז בא גל שהתנפץ על שובר המרינה ו"הושיב" את הירקונית על השובר של המרינה בשלמותה באופן די נוח. 4 אנשי צוות הצליחו לטפס על איזה אבן מהשובר גלים כאשר החמישי נפל למים מתחת לסירה עד שג ל בא והתיז אותו על סלע מהשובר גלים. לבסוף הוא הצליח לטפס. בסוף ה"אבון" הגיע וכאשר ניסתה להציל את הירקונית המנוע שלה דומם וגם האבון ניתקע. האבון זרקה עוגן. שכן ניתפס וביקשה מאיתנו לקורא לסירת משטרה שתחלץ אותם. באותו שמן הירקונית מתחילה לשקוע ולהיתנפץ על השובר גלים. אחרי כמה דקות ארוכות הסירת משטרה הגיעה אך היא לא יכלה להתקרב לאבון אז אחד מאנשי הצוות שהיו על האבון קפץ למים עם חבל גרירה מהאבון ושחה לעבר הסירת משטרה אך בדרך נגמר לאבון החבל אז גם הסירת משטרה הייתה צריכה לזרוק חבל גרירה לבסוף החבלים חוברו והאבון ניגררה למרינה. בינתיים הירקונית ממשיכה להתנפץ עם הגלים על השובר. אחרי כמה דקות אחד המעלנים של הירקונית ניתס באחד מאבני השובר. הדבר גרם לירקונית להתהך פעמון. בגלל הלחץ שהקרקעית הפעילה על התורן התורן יצא מהריצפה של הסירה וחורר את הפיבר וגם התורן נישבר. למחרת הגענו ואספנו את השאריות של הירקונית שהתנפצה לעשרות חלקים. חוויה שאני לא ישכח בחיים שלי..