הדור שלנו עסוק בעוד מיליון דברים
אחרים מכדי שיהיה לו זמן למותרות האלה של הכנה בבית. אמא שלי תמיד הכינה בצק של מלוואח בבית - והוא היה שונה מאוד מהמלוואח שקונים. עד שבסוף היא שמעה לבת העצלנית שלה והתחילה להשתמש במלוואח קנוי, אבל לא הפסיקה להגיד שיש הבדל ואין מה להשוות (מה שנכון, נכון, אבל אני בעד פינוק וחוסר מאמץ, אם זה אפשרי). בזכותך אני אכין קובנה לשבת. אצלנו (העדנים) לא מכינים קובנה רק גחנון (כך אנחנו קוראים לזה, וזה, דרך אגב, השם המקורי, כי המאפה הוא עדני מקורי). אם תכיני לחוח או קובנה (לפני), דווחי על התוצאות. ואם אפשר תמונות - עוד יותר טוב.