אין כאן אפחד בשעה כזאת, רק אני???

רותי410

New member
אין כאן אפחד בשעה כזאת, רק אני???

אם כך, אז את המתכונים המבוקשים אני אקליד מחר. הכוונה אלייך, יוכי. מחר יהיו מתכונים ללחוח ולקובנה - לא מהאינטרנט, רחמנא ליצלן, אלא מאנשים חיים ונושמים וידועים בידיהם המבורכות. אז לילה/בוקר טוב לכולם בינתיים. גם אני אעוף לישון

יוכי68

New member
רותי, לא כולן קמות בשעה 10 בבוקר כמוך........

אני משכימה בשעה 4:30 יחד עם הבעל שמצליח להעיר את הקטנה ואז כבר אין אפשרות לחזור לישון אחרת כולםםםםםםםםםם מאחרים.......אז בשעה 22:00 אני כבר ע יי פ ה.

רותי410

New member
ארבע וחצי!!!!!!!!!!!!!???????????

אין פלא שבשעה עשר את נופלת. בייחוד שבאמצע יש לך יום עמוס, למשל אתמול. כשאפית לך סל כביסה במקום לקנות בחנות......חחחחח ודרך אגב, אני קמה בשבע וחצי, רק שאני צריכה כמה שעות כדי להרגיש ממש ערנית. ותראי איזה דבר מצחיק זה, אתמול התארחנו אצל מכרים, והמארחת הגישה לחוח בביצה, בין היתר. היא בשלנית ואופה מעולה. כששאלתי אותה איך היא עושה את הלחוח, היא אמרה שכבר אין לה סבלנות והיא קונה מוכן, אבל הייתה תקופה שהיא הייתה מכינה המון.... ונתנה לי את המתכון. במיוחד בשבילך. וגם קיבלתי מחברה שלי מתכון לקובנה. אז אני ארשום אותם כאן בהודעות נפרדות. שיהיה לכולנו אחלה יום!!!!

יוכי68

New member
מצוין, רותי....אז אני ה"משוגעת" היחידה

שרוצה להכין לחוח, קובנה, מלוואח בבית ואפילו אטריות......מה קורה לדור שלנו??????????

רותי410

New member
הדור שלנו עסוק בעוד מיליון דברים

אחרים מכדי שיהיה לו זמן למותרות האלה של הכנה בבית. אמא שלי תמיד הכינה בצק של מלוואח בבית - והוא היה שונה מאוד מהמלוואח שקונים. עד שבסוף היא שמעה לבת העצלנית שלה והתחילה להשתמש במלוואח קנוי, אבל לא הפסיקה להגיד שיש הבדל ואין מה להשוות (מה שנכון, נכון, אבל אני בעד פינוק וחוסר מאמץ, אם זה אפשרי). בזכותך אני אכין קובנה לשבת. אצלנו (העדנים) לא מכינים קובנה רק גחנון (כך אנחנו קוראים לזה, וזה, דרך אגב, השם המקורי, כי המאפה הוא עדני מקורי). אם תכיני לחוח או קובנה (לפני), דווחי על התוצאות. ואם אפשר תמונות - עוד יותר טוב.

למעלה